Lørdag 5. Mars 2022

J12 spilte lørdag mot Elnesvågen. Det har vært mye sykdom i laget, så de dro med en redusert tropp. I starten av første omgang hadde Varfjell litt problemer med å løse forsvarsspillet når Elnesvågen kjørte en inn på strek, men løste dette fint utover i kampen. Jentene spilte en god kamp, men var uheldige med skuddene. De fikk mye stang ut, og kampen var mer jevn enn resultattavlen tilsa. Neste kamp er hjemme mot Åndalsnes tirsdag 13 mars.

 

4. divisjon

Damene tok imot Spjelkavik hjemme lørdag kveld. Sist lagene møttest dro Varfjell hjem med poeng, men var alt annet enn fornøyd med forsvarsspillet. Derfor var forsvarsarbeid ett av hovedfokusene denne lørdagen, sammen med høyt tempo. Det var nettopp det som karakteriserer åpningen av kampen. Damene skrudde på turboen, og 7 minutter inn i kampen viste tavlen 7-0. Det gikk hele 8 minutter før Spjelkavik satte sitt første mål. Med godt forsvarsspill, står damenes siste skanse som en bauta, og Jeanett plukket stort sett alt av distanseskudd. I løpet av første omgang snek kun 7 skudd seg i nettet, og vi skulle ønske vi hadde redningsprosent denne kampen da den måtte ha vært skyhøy. Fremover spilles det med godt samspill og tålmodighet. Ballen spilles til gode sjanser og mange melder seg på. Til pause viser stillingen 22-7.

Etter pause tar hjemmelaget flere sjanser i forsvar, og står i uvante posisjoner noe som skaper litt flere baklengsmål enn man så i første omgang. Dette er naturlig i en kamp hvor det er stort nivåforskjell på lagene. Det er lett å miste litt konsentrasjonen. Likevel var det underholdene å se på med mange fine prestasjoner på banen. Både lagspill og enkeltmansprestasjoner. Hjemmelaget vinner overlegent 38-19.

Neste kamp er hjemme mot Isfjorden torsdag 17/3 kl2030. Dette blir en tøff kamp mellom lagene som topper tabellen, og det med mye av de samme resultatene gjennom hele sesongen.

Målskårere:
Kristine Vike Nerås 4
Malin Furland 2
Mathea E Lervik 4
Synne Klokset 7
Vilde Orvik 1
Caroline Gjelsten 3
Rebecca Frostad 10 (1 på straffe)
Ida Halkjelsvik 3
Sofie Eik 4

- Caroline