Lørdag 5. Februar

Det har vært fullt program for J12 som har hatt kamper både lørdag og søndag. Helgen startet med avgang til Molde lørdag formiddag. Der fikk de møte to av Moldes tre lag i årsklassen. Første kamp ble av den tøffe typen. Molde hadde en tøff spillestil og stor fart, noe våre spillere ikke var helt forberedt på. 

Til andre kamp var våre spillere mer klar for hva de møtte. Noen justeringer ble gjort i forsvar, som å møte istedenfor å rygge, og søke mer kroppskontakt enn tidligere. Fremover var planen klar. Vi må tørre! Det ble stor forbedring med tanke på første kamp, og jentene viser at de har mer å gå på. Nå må vi jobbe med å få det ut.

 

Søndag 6. Februar 

Jenter 11 og 12

Denne dagen skulle J12 møte Midsund og Midsund 2. Midsund har gode resultater denne sesongen og vi visste vi møtte en av de beste lagene i gruppen. Hjemmelaget gikk fint ut og gjorde en god figur i første kamp. I siste møtet gikk luften helt ut av jentene våre etterhvert, noe forståelig med tanke på at dette var 4 kamp på to dager. 

J11 hadde også to kamper i hallen søndag. Motstandere denne gangen var Elnesvågen. Jentene trenger tid på å komme i gang, og faller raskt litt bakpå i første kampen. Jentene viser gode takter på trening, men sliter litt med å få dette ut i kamp, noe som viser behovet for mer kamptrening. De bruker også litt tid på å få fart på sakene i starten av andre kamp. Etter pause ser det ut til at de er mer bestemte. De er langt mer fokusert på mål, og mer bevegelige i forsvar. De gjorde en meget god siste omgang, og spilte da helt jevnt med motstanderne. 

Begge lag viser periodevis gode takter, og viser samtidig at de har behov for å trene på de samme tingene i tiden fremover. Begge lag har kamp til helgen som kommer. J12 hjemme på lørdag og J11 borte på søndag. 

Gutter 9

VVIL G9 spilte 3 fartsfylte kamper i Elnesvågen søndag 6. februar. Det var mye godt spill, spesielt i forsvar og kontringer fremover. Skuddene fra guttene begynner å bli harde, men målvaktene stod støtt. Full innsats hele veien ble belønnet med mange mål og 3 jevnspilte kamper. Guttene viser veldig fin fremgang!

 

Lørdag 12. Februar

Jenter 12 

2009 jentene skulle i utgangspunktet spille to kamper i Vestneshallen lørdag. Sjukdom stoppet Tingvoll fra å stille til kamp, men heldigvis ble kampen mot Elnesvågen gjennomført. Jentene viser at de har blitt bedre i forsvar, og tidvis fine angrep fremover. De mister litt tempoet og Elnesvågen blir dessverre for sterke. Neste kamp er nettopp mot Elnesvågen på bortebane 5/3. 

Jenter 11

2010 kullet dro på besøk til Skåla søndag 13.02.22. Jentene startet bra, men på grunn av en del bom og en god skåla keeper havnet jentene bakpå i første omgang. Etter pause hevet de seg, og selv om skåla tok poengene, velger vi å fokusere på at vestnes jentene vant den andre omgangen. Neste kamp er hjemme i Vestneshallen mot Åndalsnes onsdag 16.02.22. 

 

DAMELAGET 4. div

Etter en 2 mnd håndballtørke var det duket for ny kamp for damelaget. En del sykdom gjorde at stallen var litt redusert. Kampen blir mer spennende enn nødvendig, og lagene følger hverandre tett. Til pause viser stillingen 13-13, og ved kampens slutt går Vestnes ut seirende på stillingen 23-22. Varfjell damene har mer å gå på og det er tydelig at samspillet er litt rustent etter så lang pause. I fraværet til trener Morten Løken, vikarierte Vivian Skotte som gjorde en god jobb med å lede kampen, sammen med keepertrener Geir-Ove Robertsen. Gledelig å se Vivian tilbake på sidelinjen. 

Målskårere: 

Synne 6 

Silje 2

Caroline 1

Rebecca 7 (3 av de på straffe)

Ida 1

Sofie 5

 

Søndag 13. Februar

Søndag kveld venter en ny tøff kamp for damelaget i Hatlanehallen i Ålesund. Aksla er ett godt lag som har godt tempo og som er fysisk sterke. De ligger midt på tabellen men har en strek nok tropp til å kjempe i toppen. Aksla går hardt ut å løper gjennom forsvaret til gjestene og tar raskt føringen med 3 mål. Det tar 3 min før Varfjell utligner med sitt første mål. Vestnes klarer å justere seg, og midtveis i omgangen er stillingen 7-7. Lagene følger hverandre tett, men Aksla klarer å gripe en to måls ledelse til pause på stillingen 16-14. Planen videre blir å spille eget spill og holde roen. Det viktigste er å spille til gode sjanser. Taktikken fungerer og etter 11 min ut i andre omgang på 21-21 sier bortelaget hit men ikke lenger, og tar da over føringen i kampen. Vestnes går seirende fra kampen med stillingen 26-30, til stor jubel fra supporterne som valgte å bli med en søndag kveld. Lagledere på siden denne kvelden var Geir-Ove Robertsen og Håvard Lervik, som gjorde en solid jobb i en tett kamp. 

Målskårere:

Kristine 1

Mathea 6

Synne 4 

Silje 3

Caroline 4

Rebecca 10 (4 av de på straffe) 

Ida 2

 

- Caroline og Stine