Flytting av wifi ruter i Vestneshallen nærmere karate-dojo har løftet signalstyrken mye, og det er nå gjennomførbart å ha slike treningsøkter som går begge veier. Flere av konkkuranse-gruppa var med på den første økta lørdag ettermiddag, som var et teknisk forsøk - og som gikk veldig bra. Zoom plattformen ble brukt.

  • Det er spesielt viktig i denne koronaperioden at det er råd å gjennomføre denne type online treninger, sier sportslig leder i karategruppa, Mari N. Karadash. Hun opplyser at permanent utstyr vil bli testet og innkjøpt, og at det videre tilbudet vil bli planlagt og utviklet. Treninger med flere anerkjente trenere både fra Norge og utlandet kan være aktuelt.

Treninga lørdag var et samarbeid med vår vennskapsklubb i Trencin, Slovakia, ledet av Branislav Zubricanak. Også tre av hans kolleger i klubben som har vært på besøk på Vestnes flere ganger før var med på treninga. - Det planlagte besøket fra Slovakia til Vestnes nå i høst ble avlyst på grunn av korona restriksjonene, derfor var det spesielt moro å få til denne online økta, avslutter Mari.

I tillegg til Branislaw deltok Kristian Kosik, Michael Soukup og Klaudia Mickova fra Trencin.