Franzefoss er hovedsponsor for Norges Kampsportsforbund, og deler etter søknad hvert år ut større beløp fra sine fondsmidler, samt stipend til utøvere i ulike idretter og også til lovende forskere.

Vårens tildelingsrunde ble utsatt til høsten på grunn av cobid-19 situasjon vi er i, og karate-gruppa er av de heldige mottakerne av 20.000 kroner fra Franzefoss-fondet i denne runden.

  • Vi er både takknemlige og stolte over denne tildelingen, sier leder for karate aktivitetsstyret, Geir Stokkeland. - Vi har søkt dette fondet de siste årene, slik andre også gjør, så nåløyet er trangt. I 2020 har vi etter søknader samlet oppnådd 75.000 kroner i støtte og tildelinger fra ulike institusjoner, banker, fond og støttespillere, alt dette går til ulike drifts- og investeringsformål i klubben. Det er penger som kommer meget godt med, og hver eneste krone brukes til beste for klubben og utøverne.
  • I tillegg kommer en del mindre støttebeløp vi fikk fra flere ulike lokale sponsorer til deltakelsen vår i individuelt karate-NM i Sarpsborg lørdag 8. mars 2020. Dette var midler som ble brukt til reisestøtte for NM-troppen.

Sponsor-året 2020 har vært veldig bra, og vi takker alle sammen! Det er ikke hvert år vi er så heldig, for eksempel fikk vi i 2019 mye mindre, så dette må ses i et litt lengre tidsperspektiv emm bare ett enkelt år.

https://www.franzefoss.no/nyhetssaker/gratulerer-til-flotte-vinnere-av-fond-og-stipend-host-2020