Første kamp mot Oppdal, viste de teknikk, fart, samarbeid og et flott forsvarsarbeid! Dette ga mange gode mål for jentene! Vel spilt kamp!

I andre kamp mot Godøy møtte de litt mer motstand, noe som var litt nedtur etter første kamp. Men jentene spilte en god kamp og det er tydelig at de har øvd både på forsvar og kryssing. Jentene fikk flere gode muligheter på å score, men denne gangen hadde nok motstanderlaget også mange gode redninger! Vel spilt kamp her også!

Dagen og sesongens siste kamp ble spilt mot Midsund. Midsund har gitt jenten våre litt motstand tidligere og det virket som de tok med seg den erfaringen inn i kampen. Men etter 5 minutter snudde det og de viste at de hadde igjen et ekstra gir etter en lang dag! Her fikk de flere gode mål og en god avslutning av både Rosecup og J10.

Vil takke jentene og foreldre til en flott dag i Molde! Flere av jentene ga tilbakemelding etter kamp idag at det var gøy å høre heiarop og tramping fra tribunene idag, så det må vi ta med oss inn i kommende sesong.
Til høsten starter de opp som jenter 11 med full bane, 6 spillere, måltelling og fast keeper! Det blir en spennende høst som vi gleder oss til å følge!
Vil også takke de flotte trenerne denne sesongen som har lagt så mye tid og omsorg i å jobbet hardt med å bygge jentene, lære de teknikker og utvikle det flotte laget!

Renate Bjermeland