VVIL - HØDD 28/2
Tirsdag kveld tok damene i mot Hødd i Vestneshallen. Hødd lå på andreplass på tabellen med 29 poeng, kun slått av Elnesvågen. Vestnes lå på delt tredjeplass med Midsund som hadde to kamper mer spilt (25 poeng hver). Det var forventet å bli en tøff kamp med høyt tempo. Litt tempo fra start var der, men målene lot vente på seg. Vestnes tok føringen og kunne juble når en frustrert høddtrener tok sin første timeout etter seks minutter på stillingen 2-0 til hjemmelaget. Igor tar tak, og høddjentene melder seg på. Lagene følger hverandre tett, og det blir en omgang preget av godt forsvar og stressfylt angrepsspill av begge lag. Til pause viser stillingen 11-11.

I pausen bestemmer hjemmelaget seg for å legge fra seg stresset. Dette høster man goder av da unge høddjenter blir stresset og utålmodige når vi er gjerrige med ballen. Det blir mindre feil, man setter hverandre i bedre posisjoner både på skudd, gjennombrudd og linje. Vi får flere straffer, og med en solid straffe skytter som Mathea i front, stiller laget seg med full tillit klar i forsvar og det med god grunn. Fra midten av 2 omgang finner hjemmelaget roen, noe som ser ut til å stresse motstanderne. Varfjell kan fortsette med det som fungerer og sikrer en solid seier på stillingen 26-17. En solid forsvarskamp med et angrep som til tider lugger litt, vet vi at vi kan enda bedre. Vi må også denne gangen nevne vår solide siste skanse. Jeanett står sin andre kamp på rad med en vill redningsprosent. Første omgang står hun med en respektabel 42%, mens i andre omgang med mye hjelp fra et meget godt midtforsvar, redder hun 13 skudd og har en redningsprosent på tett under 70%! Dette er ellevilt, noe publikum vet å sette pris på Laget takker for at så mange velger å stille opp for oss en tirsdag kveld. Det er noe eget å spille hjemmekamp med dere på sidelinjen.

VVIL-Midsund 05/03
Vestnes tapte i starten av sesongen mot Midsund. Et bittert 3-målstap, hvor veldig lite stemte. Damene var derfor meget klar for revansje på hjemmebane.
Midsund fikk gleden av å sette kampens første mål, men gleden skulle være kortvarig. Vestnes setter tre mål fra kantene og tar over føringen i kampen. Midsund biter seg fast, og 12 minutter ut i kampen er siste gang Midsund utligner på stillingen 7-7. Vestnes benytter linjespillet til det maksimale, og Midsund sliter med å løse dette. Damene fortsetter med det som fungerer og mater linje, og til tider kantene, med baller. Til pause viser stillingen 21-13.
Andre omgang fortsetter som den første og det er gøy å se linjespilleren våre skinne! Det er enormt å ha hele 18 skåringer fra linje i en og samme kamp. Disse dame skaper til stadighet rom til oss andre, så det er kjekt å kunne gjøre det samme for dem. Kampen ender på solide 38-26 i favør hjemmelaget. Med det gikk Varfjell opp på en andreplass på tabellen, med lik poengsum som Hødd. Nå venter 2 bortekamper før neste hjemmekamp blir 18/3.

Målscorere VVIL-Hødd
Rachel Sæter (1)
Mathea Lervik (10)
Synne Klokset (5)
Ida Halkjelsvik (3)
Signe Moe (7)

Målscorere VVIL- Midsund
Kine Orvik (3)
Rachel Sæter (3)
Malin Furland (3)
Mathea (5)
Silje Bergslid (7)
Ida Halkjelsvik (8)
Vilde Orvik (4)
Synne Klokset (1)
Caroline Gjelsten (2)
Signe Moe (2)