Jentene i alderen 12-15 spilte kamper i hallen i dag. J12 har to lag og begge spilte en forrykende førsteomgang i kampene sine. Ellingsøy kom som forventet med god motstand, og ble til slutt litt for sterke. Likevel viste Varfjell jentene det beste spillet hittil i år. I morgen venter kamper mot Haram i Brattvågen.

J14 jentene har også hatt en tøff start på sesongen og møtte Stranda 2. Motstanderne ligger midt på tabellen. Jentene viser seg fra sin beste side og spiller virkelig bra! Lagene følger hverandre hele kampen, og spenningen i hallen er til å ta og føle på. 4 minutt før slutt leder bortelaget med 3 mål. Vestnes setter inn et siste gir og reduserer med 2 mål. Det er 30 sekunder igjen av kampen og Stranda har ball. Vestnes satser alt og går mann mann for å få tak i ballen. Stranda med litt flaks får til slutt trenert forsvaret og setter siste ballen i mål. Kampen ender 13-15. Hjemme publikum er imponert over innsats og spill! Jentene kan være godt fornøgd med med seg selv i dag. I morgen venter to kamper på Sunnmøre mot Skodje og Spjelkavik.

J13 fikk æren av å avslutte med siste kamp i dag, og grep sjansen med begge hender. Sesongens første seier kom heime mot Skodje. Første omgang var nokonlunde jevn, sjølv om me leda heile vegen og gjekk til pause med eitt mål over bortelaget.
Jentene drog med seg sjøltilliten inn i andre omgang, var jevnt over bedre og resultatet endte til slutt på 15-11 i vår favør. Godt forsvarsspel og hard jobbing av jentene ga resultat.

-Caroline Gjelsten