Det var en noe redusert spillerstall som tok turen til Ørstahallen søndag formiddag. Med flere spillere på jobb og ute med skade ble det stilt høye krav til hver enkelt, både det når det gjaldt innsats og fokus. 

Varfjelldamene tok kjapt en tremålsledelse, og lot aldri studentene fra Volda komme nærmere enn ett mål unna i første omgang. Til pause var stillingen 8-9.

Volda viser at de klarer å holde tempoet hjemover, noe som ga lite rom til kontringer. Forsvarsmessig har de tilreisende god kontroll, og tetter godt rundt strek som hjemmelaget hyppig leter etter. Spenningen holdes likevel ut hele kampen, i det Varfjell vinner ball i siste spilleminutt, på stillingen 20-20. Sofie Eik setter ballen på kontring i det det er ti sekunder igjen på tavla. Volda student rekker ett siste angrep, men Jeanett Tangen redder ballen akkurat i det hornet går, og Varfjelldamene fikk dratt hjem med to poeng i sekken.

Det er sentralt å trekke frem Signe Moe denne kampen, som kunne briljere med underarmsskudd rett i krysset og med en kraft fra en annen verden. 

Målscorere;

Sofie Eik (2), Signe Moe (8), Kine Orvik (2), Vilde Orvik (2), Silje Sivertsen Bergslid (1), Ragnhild Lien (2), Ida Øverås Halkjelsvik (2) og Synne Klokset (2)

 

- Caroline