Damelaget, Torsdag 20/10: VVIL- MSIL

Sent torsdagskveld møtte Varfjell damene Mauseidvåg/Solavåg/Fiskerstrand til kamp i Vestneshallen. Damene har vært litt i ubalanse siste tiden, og ønsket sterkt å finne tilbake flyten. De går hardt ut, spesielt i forsvar, og setter standarden for kampen. Fremover kjøres det tempo og ballflyt, noe som resulterer i gode sjanser og en rask ledelse. MSIL har høyden med seg, og passet godt på Varfjell sine streker. Det gir rom for våre beinrappe bakspillere som var på hugget og målrettet denne kampen. Det varieres mellom gjennombrudd og viderespill med stort tempo. Tempo forskjellen på lagene blir svært synlig og det resulterer i mange 7 metere til fordel Vestnes. Etter mange straffebom i tidligere kamper, har hjemmelaget funnet sine straffeskyttere i Signe og Mathea som setter 9 av 9 mulige straffer. Hjemmelaget brukte litt tid på å komme i gang, og slapp MSIL litt for lett til i starten på 2 omg. En timeout blir tatt etter bare 6 min, og damene våkner til liv. Pause resultat viser 19-9, og kampen ender 34-26. Selv om Morten Løken hjelper så mye han har mulighet til, står damene som kjent uten trener denne sesongen. De har ikke hatt hell i å finne noen til å fylle den rollen for fullt. De har hatt besøk av Vegard Røen de siste par ukene som også stilte opp på benk denne hjemmekampen. Det har vært gode treninger og det vises på damene at dette er til stor hjelp. Det settes stor pris på denne hjelpen hos damene! Kanskje er de heldige å få mer hjelp utover i sesongen.

Skåringer:
Kine Orvik 1
Silje Bergslid 1
Vilde Orvik 2
Synne Klokset 2
Mathea Lervik 1 (denne fra straffemerket)
Kristin Sivertsen 5
Caroline Gjelsten 5
Ida Halkjelsvik 3
Sofie Eik 4
Signe Moe 10 (8 av dem fra straffemerket)

 

Lørdag 22/10 - J12:

J12 er en stor spillergruppe og har meldt på 2 lag denne sesongen for å sørge for godt med spilletid til alle. Sesongen startet med bortekamp mot Skodje lørdag 22/10. Mange av jentene var tilstede torsdag for å se damene spille hjemme kamp. Jentene hentet inspirasjon i tempo og gikk hardt ut fra start. De hadde en svært god første omgang med godt samspill, som sørget for mange fine mål. De viser fremgang siden fjorårets sesong og vi gleder oss til fortsettelsen. Kampen endre i seier til VVIL på stillingen 11-17.

 

Jenter miniturnering:

Jenter 1&2 klasse dro på årets første miniturnering og kunne melde tilbake om masse mestring, idrettsglede og et godt gjennomført arrangement av Midsund. Vi gleder oss til å se disse håpefulle videre gjennom sesongen.

- Caroline