02. Okt 2022 - Caroline

Forholdene lå til rette for å fortsette med de gode taktene fra forrige hjemmekamp, da Vestnes Varfjells damelag kastet loss fra Tomrefjord og Rekdal. 

Som det er blitt skrevet om tidligere står damene uten trener, noe som reflekteres i store deler av kampen. Damene henger ikke med fra start, og brenner skuddene for tidlig. Noen justeringer gjøres, og det tas innpå på slutten av første omgang. Til pause leder bortelaget 12-16.

Allerede tolv minutter ut i andre omgang har Midsund tatt inn Varfjells forsprang og leder nå med to mål. Det tas en time out, hvor avtalen blir å fokusere på det damene er gode på og den gode flyten fra forrige omgang. Lagene følger hverandre utover, og det går i rykk og napp. Det kommer mange anledninger til å rykke i fra, men det blir for mange tekniske feil og sløsing med skudd. 

Damene ligger under med ett mål når det gjenstår omtrent ett minutt på tavla. Også i denne sekvensen av spillet tulles det til og ball blir kastet rett til motstander. Stillingen blir til full tid 29-26.

Som et lyspunkt på en ellers trasig søndag var derimot Daniel Sundet for BAUTA group, som for anledningen stilte opp med privatskyss for damene. Det settes det stor pris på og vi er veldig takknemlige for sponsen!