Tirsdag 27. Sep 2022 - Caroline

Søndag fylte lokalbefolkningen hallen i håp om å se damene ta sin første seier for sesongen. Spjelkavik fikk æren av å åpne scoringsballet, og satte 0-1 etter 25 sekunder. Vestnes svarte på tiltale, og gikk opp i 4-1 ledelse. Videre holdt hjemmelaget 3 måls ledelsen frem til halvspilt omgang, da hjemmelaget blir straffet med en 2 minutter. Spjelkavik utnytter overtallet og henter inn forspranget. Lagene følger hverandre resten av omgangen og hjemmelaget gjør det vel spennende. Man føler det lugger litt, mangler litt trykk i taklingene og at her er det mer å gå på. Til pause viser tavlen VVIL 12 - 14 VIKA. 

Pause snakket er av den skjerpende typen! Dette er vi ikke med på, her kan vi og her skal vi være bedre! Det er slutt på nøling, her skal det satses helhjertet fra alle holdt. 

Det virker som om det kommer et annet lag på etter pausen. Omgangen starter i et forrykende tempo som holdes kampen ut. Hjemmelaget bruker noen minutter på å utligne og fortsetter å true motstanderne. Man får likevel ikke ristet motstanderne helt av og det er helt jevnt halvveis i andre omgang også. Det er her i fra og ut at damene starter å gli litt fra. Det er tydelig at hjemmelaget har større kapasitet i høyt tempo en jentene fra Vika. Mange spilte bra og scoret mye mål, men spesielt gledelig var at det denne dagen løsnet for en av lagets yngste. Vilde Orvik ble servert gang på gang på vingposisjon, og satt hele sju mål. Spillet varierer mer, man blir satt i bedre posisjoner, og satsingene er helhjertet. Samspillet ser ut til å bli bedre og bedre til tross for litt rot til tider. Det er først i de siste 10 minuttene at man får sikret seieren, og kampen ender 34-26. 

Publikum var, på lik linje med hjemmelaget, i en egen liga i andre omgang! Stemningen var virkelig på topp. Både supporterne fra Spjelkavik og hjemmepublikummet gjorde sitt for at det ble elektrisk stemning i hallen. Damene takker gir hjemmepublikum en stor takk for den gode drahjelpen! Det hever alltid både godt spill og god innsats! Videre venter noen bortekamper for Vestnes Varfjell, men fortvil ikke kjære hjemmepublikum, vi ses snart igjen!