Jenter 13 avrundet sin sesong med cup i Stryn. Vi hadde ett mål om å forbedre samholdet i laget, og dette fikk vi til. Det ble en sosial helg med mye moro. 

På banen møtte vi nye lag, og nye utfordringer. Til tross for tap, var jentene flinke til å holde stemningen og moralen i laget oppe. Det toppet seg på lørdagskveld, da vi fikk en seier mot Jotun, etter to tap mot Volda (som kom på 1 og 2 plass i vår gruppe). 

Vi sto tidlig opp til kamp på søndag, hvor vi ble slått av Eid, men gikk ut med seier mot Syril. Vi havnet i sluttspill, hvor vi dessverre gikk ut med tap med kun 2 mål. 

Gjennom denne sesongen har jeg aldri sett jentene spille så samspilt i forsvar som det de presterte å gjøre denne helgen. Målforskjellen i alle kampene har vært lav, og få mål kom igjennom forsvar og bak våre talentfulle keepere! Det var mye godt angrepsspill og mange fine mål som skapte stor jubel både på benk og på tribune. Som trener er jeg kjempe stolt av innsatsen til alle, og jeg gleder meg til en ny sesong med spillerne på Jenter 2008. Vi skal jobbe målrettet mot enda bedre angrepsspill, samspill og god handball! 

Takk til alle foresatte og Sponsorer for en nydelig helg i Stryn! 

- Amalie