Hovedbilde: Premiering med pokal og diplom til alle 31 spillere etter endt sesong!

Mandag 4. april hadde J9 og G8+9 avslutningsarrangement i Vestneshallen. Hallen var rigget med kiosk, tribuner og glinsende pokaler. Vi var fulltallige med alle 31 spillere til stede. 

Første kamp ut spilte guttene mot hverandre, en fartsfylt kamp som var jevn og målrik, topp innsats på alle! Jentene spilte neste kamp, også her med full innsats. Kubjellene og applausen runget fra tribunene. 

2

Figur 2: En prat med dommer Morten - gode tips til taktikken

3

Figur 3: Nesten fulle tribuner

En liten pause før foreldrene til G8+9 skulle bryne seg på guttene. Vi har mange spreke foreldre så her fikk guttene skikkelig motstand, vi måtte etter hvert legge litt begrensninger på både målvakt og spillere på foreldrelaget for å jevne ut nivået. Konkurranseinstinktet var høyt på begge lag, men guttene var tøffe og gikk på alt de hadde! En gøy kamp der latteren satt løst og underholdningsverdien var upåklagelig!

Figur 4: G8+9 fikk brynet seg på spreke foreldre


J9 var rimelig gira på å møte de voksne i kamp så her var det tenning fra første pasning. Også her var det bra nivå på foreldrene og med Amalie Gimmestad som målvakt ble det ikke enkelt å putte ballen i nettet. Jentene ga seg ikke og de voksne fikk kjørt seg for å hold tritt med tempoet. Ingenting å si på innsats og underholdningsverdi her heller!

Figur 5: Familien Hole/Overaa var sterkt representert og holdt ikke tilbake - her fikk J9 kjørt seg!


Trenergruppa takker for en kjempefin sesong og håper at alle vil fortsette med håndball til høsten!

Takk til foreldre som stiller opp i kiosk/sekretariat, rigging/rydding og baking. Mange har aldri vært borti disse oppgavene, men en flott gjeng foreldre har tatt dette på strak arm!


Vi ses neste sesong!