Søndag 3. April 2022

Vi ankom Hareid lørdagskveld med en noe redusert stall, og omrokkeringer på ulike spilleplasser. Kampplanen innebar høyt tempo med ønske om å drepe kampen tidlig. Planen gikk forholdsvis greit, og selv om det periodevis var jevnt på tavla, bar ikke kampen preg av stress og usikkerhet fra Varfjelldamene. Vi dro i land en solid 24-31 seier.

Søndag var det klar for seriefinale mot Ørsta. Vi hadde like mange poeng før kampstart, og vinneren av kampen ble da også serievinner. På grunn av at Varfjell på forhånd hadde vegret seg for opprykk, kunne Ørsta allerede dagen i forkant feire opprykk da Skåla måtte melde forfall, og ga bort to sårt trengte poeng til Ørsta. Kampen var jevnspilt stort sett hele første omgang og vi kunne gå til pause kun ett mål bak, 16-15. Ørsta viste seg å være fysisk sterke og med et kollektivt trykk gjennom hele laget. Praten i garderoben var (som vanlig) kort, og arbeidsoppgavene var «enkle» for andre omgang. Omtrent halvveis ut i andre omgang drar Ørsta voldsomt i fra, da de slipper alt for enkelt gjennom forsvaret. Med en god del bom og stangskudd, ble det for mange angrep i mot, i forhold til hva vi selv klarte å sette.

Surt og bittert, men vi ønsker likevel og takke for all støtte vi har fått fra publikum gjennom sesongen, både på hjemme- og bortekamper. Gratulerer til Ørsta, håper dere får det fint i 3.div! Vi ender på på en andreplass i årets sesong bak Ørsta, og foran Isfjord/ÅIFeller Aksla som kjemper om 3. plassen. Sesongen har vært fin, vi har spilt godt og ender med 13 seiere og 3 tap.

 

Målskårere lørdag:
Victoria 5
June 3
Malin 4
Mathea 3
Ragnhild 1
Ingrid 4
Rebecca 7 (2 på straffe)
Ida 4

Målskårere søndag:
June 1
Malin 1
Mathea 4 (1 på straffe)
Caroline 6
Rebecca 7 (1 på straffe)
Ida 3
Sofie 2

- Ida