Stemningen var spent i forkant av kampen. Vestnes hadde følge av en solid supporter skare, og hallen var fylt av et flott publikum fra begge lag. Det var tydelig at spillerne var både tente og nervøse i starten av kampen. Det tok nesten 4 minutter før Varfjells veteran Gjelsten satte kampens første mål, og hele 7 minutter før Isfjorden satte kampens neste mål. Det var et stressende spill fra begge lag, og langt mellom målene. Vestnes kommer til sjanser men sliter med å sette skuddene. Rebecca Frostad reduserer til 4-2 på straffe etter 12 minutter. Flere av damene fra Vestnes henger seg på, og de bruker resten av omgangen til å innhente hjemmelaget. Til pause viser stillingen 12-12. 

Isfjord/ÅIF starter best etter hvilen, og kommer to mål foran. Vestnes henger seg fast, og hjemmelaget får ikke ristet dem helt av. Morten Løken tar timeout etter 16 minutter med stressende spill. Det kan virke som alvoret har satt seg litt i våre damer, og de vegrer seg for å ta skudd ansvar. Et pust i bakken og litt taktikk, så starter damene opphentingen. På stillingen 23-22 tar hjemmelaget sin siste timeout, og herfra og ut er det de som tar styringen i siste del av kampen. Kampen ender 27-23. 

Varfjells store spiller er keeper Jeanett Tangen! Hun varter opp med redninger fra alle posisjoner, nær skudd som langskudd. Når motspillere ikke ønsker å ta straffer, har du som keeper gjort jobben. Vi har dessverre ikke redningsprosent å vise til, men nivået er høyt og hun tar 2/4 straffer. Vi tar av oss hatten! 

Våre damer sender også en stor takk til alle som tok turen til Isfjorden for å gi sin støtte. Det betyr så utrolig mye, og de synes det er leit å ikke kunne innfri bedre med så god støtte. 

 

Målskårere

Victoria Runde 1

Malin Furland 1

Mathea Lervik 3

Synne Klokset 5

Silje Bergslid 3

Caroline Gjelsten 4

Rebecca Frostad 4 (1 på straffe) 

Ida Halkjelsvik 1

Sofie Eik 1