Vi spådde et jevnt og tøft oppgjør, noe som viste seg å stemme. Det ble en fartsfylt kamp med mye mål og tøffe dueller. Mange tok turen i hallen denne kvelden, og stemningen var god! Åndalsnes var tente og satte fart fra start. De lykkes i start minuttene, og hjemmelaget var preget av litt stressende spill. Trener Morten Løken tok en tidlig timeout etter ti minutter på stillingen 4-6. Damene fikk rolig, men med klar tale, beskjed om at nå var det nok. Vi kan bedre, vi skal være bedre, treff taklingene og ta bedre valg. Som ofte tidligere denne sesongen, korrigerer spillerne etter beskjed, og spillet hever seg. Hjemmelaget henter inn gjestene og lagene følger hverandre en god stund. Varfjell gjør jobben i forsvar, og med tålmodighet i angrepsspillet drar de fra. Når omgangen er ferdig kan de gå til pause på stillingen 19-14. 

Andre omgang starter bra og de første 10 minuttene holder hjemmelaget målforskjellen på 5-6 mål. I en periode midt i omgangen setter gjestene inn et ekstra gir for å forsøke å hente inn forspranget. Våre damer har i denne perioden vanskeligheter med å få ballen i mål. Det holder ikke helt inn for gjestene. Hjemmelaget holder seg rolig, og tar igjen grep om situasjonen. Kampen ender 31-28 i et spennende oppgjør. En seier som først og fremst er et resultat av godt forsvarsarbeid, men også tidvis tålmodig og godt angrepsspill. Det gjelder å spille hverandre gode. 

Allerede tirsdag kveld skal lagene møtes igjen. Og det forventes å bli like tøft som i dag. Denne gangen i Isfjordshallen kl20. Kanskje noen fra publikum faller for fristelsen til å gi sin støtte også denne kvelden? 

 

Målskårere:

Victoria Runde 1
Mathea Lervik 4 (1 på straffe)
Synne Klokset 3
Silje S. Bergslid 3
Ingrid Ellingseter 3
Caroline Gjelsten 1
Rebecca Frostad 6 (1 på straffe)
Ida Halkjelsvik 5
Sofie Eik 5

 

- Caroline, 18.03.2022