Logg inn

J15 første hjemmekamper - 19.10

I dag var det duket for årets første hjemmearrangement for jenter-15, og 2. runde i det islandske seriespillet. Motstandere var Godøy/Valder og Blindheim/Spjelkavik 2.
 
I første kamp møtte vi et tent Godøy/Valder lag som tok tak i kampen fra start. Utover i første omgang spilte vi oss inn i kampen, men mot slutten av omgangen faller vi i kvalitet og ligger under 8 - 11 til pause. I andre omgang fortsetter samme trenden. Vi klarer ikke å korrigere spillet vårt, og går på en smell. Kampen ender med 14 - 24 tap.
 
Dagens andre kamp var mot Blindheim/Spjelkavik 2. I garderobepraten før kampen ba vi jentene tenne til fra start, og vise frem ferdighetene sine.
 
Første omgang startet bra, og vi tok en tidlig ledelse. Utover i omgangen faller vi igjen i kvalitet. Det tas timeout og jentene bes igjen om å løfte seg, og spille slik vi vet de kan. Det blir en jevnspilt avslutning på omgangen, og til pause leder vi 11 - 8. I andre omgang er vi hakket bedre enn motstanderen. Vi har bedre tempo og gjennombruddskraft fremover. Bakover har vi ok kontroll, men er for dårlige på sideveis flytting av forsvaret og slipper til noen avslutninger. Vi vinner til slutt 23 - 17 etter en ok kamp. I neste serierunde ønsker vi å tenne til fra start, og løfte oss et par hakk spillemessig.
 
Takk for i dag.
 
Roger Malme.
Sølvi Rekldal: Foto