Logg inn

VVIL J16 med en solid hjemmeseier mot Elnesvågen 12.3

VVIL's J16 tok i mot Elnesvågen 12.3

Jentene gikk rett i angrep, og satte i fra start en veldig høy standard. Det stod 3-0 før motstanderee våknet og fikk satt inn sitt første mål. Men jentene våre var i en helt egen klasse, noe som en kanskje bør forvente når en ser på tabellen. Elnesvågen har desverre slitt hele sesongen, og mens vår jenter har ligget helt på topp av tabellen, har nok Elnesvågen ligget i den andre enden. Utover i første omgang ble nok agrepet til våre jenter flere hakk for sterkt, og de kunne gå til pause med en 17-9 ledelse.

I andre omgang ble tempoet noe roligere, og det ble etterhvert en fysisk match med ganske mange tøffe taklinger. Men jentene vår stod i mot, og de kunne til slutt gå i garderoben med en solid 30-23 seier. Dette først og femst takket være et godt lagspill med få tekniske feil.

Neste helg er det retur oppgjør borte mot Stranda. At VVIL J16 går til regionalt sluttspill i Trondheim har vært klart lenge, men nå er det også en reel mulighet til å bli fylkesmestre i serien. Og det som 15 åringer (med tidvis hjelp av 14-års spillere) i en 16-års serie. Det er i selg selv en uhyre sterk prestasjon. Slår de Stranda neste helg, er de fylkesmestere uansett resultat i siste kamp mot Langevåg 2 som spilles 22.03. Det blir siste hjemmekamp denne sesongen, og vi satser på en Vestneshall med en god håndballkamp og med mye publikum.