Logg inn

VVIL J15 – Elnesvågen 2 - 4-1

Det vart seier 4-1 i siste seriekamp heime mot Elnesvågen sitt førstelag torsdag kveld. Resultatet ved pause var 3-1 etter ein ganske jamnspelt førsteomgang. Vi tok leiinga 1-0 ved Elina Pedersen Hjelvik etter eit gjennomspel der ho sprang frå forsvaret og satte sikkert inn 1-0.
Rett etter avspark scora Elnesvågen slik at vi var like langt. Etter halvtimen fekk vi frispark på 25-30 meter. Rachel Selnes Sæter fann fram storslegga og banka inn 2-1-leiing. Spelet i første omgang bar preg av mange feilpasningar og spelet bølga litt fram og tilbake. Elnesvågen var farlige frampå ved eit par anledningar. Før pause fekk vi ein corner. Etter litt kaos inne i feltet fekk Solveig Tomren Slemmen kontrollert plassert inn 3-1.

Etter pause hadde vi god kontroll på kampen, og vi styrte sikkert inn seieren ved hjelp av kampens store spiller Johanne Vestre som dirigerte og balanserte midtbana på ein bunnsolid måte. Rachel Selnes Sæter og forsvaret tok og full kontroll bakover. Framover på bana var igjen Solveig Tomren Slemmen arkitekten bak mange av angrepa. Martine Haukeberg Klypen fekk æra av å avslutte scoringane med 4-1 midtvegs i omgangen. Solid laginnsats nok ein gong og ei fin avslutning på sesongen.

Bård Olav Hjelvik.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdcdd8539a8b

Merket under

VVIL J15 borte mot Rival - 17.10

J15 fikk det tøft i returmøtet mot Rival i Årølia i kveld. Et forsterka Rivallag tok kommando fra start og produserte flere sjanser. De gikk opp til 1-0 ved Mari Hoås. Etter halvtimen fikk Elina Pedersen Hjelvik ballen høyt oppe i bana, spilte gjennom Hedda Eikebø Amdam som la inn til Elina igjen som bredsida ballen i mål. Kampens flotteste angrep.

Men kort tid etter sendte Mari Hoås i vei et langskudd fra 30 meter over keeper og i mål.
Stillinga var 2-1 ved pause.

Andre omgang var relativt sjansefattig bortsett fra ett mål til Rival ved Signe Gaupset. Vi prøvde å trykke litt på slutten og skapte et par sjanser. Men måtte til slutt registrere et tap i kveld.

Vi manglet flyten i angrepsspillet i kveld samtidig som Rival hadde gode enkeltspillere som gjorde det vanskelig for oss. Det var mye løping og veldig god innsats, men lagspillet manglet litt i kveld.

Siste kamp for sesongen går hjemme mot Elnesvågen førstkommende torsdag 24.10 klokka 19.

Bård Olav Hjelvik.

Merket under

VVIL's J13 er Kretsmestere 2019

VVIL J13 er i dag Kretsmester i fotball etter å ha slått Clausenengen/Kristiansund 2-0 etter mål av Emma og Solveig.

Alle jentene hadde en god kamp i dag og innsatsen var meget bra fra start til slutt. Jentene har vunnet 14 og tapt 1 kamp og 82 plussmål i årets sesong. De vant serien med 6 poeng på dagens motstander. Sesongen ble avsluttet med pizza på Fjordhotellet rett etter kamp og med utdeling av flotte diplomer og blomster til de dyktige trenerne Viggo Klokset og Knut Øyvind Hoem.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdb0e74903cb

Merket under

Fotballsesongen for J15

J15 spillerne spiller i 1.div denne sesongen.

Målsettinga var i vår å bli blant de 6 beste. Etter vårsesongen låg vi på andreplass og hadde gjort en god vårsesong. Målsetningen for høsten var å beholde andreplassen. Det har vært en hard kamp med flere lag om å bli blant de tre beste, men det er innenfor rekkevidde to kamper før slutt.

Serieavslutninga byr på en bortekamp mot Rival torsdag før vi avslutter sesongen hjemme mot Elnesvågen torsdag 24.10.

Høstsesongen startet med tap mot serieleder Træff 2-1. Deretter vart det seier hjemme mot Frei med samme sifre.Så fulgte to kamper med 2-2 borte mot Elnesvågen sitt andrelag, og tap 3-1 hjemme mot ÅIF. Dette var to kamper der vi spilte lite godt. Det resulterte i litt skjerping på treninger og jobbing med å finne gode relasjoner framover på bana. Vi jobba med spillemønster og formasjon i angrepet. I neste kamp borte mot Skåla vart det seier 12-3. Så møtte vi Surnadal hjemme og vant 5-1. I går møtte vi Rival hjemme og på tampen avgjorde Solveig Slemmen kampen med et frispark i mål ett minutt før full tid. Det var fullt fortjent seier 3-2.

Laget består av spillere som er 13 - 16 fra Tomrefjord til Vågstranda. Jentene har blitt godt samspilte i løpet av sesongen og spillet har bedra seg fra i vår til i høst. Mange enkeltspillere utmerker seg i kampene og som regel er spillet bedre i andre omgang. Martine Haukeberg Klypen er toppscorer. I forsvaret er kaptein Rachel Selnes Sæther sjef og kaptein.

Bård Olav Hjelvik.

Merket under

Sesongavslutning for G12 - 30.09

G12 spilte sin siste seriekamp for sesongen i et forrykende vær på vvil stadion. Skåla scoret første mål, men guttene kjempet seg godt inn i kampen og scoret 3 laughing. Disse karene er ikke bortskjemt med seiersrus, men i dag slo jubelbruset løs i garderoben etter seier 3-2. Klissvåte, kalde og utrolig glade over seier i dag. Suveren og jevn kamp med mange sjanser begge veier. Utrolig kjekt, gratulerer til alle, spillere, trenere og foreldre.

Hilde Anita Furland Frostad.

Merket under

G13 hjemme mot Træff 10.09

VVIL G13 har spilt kamp hjemme i kveld mot Træff. En veldig jevn kamp, vi gikk til pause med 2-1 til oss. Kampen endte 5 - 4. En velfortjent seier til gutta våre i dag!

May-Britt Eik

Merket under

VVIL's G13 med borteseier mot Molde 19.08

VVIL G-13 har spilt bortekamp i kveld mot Molde 2. En veldig spennende og jevn kamp, der det stod 2-2 da det var igjen 1 min da vi scoret igjen! En vel fortjent seier 3 - 2 til guttene som jobbet som helter gjennom hele kampen! (takk til Brynjar for flotte bilder, de viser virkelig hvor glade gutta var)

May-Britt Eik

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdd763ec3299

Merket under

Rikke Strandmann til finale i NorwayCup

Den tidligere VVIL spilleren Rikke Strandman er klar for finale i Norway Cup med Langfjorden J17. Rikke spiller sentralt på midtbanen og har spilt samtlige minutter i sluttspillet. Langfjorden ble puljevinnere og surfet gjennom åttendelsfinalen. Kvartfinale og semifinale ble tettere og begge kamper ble vunnet med ett mål. Finalen går i morgen lørdag kl. 18.30 og sendes på TV2Sport2. Vi ønsker Rikke og Langfjorden lykke til.

Morten Løken.

Merket under

VVILs' G16 er ferdig i NorwayCup

Snipp snapp snute for G16 i 1/8 finalen mot Mosjøen. Gutta møtte et fysisk stort lag fra Mosjøen og måtte se seg slått 0-4 til slutt. Vi skapte en del halvsjanser men kom aldri til den helt store. Flere skader og sjukdom førte til lite fleksibilitet i slitne bein. Gutta reiser nok skuffet hjem men vi håper de tar med seg noen gode øyeblikk og særlig etter de to gode kampene i går. Vi får satse på høstsesongen hjemme.

Frode Lien.

Merket under

VVIL's J13 er ute av NorwayCup

Norway Cup 2019 endte med tap i kvartfinalen mot Lillestrøm. Jentene ga Lillestrøm kamp, men det ble tap 4-2. Men med marginene på rett side kunne det sett annerledes ut. To stangskudd og ei heading like over. Uansett, jentene har gjort en kjempeturnering. Blant de 8 beste av over 70 lag. Jentene kan reise hjem med hodet høyt hevet, og vi gleder oss til høstsesongen i serien. Takk for en stor opplevelse!

Knut Øyvind Hoem.
(Foto: Linda Tomren).

Merket under

To fine seiere til VVIL's G16 i B-sluttspillet i NC

En spennende dag på NC for G-16. Vi startet med kamp på Ekeberg kl 09.00 mot Nordre Fjell, og allerede etter 2 minutter skrur Lars-Helge en corner rett i mål. Ca 4 minutter senere blir Daniel nydelig frispilt fra Jakob og vi går opp i 2-0.  Noen minutter ut i andre omgang kommer Fredrik på et godt løp på kanten og banker ballen i nettaket etter godt forarbeid av Dag og 3-0. 4-0 kommer med Eirik etter godt fremspill fra Daniel og 5-0 med Eirik etter god gjennombrudd pasning fra Lars-Helge. Full kontroll på kampen og godt spill av alle 15 spillerne.

1/16 mot Molde kl 19.00

Vi møter Molde til lokalderby og vi tar ledelsen 1-0 på straffe ved Oliver etter at Molde hadde handset i feltet. 2-0 kommer etter frispark fra Lars-Helge som keeper gir retur på og Cedric header returen i mål. Molde blir redusert til 10 mann da en spiller får gult kort, krangler med dommer og får dermed ett til og rødt. I andre omgang forsetter Molde å stresse og vi kjører det ene fine angrepet etter det andre. 3-0 ved Eirik etter fantastisk angrep og innlegg fra William og det samme skjer litt senere og 4-0. Molde får et trøstemål ca 5 min før slutt. En kjempekamp med masse god laginnsats fra alle mann. 1/8 finale i morgen mot Mosjøen kl 10.15 på Ekeberg.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId7584e38a63

Merket under

VVIL's G16 mot Sandviken og Søndre Land på NC

G-16 har ikke hatt samme dyktigheten som jente på NC så langt. I går (29.07) spilte vi mot Sandviken, en kamp som vi styrte ganske bra men vi sliter med uttellingen. Sandviken fikk også straffe, noe som ikke var straffe da spilleren ble felt 40cm utenfor og alle var enig om at det var utenfor unntatt dommerne. Kampen endte 1-1 og alle var veldig skuffet etter kampen.

I dag (30.07) spilte vi mot Søndre Land, en kamp vi måtte vinne for å komme i A-sluttspill. Vi kommer under 1-0 tidlig og jager utligning. Mange sjanser men marginale offsider er mot oss og en litt heldig og god keeper. 1-1 kommer med et kjempeangrep der Eirik avslutter. keeper redder men Eirik scorer på returen. Rett før slutt får vi straffe i mot og selv om Owen er på den så går den i mål. Vi taper 2-1 og ender i B sluttspill der vi har kamp i morgen mot Nordre Fjell kl 09.00 Vi satser på å gå så langt som mulig der.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIde01af7e8d4

Merket under

VVIL's J15/16 er også klar for 1/16-finale og A-sluttspilll i NC

Vestnes Varfjell J15/16 - Åsane 1-5 i dag.
Det vart en forsvarskamp i dag mot et Åsanelag som var solide, og spillet deres gikk på en og to touch. Det var vanskelig å stå i mot. Det var på forhånd venta å bli en knalltøff kamp, noe resultatet viser. Vi hang til tider med og spilte godt forsvar, innimellom så kom vi til avslutninger, og et flott spillemål av Synne Klokset, assistert av Hedda Eikebø Amdam.
Ved pause stod det 0-2.

Vi er likevel klare for A- sluttspill, 1/16-dels finale mot Clausenenga kl. 14.15 i morgen. Går vi videre møter vi Rennebu til kvartfinale kl. 19.15 onsdag kveld.

Bård Olav Hjelvik.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIddf778de244

Merket under

VVIL's J13 med sterk seier på NorwayCup

J13 med seier mot Jerusalem Girls. Etter tap i første kamp slo jentene tilbake med en 7-1 seier mot Jerusalem Girls i kamp nr 2. På tirsdag står Haugar på motsatt banehalvdel, og da blir det avgjort om jentene går videre til A-sluttspill.

Knut Øyvind Hoem.
(Foto: Elin Skjegstad)

Merket under

Uavgjort for J15/J16 på NC i dag

J15/16 VVIL - Høle IL. Slitekamp der VVIL var på Høle sin banehalvdel det meste av kampen, men ballen ville ikke i mål. Høle gikk opp i 1-0 ledelse, men heldigvis klarte jentene å score ca 30 sekund før kampslutt. Spillet glidde ikke like godt i dag som i går, og scoringen lot vente på seg. Målscorer var Elina Pedersen Hjelvik. Kampen endte 1-1.

Bård Olav Hjelvik.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId248376e9f2

Merket under

Norway cup 2019 G16

Tøff start for g-16 på Norway cup, vi møtte et godt Strømmen lag som var overlegne fysisk. De taklet også den humpete banen best og tok ledelsen etter ca 10 min på en dårlig klarering i vårt forsvar. Deretter kom 2 kjappe til og det var 0-3 til pause i 29 grader på Ekebergsletta. Gutta gikk likevel utpå i andre omgang med enighet om å prøve og satse 100%. Skapte noen sjanser men gikk litt for ofte i marginale offsider. 0-4 og 0-5 kom midtveis i omgangen før Jakob reduserte til 1-5 som også ble sluttresultatet. I morgen er det kamp litt senere på dag (14) så vi får håpe vi får sove litt lengre og få en bedre oppladning en i dag tidlig. Vi går i alle fall for 3 poeng.

Frode Lien.

Merket under

VVIL's J15/16 åpning på NorwayCup 2019

J15/16 møtte Årvoll i første kamp. Det vart 5-3 seier etter å ha ledet 2-0 til pause. Vi var et bedre lag enn Årvoll og seieren var fortjent, selv om vi etter å ha leda 3-0, slapp de inn til 3-3. Målscorere for oss var Rachel Selnes Sæther, Ingrid Ellingseter, Kristiane Hoem Schjølberg, Synne Klokset og Hedda Eikebø Amdam.

Neste kamp er mandag klokka 12 mot Høle IL.

Bård Olav Hjelvik

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId138861e7da

Merket under

Serieåpning for VVIL G16 7er

Vestnes Varfjells 7er lag i G16 serieåpnet borte mot Batnfjord/Reinsfjell mandag. Lagets første oppsatte kamp den 4. mai ble utsatt på grunn av snø på Åndalsnes.

I Batnfjorden ble vertene for sterke og vant 6-3. Batnfjord/Reinsfjell har vunnet sine tre første kamper og topper tabellen.

Det var likevel VVIL som åpnet best og tok ledelsen med mål av Torstein, før heimelaget scoret tre ganger. Mot slutten av første omgang svarte VVIL med to scoringer av Jakob, det sto 3-3 til pause.

Etter kvilen tok vertene igjen ledelsen på et «billig» mål, en avklaring i forsvaret traff motspiller og ballen spratt inn i mål bak en utmanøvrert keeper. Batnfjord/Reinsfjell satte inn to seine mål og resultatet ble 6-3.

I år møter våre G16 spillere gjerne motstandere som er ett til to år eldre, og kanskje spiller på 4. divisjonslagene rundt om. Motstanden er ventet å bli fysisk tøff, men som de siste årene håper vi at vi skal bite godt fra oss i avdelinga også i år.

Neste kamp er heime mot Træff 2, onsdag 15. mai kl 1900 i Vestnes Idrettspark.

Geir Stokkeland.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId43f6c2fcc5

Merket under

J13 borte mot Tingvoll - 8. mai

J13 har i dag vert på Tingvoll og spilt kamp. En flott 1-19 seier med masse målscorere og flott spill fra alle. Siden sist vi skrev noe har vi også slått Måndalen 24-0 hjemme så nå har vi 47-2 i målforskjell og 9 poeng av 9 mulige. Dette lover godt for sesongen. Heia VVIL.

Frode Lien.

J13 starter sesongen med seier - 25. april

VVIL j13 hadde i dag (25.04) sin første kamp med 9,er fotball og offside. Kampen gikk borte mot Træff. Med 2 spillere ute med småskader hadde vi kun 2 innbyttere på en stor 9,er bane.Kampen startet perfekt for oss og etter 3 minutter ledet vi 0-1 etter fint spill og mål av Solveig. Dette resultatet stod seg til pause, men vi hadde mange sjanser og burde ledet mer. Træff tok over i starten i andre omgang og skapte et par farlige sjanser før vi  satte 0-2 og 0-3 med Lilja etter flotte fremspill. Træff reduserte til 1-3 før vi rett før slutt satte inn 1-4 med Ingfrid og kampen var vunnet. En flott seier med hærlig og ærlig innsats fra alle sammen. Kjempekjekt at alle de nye fra Vågstranda og Vike går rett inn i gruppa og ser ut til å stortrives. Viggo og Knut Øyvind har gjort en god jobb gjennom vinteren. Her blir det mye moro gjennom sesongen.

Frode Lien.

Merket under

Informasjon om kommende fotballsesong

Heisan folkens, fotballsesongen er snart i gang for fullt og mange lag har trent nesten gjennom hele vinteren.

Vi har i år mange lag påmeldt både i barn ungdom og voksen fotball.

Det er lenge siden vi har hatt så mange jente lag:  J7, J9, J11, J13, J15

På gutter har vi: G7, G9, G10, G11, G12 7,er, G12 9,er G13, G14, G16 7,er, G 16 11,er og nytt av året 6 Divisjon mann pluss 4 divisjon mann som vanlig.

Med andre ord det blir mange kamper og se på stadion i år.

Vi i Vestnes Varfjell Fotball vil rette en stor takk til damene som driver bruktbutikken vår.

I tillegg vil vi rette en stor takk til alle sponsorer store som små som er med å bidra for at alle skal få muligheten til å spille fotball.

Takk til «gamle støttespillere» som fortsatt er med :

Sparebanken Møre, Tafjord,  Salmar,  Rema 1000 Vestnes, Sport1 Tomra,  Aas Mekaniske, Straumen Bil, Fargerike Sivertsen,  XL Dale Malo, Gjensidige Nordmøre& Romsdal, Cramo, Harald Sylte AS, Vik Elektro

I tillegg vil vi takke nye firma som har blitt med på laget:

Tomrefjord Rør & Montering, Kraftmontasje, Mørehus, Brastad Elektro, Vestnes Brygge, Salthammer, Vestnes Fjordhotell, Romsdalsbygg, Total Elektro.

Det jobbes med å få inn flere på Arenareklame og har du et firma og vil støtte oss, ikke nøl med å ta kontakt vi har plass til flere.  

Vi ser frem til en morsom og lang og god fotball sesong for VVIL sine marineblå,  håpefulle små og store.

Vi ses på kamp, hilsen styret VVIL Fotball.

Merket under

G16 i NM kamp borte mot Brattvåg - 4 mars

Med skrekkblanda fryd reiste Vestnes Varfjell G16 til Brattvåg, for ny NM-kamp.
Etter ei hard økt mot Træff for ein månads tid sidan, hadde vi fremdeles ikkje alle gutane på beina igjen, men den som intet våger, intet vinner, heite det vel, og optimismen var på topp fra både trenere og lagleder. Halv fem i ettermiddag var vi derimot nede i 12 spillbare gutar, og  det begynte egentlig å spøke for heile cupkampen. Men, pytt pytt, til Sunnmøre skulle vi, om so for å gå på eit realt tap.

I motvind og  kulde var det ganske forsagte gutar i 1.omgang.
2 mål vart banka inn av motstanderen, og foreldregruppa på sidelinja var rimelig Sveitte kva gjaldt humøret på arvingene og mulighet for å snu dette i 2.omgang.
Etter pause kom dei marineblå sterkare tilbake, og Torstein slo inn vårt første mål. Etter litt var Torstein igjen i aksjon, og vi fekk ei straffe som Cedric mesterlig slo inn. Då sto det igjen 10 minutt igjen av kampen, og underteikna trudde egentlig at kampen var vår.
Tempoet vart satt betraktelig opp, stresset like så, og det faktum at vi berre hadde 1 mann tilgjengelig på benken, vart kanskje utslagsgivende for dei ti neste minutta. Vi drog på oss eit gulkort, ein av våre gikk i bakken og vart skada, og med eitt var stillinga 4-2 til heimelaget. Ved kampslutt trur eg halve laget vårt hadde dratt på seg både kramper, melkesyre i beina og støle muskler.

Men, Alt i alt, Hederlig og redelig innsats frå samtlige i Varfjell-drakt på Brattvåg stadion i dag, og i dag var ikkje oddsa på vår side, dessverre. Slik er dog fotballen, og om ein måned rullar serien i gang.

Heia Varfjell

Elina Suoma.

Merket under

G16 i NM Kvalik mot Træff - 13. feb

Kvalifiseringskamp til NM G16

Onsdag 13.februar var det klart for kvalifiseringskamp for NM G16 mellom Vestnes Varfjell G16 11’er og Træff på Vestnes stadion.

Træffguttene hadde gjort rent i serien sin i fjorårets sesong, og ble av guttene definert som et SVÆRT godt lag. Nervene var derfor til å ta og føle på hos flere av guttene våre, men etter 17 minutt og et fantastisk samspill banket William inn vårt 1.mål. Utover i 1.omgang hadde vi mye fint spill, og flere store målsjanser, men vi gikk til pause på 1-0.

I 2.omgang var Træff mer med i kampen, men grunnet blant annet et robust forsvar og en iskald keeper var det ingen av angrepene fra Træff som endte med mål til gjestene.
Vi fikk etterhvert kjenne på frustrasjonen til motstanderne, og spillet ble tidvis unødvendig stygt. I det 74. minutt satte igjen William ballen i nettet bak Træff-keeperen og stillinga var da 2-0 til oss. Træff fikk rett etter dette straffe, og keeperen vår så med ett relativt liten ut i det store 11’målet. Keeperfantomet Owen var full i adrenalin og reddet straffen på mesterlig vis til Træffs store sorg. Rett i etterkant av dette satte Eirik inn vårt 3.mål og lufta gikk i stor grad ut av motstanderne våre.
Flott innsats av samtlige gutter i dag, tidvis spilte vi Træff i senk på tempo, samspill og teknikk .
God arbeidsmoral og positive gutter på stadion i kveld. Lover bra for sesongen videre.

I første omgang venter ny motstander i NM G16, antakeligvis mot motstander fra Sunnmøre.

Heia Varfjell!

Eline Suoma.

Merket under

Vestnes Varfjell med lag 2-lag i 6. div.

Vestnes Varfjell Fotball har gleden av å meddele at vi stiller 2-lag i 6 divisjon i 2019. Trener blir Cato Andreassen med Jørgen Hovde som assistent. Laget vil bestå av en fin mix av ungdom og litt eldre ungdom/voksne som har hatt noen treninger allerede. Vi ser frem til mye fotball i Vestnes Idrettspark i 2019.

Mvh Styret i VVIL Fotball

Merket under

J14 med sesongavslutning i fotball

Da er sesongen offisielt over for 2018, det ble et 6-2 tap mot en veldig godt Herd lag.
Men vi ble så absolutt ikke «pissa på» når en tenker at Herd har 5 kretslagsspillere og ei er på landssamlinger. 6 av disse skal bli med j16 om noen uker og spille om NM tittelen!!

Takker for en meget god sesong av samtlige på og utenfor banen.

Ann Kristin Lundgren.

Merket under

VVIL's J14 er Kretsmestere 2018

J14 ble KM 2018 vant hjemme mot Clausenengen 12-1. Træff vant 3-2 borte mot Surnadal men vi hadde bedre målforskjell. Jente fikk pokal utdelt etter kampen av en representant fra kretsen. Kjempeflott innsats til jentene gjennom sesongen. Nå blir det pause fra fotball.

Ann Kristin Lundgren.

Merket under

J12 på Hessacup 26. august.


J12 har i dag vert på Hessacup i meget varierende vær. Vi spilte 4 kamper på en regntung og gjørmete bane som bare ble verre og verre utoverdagen.
Alle kampene var på 2x15 minutter så det ble to timer med fotball og mange slitne bein etter hvert. De som var med i dag var Renate, Emma, Ingvild, Sigrid, Solveig , Ragnhild, Solveig Grace, Selma, Kaia og Badhja

Kamp 1 kl 09.20 mot IL Valder
Mye frem og tilbake første minuttene før vi skaper et par farlige sjanser, etter 10 min er keeper Sigrid veldig uheldig etter en klarering og blir skadet i lysken hun må byttes ut og spiller dessverre for henne og oss ikke mere i dag. 2 minutter senere kommer Solveig igjennom på et lite raid og dermed 1-0 til oss. Sekunder før pause scorer Valder og 1-1 til pause. Vi bestemte oss for å gå knallhardt ut etter pause og det ga full uttelling for etter 2 og 4 minutter i andre omgang scorer vi  og er oppe i en 3-1 ledelse. Begge målene signert Renate etter mye godt forarbeid fra mange. Kampen ebber ut med det resultatet og jentene var i gang med seier i første kamp selv om vi var oppe kl 07.00

Kamp 2 kl 10.40 mot Aksla
Vi går rett i angrep etter at dommeren blåser og etter 20 sekunder leder vi 1-0 ved Solveig Grace. Etter 7 minutter får Aksla frispark noe de får maksimalt ut av og skuddet går rett i mål 1-1.  Etter 10 minutter er det mye bra spill før Solveig greier å pirke ballen i mål og 2-1 til pause. Vi ble enige om å fortsette kjøret og 2 min i andre omgang er Solveig frempå igjen og 3-1. Så etter 21 minutter glipper det litt i forsvaret og Aksla scorer og dermed 3-2. Minuttet senere fullfører Solveig sitt hattrick med en fantastisk soloprestasjon og 4-2. Det skapes sjanser begge veier og etter 28 min blir det mål til Aksla og 4-3.De siste 2 minuttene blir vi presset men Kaia og Selma i forsvar og Emma i mål holder unna en stund til sammen med resten av laget og vi vinner 4-3.

Kamp 3 kl 13.00 mot Stryn
Nå begynner jentene å kjenne på at det er en tung og våt bane, alle lagene vi spilte mot i dag hadde 2 kamper i går og to i dag mens vi hadde 4 på ca 6 timer.
Men vi går utpå med friskt mot og åpner perfekt med scoring av Solveig etter 3 minutter, Stryn skaper et par halvsjanser før jentene etter 12 minutter endelig gjør det treneren har maset på hele dagen nemlig å spille ball og løpe samtidig. Det rulles ut på kant av Kaia til Solveig som legger ballen 45 ut igjen til Solveig Grace som igjen spiller ballen til Solveig som triller ballen inn foran mål og på bakerste kommer Ragnhild og scorer 2-0. Et mønster angrep tatt ut av læreboka og en superhappy trener på linja . I andre omgang merker vi at kreftene begynner å ta slutt og vi kjemper for å holde unna, det greier vi ikke og etter 2 og 6 minutt i andre omgang scorer Stryn og kampen ebber ut med 2-2 selv om vi har et par sjanser på slutten.

Kamp 4 kl 15.00 mot Sykkylven

Sykkylven går rett i angrep og scorer 1-0 etter 2 minutter. Vi kjemper og jobber hardt for utligning men lykkes ikke helt i denne kampen. Vi mener oss snytt for et soleklart frispark når keeperen til Sykkylven tar ballen med hendene over en meter utenfor feltet og rygger tilbake inn i feltet. Der mistet vi en god mulighet.
2 omgangen er likedan med mye stillingskrig og kjemping og Sykkylven spilte tøft og brukte lang tid på alle innkast og cornere uten at dommeren sa noe. Dermed så rant tiden ut for jentene og dagens første tap var et faktum 0-1.

Alle jentene fikk spille mye og alle kjempet godt. Flott pokal fikk alle sammen og smilene var raskt på plass igjen selv med tap i siste kamp.

2 seire, 1 uavgjort og 1 tap og  9- 7 i målforskjell.

Takk for en kjekk dag på cup, hilsen standin coach Frode.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId8b39b1f51d

Merket under

G14 på Faabergcup 17-19 august

Helgen 17-19 august 2018 deltok Vestnes Varfjell på Faaberg Cup med G 14 7-er laget.

Følgende spillere deltok: Torstein Væge, William Honningdal, Owen Connor, Olav Dalhaug, Oliver Søreng Connor, Cedric Andreassen, Eirik Crispim Tomren og Tor Bjarne Løvik Salte.

Det er i hovedsak det samme laget som kom til A-finalen i fjorårets Norway Cup. Guttene reiste nedover med et klart mål om å nå finalen og helst vinne den.

G 14 turneringen bestod av 16 lag i fire puljer. Varfjell kom i pulje med Gauldal 2, Faaberg Gul og Reinsvoll 2. Kampene ble spilt i en omgang med 25 minutters varighet.

En usikkerhetsfaktor for laget vårt var at vi kun hadde med åtte spillere og derav en innbytter. Vi var derfor sårbare i forhold til slitasje og skader.

Først kamp lørdag kl 14:30 var mot Faaberg 2. En kamp vi vant 5-0, etter solid defensivt og offensivt spill.  Guttene var skjerpet og konsentrerte hele kampen.

Andre kampen kl 16 var mot Reinsvoll 2, hvor vi vant hele 14-0 mot en svak motstander.

Den tredje og siste kampen i gruppespillet var mot Gauldal 2. Denne kampen endte 10-1 til Varfjell. Gauldal var det fysisk sterkeste av laget i grunnspillet og trådte til i duellene i starten av kampen, men også her var nivåforskjellen mellom laga alt for stor.

Alt i alt gikk Varfjell seirende ut av sin gruppe, uten å møte motstand som kunne true laget i det hele tatt. Målforskjellen etter de tre kampene ble 29-1.

Utfordringen inn mot A-skuttspillet  ble å nullstille og å forberede laget på tøffere motstand.

I kvartfinalen kl 13:30 søndag møtte Varfjell Måndalen, som ble nr 2 i sin gruppe. Også dette ble en alt for enkel motstander, og Varfjell vant 5-0.
Dette var kanskje  den svakeste prestasjonen til laget så langt, med mye ukonsentrert spill med mange svake avslutninger. Laget burde ha vunnet denne kampen med minst 10 mål.

I semifinalen kl 15 ventet Åndalsnes 1. Her visste vi at vi ville få sterk motstand. Åndalsnes vant sin gruppe suverent. I tillegg var det meldt at to av våre spillere slet med noe småvondt.
Dette var en prestisjkamp ingen av laga ville tape.

Det ble en tett og spennende kamp, med høy temperatur og mange harde dueller. Varfjell vant kampen 1-0 etter scoring av Oliver Søreng Connor, og var klar for finalen.

I finalen møtte Varfjell Roterud, et lag fra Lillehammer-området. Denne kampen gikk bare en drøy time etter semifinalen, og guttene begynte nok å bli slitne, etter at de hadde spilt alle kampene med bare en innbytter.

Finalen fikk den verst tenkelige starten, med tre mål i fleisen allerede etter 3-4 minutter. Roterud var aggressive og presset høyt. Varfjell virket ikke helt «påskrudd» og ble tatt litt på sengen så det ut til.

Måla kom etter at høyt press fremprovoserte farlige tilbakespill som Roterud snappa opp og omsatte i scoringer.

Etter denne starten jevnet kampen seg noe ut og Varflell jaktet redusering.
Det ble en tett og hard kamp. Varfjell lot seg stresse av at de lå under og fikk ikke det offensive spillet til å sitte.
Vi fikk en redusering på straffe. Ellers hadde vi noen gode forsøk som kunne gitt mål.
Kampen endte med 1-3  tap, noe som var en enorm skuffelse for laget.

Etter mitt syn er Vestnes Varfjell et minst like godt lag som vinneren Roterud. Kanskje bedre. Bare så synd da at det ikke gikk vår vei i finalen. Likevel kan guttene være stolte av innsatsen og riste skuffelsen av seg. En flott gjeng å reise på tur med.

Vil også benytte anledningen til å takke lagleder Eline Tomren og trener Alexander Connor for den innsatsen de legger ned for laget.

Tor Morten Salte

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdbf4f6913e5

Merket under

VVIL's G16 på NorwayCup 2018

Fredag 03.08 - semifinale.

Snipp snapp snute så var vi ute. Semifinale mot Hødd og de starter best. Etter 3 minutter greier de og krangle seg igjennom og scorer til 0-1. Flere halvsjanser til begge lag og mye stillingskrig men det holdt for Hødd helt inn og 0-1 til pause. I andre omgang har vi 3 frispark som går rett på keeper da ingen kommer å bryter ballbana foran keeper. Etter 10-12 minutter blir Daniel klippet ned innenfor 16 og soleklar straffe. Alle roper på rødtkort, men dommeren gjør en kjempefeil og gir bare gult. Den var stygg!! Gutten er på røntgen og vi venter på svaret. Audun tar straffa og setter den sikkert til 1-1. Siste 10-13 minuttene er det mye kjemping og lite finspill fra begge lag, der Hødd er litt bedre enn oss. Det blir Golden goal med 2x5 min der begge lag har et par halvsjanser før Hødd scorer på corner 2 minutter og 15 sekunder før straffespark konkurranse. Gutta falt som fluer ute på gresset i skuffelse men alle takket fint for kampen etter litt. Gutta skal også være stolte etter å ha endt på delt 3 plass i B-sluttspill i NC. Takk til alle gutta for fine opplevelser særlig med to fantastiske kamper i går. Takk også til trenerne Jørgen Hovde og Christian Mario Leikarnes.

Torsdag 02.08 - kvartfinale.

1/4 dels finale mot Surnadal kl 13.50 på Rustad. Gutta er tente før start etter 2,5 timer med avslapping og mat. Daniel PH slår en fantastisk gjennombruddspasning til Audun etter 2 min som lobber over keeper fra 12-13 meter og 1-0. Etter 9 minutter har vi stor sjanse med flott spill mellom Fredrik P og Patrik på høgre siden der Patrik legger inn i femmeterboksen men Ammar kommer akkurat for seint. 11 min oh Lars-Helge tar corner der Lucas heder det blir litt frem og tilbake før Surnadal klarerer. 14 min frispark fra Lars-Helge og Daniel PH, header over. 16 min stor sjanse ved Audun etter fint spill av Lars-Helge og Fredrik i forkant. 18 min frispark Lars-Helge rett på keeper. 21 min frispark Audun via muren til corner, corneren kommer innoverskrudd og redning på strek. I det 25 minutt har vi også en farlig sjanse på corner.
2 omgang, 5 min skudd utenfor av Arjan etter flott spill. 11 min godt spill på midten frem til Audun som møter og vender han slår en glitrende gjennombruddspasning til Lars-Helge som kommer på et løp fra dypet og finter 1 mann og setter den lavt i lengste hjørne og 2-0. Vi forsetter og spille knallbra fotball og etter 15 min slår Daniel PH igjennom Lucas som header keeper redder til corner. Lars-Helge tar corneren legger inn får ballen ut igjen nytt innlegg på bakerste der header Arjan på mål keeper redder men Audun putter returen i mål og dermed 3-0. Det resultatet blir sluttresultatet og gutta gjorde en fantastisk kamp. Cedric  Daniel PH, Magnus og Fredrik P var fantastisk i forsvar og gjorde kampen nesten litt kjedelig for keeper Fredrik. Alle spilte fantastisk bra og nok en gang fikk vi brukt hele troppen. laughing Semifinale i morgen kl. 10.00 på Ekeberg.

Torsdag 02.08 - 8-dels finale.

Kamp mot Fagernes i dag kl 10.15 1/8 finale. Gutta jobbet godt fra start og dette viste seg tidlig å bli en tett kamp. Etter 6 min tar Audun corner som det blir en stor sjanse av før keeper får kontroll. Etter 9 minutter får Audun frispark litt ute på venstre siden fra ca 25 meter, han tar det selv og lenger ballen fint i det lengste hjørnet og 1-0. Etter målet bølger det mye frem og tilbake med et par halvsjanser til begge lag før Arjan i det 24 minutt vinner ballen på midten og forserer  fremover forbi et par mann og kliner ballen nesten i vinkelen fra 20 meter, kjempescoring og 2-0 til pause. 2 omg blir veldig mye kjemping der Fagernes prøver å skape noe men vi har egentlig full kontroll med godt og disiplinert spill. Et godt frispark fra Arjan rett utenfor og et frispark fra Lars-Helge rett over er det vi skaper i andre omgang i tillegg til et par halvsjanser. Markus fikk gult kort etter 24 min. Nå møter vi Surnadal kl 13.45 på Rustad bane 1 etter at de slo Sunndal. Nå er det kvartfinale folkens. laughing

Onsdag 01.08 - andre kamp denne dagen.

16 dels finale på Rustad mot Os/Nansen og gutta virket tent før kampstart. Etter 1 minutt blir Arjan felt innenfor 16 meteren og Daniel G er sikker fra 11 metersmerket og 1-0. Os/N kommer inn i kampen igjen og får et innlegg som går gjennomfeltet og Fredrik N slår i stanga og de header returen over, der var vi heldige. 7 min godt frispark fra Lars-Helge som Lucas headet like utenfor. Etter 18 minutter er Fredrik N litt uheldig og Os/N scorer til 1-1. Men bare 2 minutter senere har Fredrik N en fantastisk beinparade når de er alene igjennom.  Etter 22 minutter scorer Os/N etter et langt innkast der vi først klarerer men de vinner returen og scoret. Os/N fikk gult kort i 25 min, 1-2 til pause. 2:Omgang, stor sjanse til Audun på skudd fra ca 16 meter. Os/N setter innpå sin spiller 1 min og 8 sekunder for tidlig etter utvisningen og benken vår holder på å klikke at ikke dommeren reagerer. Skal ikke nevne navn (Jørgen og Frode coolcool). 6 minutter ut i andre fikk vi en stor sjanse på frispark v Arjan utenfor. Os/N spilte tidvis stygt og etter 10min måtte Kaptein Arjan ut med skade. Skulle akkurat til å gi kapteinsbindet til visekaptein Daniel G da han får direkte rødt kort. Lars-Helge tar over bindet og gutta forsetter å prøve å hente inn ledelsen til Os/N. Etter 17 min får vi corner ved Audun og ballen spretter gjennom hele feltet og Patrik kommer på bakerste stolpe og scorer fra 2 meter. 2-2 og gutta fikk trua tilbake. Os/N fikk nytt gult kort 4 totalt i kampen og hadde mange etterslenger, noe Audun fikk merke da han i 19 min da han også ble felt innenfor 16 meteren. Straffe og Lars-Helge legger ballen på 11 meteren der Os/N forsøker å psyke han ut og det går litt tid men straffen er hard og sikker og dermed 3-2. Kampen ebber ut med mye kjemping og gutta jubler hemningsløst når dommeren blåser. 3-2 seier og 1/8 finale på Rustad  bane 1 kl 10.15 mot Fagernes. På T banen «hjem» var det allsang til musikk fra høyttaler og sangen fra fotball VM 1998 Footbal’s coming home. laughinglaughingAlle gutta gjør en kjempejobb og vi håper vi ikke har for mange skader til i morgen.

Onsdag 01.08 - første kamp denne dagen.

Kamp kl 10 i dag mot Hegra IL fra Stjørdal. 32dels finale og gutta var på fra første spark på ballen. Vi går opp i 1-0 etter 29 sekunder der Arjan sender er stikker til Daniel G som er sikker alene med keeper. Etter 3 minutter tar Fredrik 5-meter og ballen går hele veien via en forsvarer og Audun kommer alene mot keeper og 2-0. Etter 8 minutter blir Audun felt innenfor 16 meteren og straffe til oss, Arjan setter den midt i mål og keeper redder med føttene men Arjan scorer på returen og 3-0. I dag løsnet det virkelig og etter 10 minutter dribler Daniel G forbi 2-3 mann før han løper igjennom og scorer 4-0. Resten av omgangen blir litt stillingskrig og ender opp med 4-0 til pause. I andre omgang skjer det lite de første minuttene men etter 7 minutt blir keeper Fredrik skadet med et kne i hodet og måtte ut på båre. Audun måtte inn i mål og stod bra resten av kampen. Daniel G scorer 5-0 etter 17 min og fullfører dermed sitt hattrick. Mange bytter og skade gjør omgangen litt rotete men vi får brukt hele troppen for 2 kamp på rad og alle gjør en god kamp. 16 dels finale i kveld kl18.45 på Rustad, mot Os Nansen .

Tirsdag 31.07:

Det var en sliten glad og klissvåt gjeng som kom opp igjen på skolen sent i kveld. Vi spilte 20.30 på Ekeberg i delvis øsende regnvær mot Lesja/Dombås. Begge lag går offensivt ut og L/D utnytter det best og scorer 0-1 etter 2 minutter på corner. Vi tar over kampen og Daniel blir spilt nydelig gjennom av Lars-Helge og scorer men blir feilaktig av vinket for offside. Det drøyer til 21 min før vi får uttelling med et fantastisk frispark av Arjan rett i mål og 1-1 til pause. 2 omgang er bare 1 minutt gammel når  Daniel slår et frispark som Lucas tar ned, spiller Arjan i støtte som finter 1 mann og skrur den i lengste 2-1. Det hardnet litt til etterhvert og det ble også veldig mørkt i regnværet men vi fortsatte krigen og Lucas spilte gjennom Ammar som scoret fra ca 16 meter og 3-1 etter 12 minutt i 2 omg. Etter 14 min gjør Fredrik en kjemperedning før han minuttet senere kommer for sent i en duell og lager straffe, den bommer heldigvis L/D på og vi får brukt hele troppen videre i kampen. Trenerne er fornøyd med at vi endelig får uttelling og med en mye større vilje til å vinne alle dueller og 2 baller. Kamp mot Hegra IL kl 10.00 på Rustad bane 2. Go VVIL

Mandag 30.07:

Kamp i dag på Valle Hovin, gutta virket slitne før kampstart etter lite søvn (sen kamp i går) men etterhvert som det nærmet seg avspark våknet guttene mer og mer. Vi spilte mot Landsås fra Harstad et stort fysisk og godt lag. Det ble en tøff og hard omgang der vi går til pause på 0-0 etter 1 farlig sjanse til oss og 2-3 halv sjanser til Landsås. 2 omgang starter med en sjanse til begge lag før Landsås scorer 0-1 etter 9 min. Gutta sliter litt noen minutter før vi skaper noen sjanser med skudd  fra Daniel, cornere fra Lars-Helge der Lucas avslutter stang ut.Landsås kontrer med 3-4 minutter igjen og kommer 3 mot 2 i Magnus og Keeper Fredrik , det går ikke vår vei og dermed 0-2. Rett før slutt tar Lars-Helge en ny innoverskrudd corner som keeper slår i tverrligger ned på strek og redning. Marginene var definitivt ikke på vår side. Nå er vi mest sannsynlig litt avhengig av hjelp for å komme i A-sluttspill. Sluttspill blir det uansett A eller B. Neste kamp i morgen kveld kl 20.30 mot Dombås/Lesja.

Søndag 29.07:

VVIL G16 åpnet søndag kveld sin Norwaycup turnering med en 0-0 kamp mot Austreim. Vi var best hele kampen og hadde noen gode sjanser til å begynne med. Austreim skapte veldig lite men var litt farlig frempå på et par cornere. Ny kamp 09.50 i morgen mot Landsås fra Harstad. Håper å gjøre det litt bedre der på kunstgress på Valle Hovin enn på den meget humpete bana vi spilte på i dag. Frode..

Lagbilde øverst og i serien under, foto: Christian Nakken.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId595e815ce6

 

Merket under

J14 på Stordalscup 17. juni

J14 har vært på Stordalscup søndag 17. juni. 

Jentene ble puljevinner, men tapte finalen mot et toppet J16 som til vanligvis spiller i 1. divisjon på Sunnmøre. Kjempeflott innsats av jentene, vi takker Rikke Strandman for at hun stilte på kort varsel og ble med.

Ann Kristin Lundgren.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdf94e7c4df4

 

Merket under

J14 - ny hjemmeseier og 1.div - 29.05

Hjemmeseier til J14 mot Rival 11-3. Kjempeflott spill og innsats i varmen. Mange flere på scoringslisten, hele 6 forskjellige. Solveig Slemmen scoret også som hospiterer.

J14 er nå klar for 1. divisjon, oppstart i juni hvor vi møter de to beste fra avdeling 1 og 2.

Ann Kristin Lundgren.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdd09f8c9a13

 

Merket under

G16 borte mot Eide 7. mai

VVIL G16 spilte i går mandag bortekamp mot Eide. Etter en heller dårligkamp sist uke mot Elnesvågen var det på tide å prøve å hente poeng igjen.

Det startet på verst tenkelig måte med 1-0 til Eide etter 2 min. 2-0 kom i det 9 min og gutta virket frustrerte.  Men etter hvert kom vi inn i kampen og i det 31 min scorer Daniel G på frispark fra lang hold.

I andre omgang kjører vi mer og mer og de siste 20 var veldig bra, 2-2 kom etter et selvmål der vi med hardt press får forsvaret til Eide til å gjøre feil.

Kampen ender 2-2 noe som begge lag nok kan være fornøyd med. Neste kamp er hjemme mot Rival mandag den 14/5 kl 19.00

 

Frode Lien
Oppmann G16

Merket under

J14 borte mot Rival 3. mai

Borteseier til våre uslåelige J14 mot Rival torsdag den 3. mai, jentene vant 7-3. En slitekamp for jentene, skal bli bra med over en ukes hvile nå før neste bortekamp mot Batnfjord.

Ann Kristin Lundgren.

Serieåpning for J12 25. april

Vestnes Varfjell J12 2 serieåpnet i dag hjemme mot Træff 2. Det var en spilleglad gjeng som møtte til seriekamp og de ga seg ikke før de stod 11-1 etter 60 min. Masse fint spill ,gode  løp, pasninger og kjempebra innsats. Vi fikk også 7 forskjellige målscorere, noe som er veldig bra. Det var kjekt å være vikar trener i dag

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdd346a50c06

Merket under

J14 hjemme mot Træff 24. april

Hjemmeseier til jentene mot Træff 5-4, en spennende og underholdende kamp. Vi står nå med 2 seiere av 2 mulige, dette lover bra. Et mål hver til 5 spillere viser at flere av jentene har god skuddfot

Ann Kristin Lundgren

Merket under

Sesongstart G16 - 23. april

Forrige mandag vant G16 1-0 hjemme mot Isfjorden/Åndalsnes i en tett og tøff kamp, etter et fint mål av Audun Løkke.
Fredrik Nakken ble av trenerne kåret til banens beste.

I dag 24/4 var det bortekamp mot Molde 2, et lag med varierende tropp fra kamp til kamp da de låner med et par nasjonalspillere til kampene sine.

Vi hadde to store sjanser uten uttelling og da kontret Molde og gikk opp i 1-0 etter 4 minutter.

3 minutter senere presser vi hardt på for utligning og til slutt lykkes vi med at en Moldespiller er sist på ballen og dermed 1-1

Kampen bølger frem og tilbake og en liten skade på Audun betyr at Ammar kommer inn på topp, han starter et fint løp og Lars-Helge slår en fantastisk gjennombruddspasning og Ammar er alene med keeper og 1-2 til oss etter 33min.  i andre omgang blir det mye kjemping og mange sjanser produseres uten at vi setter sjansene. På overtid kommer en lang klarering bakfra som Audun er først på og alene med keeper gjør han ingen feil og 1-3.

3 utrolig deilige poeng der alle gjorde en fantastisk laginnsats i Varfjell sine bortedrakter for anledningen og der Daniel Honningdal ble kåret til banens beste.

Frode Lien
Oppmann G16

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId9166545b6b

Merket under

Flaskeinnsamling i Vestnes Varfjell Fotball

Vi i Vestnes Varfjell Fotball tar nå imot tomflasker/bokser (ikke glass)  i et hull i veggen på klubbhuset ved stadion . Vi har fått oppfordring av folk til å gjøre dette fordi noen ikke liker å pante selv på butikken, eller at noen rett og slett vil støtte oss på veien mot et nytt klubbhus og andre større ting i Vestnes idrettspark. Jeg oppfordrer alle til å benytte seg av den 24-timers åpne «panteautomaten» både spillere, foreldre, besteforeldre og ellers andre som vil støtte oss. På vegne av fotballgruppa i VVIL tusen takk.

Frode Lien

Leder
Vestnes Varfjell Fotball.

Merk (Oppslag ved mottak av flasker/bokser):

Kun plastflasker og metallbokser da vi ikke ønsker knust glass i sekkene.

Vennligst legg kun flasker og bokser som det er pant for i sekkene.

På forhånd takk

Merket under

Invitasjon - Aker Stadion 20 år

Hei alle i Vestnes Varfjell fotball

Molde Fotballklubb har sendt ut en invitasjon, som vi håper noen vil være med på.

Hver enkelt melder inn til sin oppmann på det laget man hører til, som igjen sender det samlet videre til Marit Liabø Gravdehaug.
Håper noen voksne og barn kunne tenkt seg å være med på selve innmarsjen også, og da må dere skrive det på meldinga.

Internfrist blir 11 april.

Hilsen Frode Lien
Leder
Vestnes Varfjell Fotball

Invitasjon (klikk på linken under for å laste ned/åpne PDF dok.):

Merket under

J12 på Atlanterhavscup 17. februar

J12 har i dag vert på Atlanterhavscup på Averøya.

Det ble en meget fin start med en 3-0 seier over Kårvåg/Havørn i første kamp, Solveig Grace, Solveig og Ragnhild stod for målene men alle spilte kjempebra og med litt flaks hadde vi hatt 2-3 til.

I kamp 2 mot Dahle Blå  rotet vi litt i starten og låg under 0-2 etter 6 minutter. Men god coaching av Knut Øyvind og Viggo og super innsats av alle med mål av Linnea Sophie og Ragnhild så greide vi 2-2 til slutt.

I kamp 3 mot Dahle Gul var jentene på fra start og spilte en veldig god kamp. Mål av Emma, Solveig og Solveig Grace gjorde at vi vant 3-0. Kanongod innsats av alle og godt keeperspill av Sigrid .

Kamp 4 var mot hjemmelaget Averøykameratene, nok en gang var jentene på fra start og spilte veldig godt alle sammen. Laura var veldig nære ved 2 anledninger og Selma spilte som en sjef i forsvaret. Det endte med en komfortabel 4-0 seier etter mål av Ingfrid, Sigrid og 2 mål av Linnea Sophie, her burde faktisk seieren vært større.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdb08ec5f2d5

Merket under

Johanne Vestre uttatt til kretslagssamling

Johanne Vestre fra VVIL J14 er tatt ut til kretslagssamling, der første samling er i Sunndal 17 januar.

Vi gratulerer og håper på flere på kretslaget i nær fremtid da det også er andre som er veldig nære både på jente og guttesiden.

Frode Lien.

Merket under

Rachel og Johanne fra VVIL J13 Fotball til Molde Bylag

Rachel Sæter og Johanne Vestre VVIL J13 Fotball er uttatt til bylagsturnering, der de skal representere bylaget Molde.

Etter deltakelse på sonetiltak tidligere i høst er Rachel og Johanne nå tatt ut til å delta på bylagstruneringer og -samlinger. I tillegg til egne treningssamlinger for bylaget, vil det også være kamper mot andre bylag i sonen som Ålseund, Team Søre og Kristiansund. Onsdag 8 november vil være første kamp, da mot Ålseund på Vestnes Idrettspark.

Vi gratulerer og ønsker dem lykke til videre!

Mer informasjon om  bylagene finner du ved å klikke på denne linken.

Merket under

Brakseier for J13 hjemme mot Ekko/Aurosen 28.9

Jentene vant 20-5 hjemme mot Ekko/Aureosen. Jentene er dermed avdelingsmestere før siste seriekamp er spilt. Kjempeflott jenter. Feiret etter kamp med pizza og sprudlevann.

Jentene skal spille om kretsmesterskap for J13 mot Clausenengen i uke 42 og 43. Dag og klokkeslett blir formidlet når vi får dette bekreftet. Oppfordrer alle fotballinteresserte å stille opp å heie på jentene.

Ann Kristin Lundgren.

Merket under

Gjensidige NR med ekstra støtte til VVIL

Vestnes Varfjell IL har nettopp deltatt i en Facebook kampanje i regi av Gjensidige Nordmøre og Romsdal.

Kampanjen gikk ut på å oppnå flest mulig 'Likes' på deres FB side i perioden. Hvis det oppnås minst 170 i løpet av en uke, ville det tilfalle et beløp på 10 000,- til klubben, og en treknng på ekstra 5 000,- til et lag i klubben. Desverre ble det ikke mer en 87 klikk, men den innsatsen ble likevel belønnet med at en av de som klikket, fikk kr. 5 000,- som vedkommende kunne gi til et lag i klubben. Den heldige vinneren ble Marita Villa og beløpet vil bli gitt til VVIL's G12 fotballag. Gratulerer!

J13 borte mot Skåla 18.9

Nok et storseier til våre fantastiske jenter. Borteseier mot Skåla 11-3. Får faste keeper var syk, men sporty stilte Marte opp og passet buret, måtte se 3 baller i nettet. Silje ble storscorer med 6 baller i nettet.

Ann Kristin Lundgren.

Sølv til VVIL's G13 i NorwayCup 2017

Vestnes Varfjell G13 vant sølv etter en tett A-finale mot et sterkt AC Milan.

Spillere og ikke minst lagleder Alexander la inn en kjempeinnsats og styrte kampen til 0-0 til pause. Italienerne ble overrasket av disiplinen og styrken til Varfjell guttene og kom aldri i gang med sitt spill. Etter da andre omgang var halvveis gikk Vestnes Varfjell opp i ledelsen. Utligningen til AC Milan kom fire minutter før slutt. Kampen gikk til ekstraomganger hvor det et Golden Goal. Nesten tre minutter ut i omgangen kom avgjørelsen. AC Milan fikk det avgjørende målet og vant dermed 2-1. Skuffelsen var selvsagt stor, da kampen var jevnspilt og kunne bikket begge veier. Allikevel gleder alle seg over den enorme prestasjonen disse 11 guttene har fått til denne Norway Cup uken.

Det er en gedigen innsats som er lagt ned av spillere og trener Connor. Vi gleder oss over resultatet.

Dette er et historisk sølv. Det er første gang et lag fra VVIL har spilt finale i A-sluttspill i NorwayCup!

Kay Søreng

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdb7d23840b2

Merket under

VVIL's G13 til A-Finale på NorwayCup

Vestnes Varfjell G13 skal spille A-finale mot AC Milan på Norway Cup i morgen etter å ha spilt magisk fotball i semifinalen mot Makedonske Besa FC og vunnet fortjent 2-1. Følg kampen på facebook live stream via Vestnes Varfjell Fotball gruppen kl.09.00.

Kay Søreng

G16 1 gikk ut av Norway cup med stil etter at de tapte 1-0 på Golden goal mot KFUM-Oslo.  Guttene spilte kjempebra, men marginene var ikke på vår side i dag. Nå skal det bli godt for guttene  å hvile beina og sove på noe annet enn luftmadrass etter 2 uker med mange gode og harde fotballkamper.  De har fått minner for livet og hatt et fantastisk samhold i 2 uker på tur.

Kathrine Furland

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdf4414e4443

VVIL's første sluttspilldag på NorwayCup

J13 tapte 2-1 i en meget jevnspilt kamp mot KFUM Kam. Oslo. Tidligere i dag vant J13 4-1 mot Eik Tønsberg. Jentene har gjort en solid innsats under Norway cup 2017.

Ann Kristin Lundrgren

G13 vant sin 1/8 finale etter en veldig spennende kamp mot et godt lag fra Kvæfjord. Vestnes Varfjell gikk opp i 2-0 og ledet på et tidspunkt 4-1. Kampen endte 4-2, men det var nerve gjennom hele kampen. Kjempeinnsats fra hele laget gjør at vi i morgen kl 09.00 møter et akademilag fra Jerusalem i kvartfinalen i A-sluttspillet. Dette blir spennende!

Kay Søreng.

Da er cupeventyret over for G16-2. Tre kamper i dag med 2 seiere og 1 tap. Vant 3-0 og 3-1 to første kampene, og tap 1-3 siste kamp. Tre kamper på en dag tar på, men fantastisk innsats på gjengen.

Marit Gravdehaug.

VVIL G16 1 møtte Sandnessjøen i 32-delsfinalen som ble sendt direkte på TV2 Sportskanalen. Det var en jevn kamp som endte 0-0 etter ordinær tid. Det ble ekstra omganger med golden goal og David Sissoko klarte heldigvis å score rett før 1.ekstraomgang var ferdig. Dette er garantert det største guttene har opplevd så langt i sin karriere i VVIL der de fikk vist seg frem for hele Norge og satt Vestnes på kartet. Det blir en spennende 16-delsfinale torsdag 3.august mot KFUM - Oslo kam. Kl. 08.00

Kathrin Furland

Merket under

VVIL's innledning i NorwayCup 2017

J13 er klar for A-sluttspill etter å ha blitt nr. 2 i sin pulje. 2 seiere og en uavgjort. Dette er jentene fornøyd med. I morgen spiller de mot Eik Tønsberg på Abildsø kl. 09:00 på bane 7.

Ann Kristin Lundgren.

VVIL G13 7'er er ferdig med gruppespillet og puljevinner. Fire seire av fire mulige - full pott altså! 3-1 seier mot et godt lag fra Jordan, 2-0 mot Sotra 2, Lom måtte se seg slått med hel 7-1 og siste seier var mot Guard fra Ålesund med siffrene 5-0. Siste kamp var en oppvisning i god fotball og lover bra for fortsettelsen, kjempeinnsats av alle gutta. Alle spillere er sterkt delaktig i at laget nå skal spille 1/8 finale i morgen kl. 16.15. Vi gleder oss.

Kay Søren.

G16 1 ble puljevinnere med 3 seiere av 3 mulige i innledende runde på Norway Cup. De vant første kampen 5-0 mot Kløfta og vant 1-0 både mot Biri og Lia de 2 neste kampene. Som puljevinner går de rett til 32-delsfinalen 2.august der de møter Sandnessjøen kl. 14.00 på Abildsø.

Kathrin Furland.

Vestnes Varfjell G16-2 er nå ferdig med innledende kamper. Har hatt ett par tøffe kamper. 2 tap og en uavgjort. Uavgjort kampen leda vi frem til slutt, men fikk ett mål mot oss 4 sek på overtid. I morgen kl 0800 starter vi B-sluttspill, og går på med friskt mot. Kampen sendes live på Varfjell's side på Facebook. Håper mange er våkne og følger oss.

Marit Gravdehaug.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdf272c907aa

Merket under

G16 til Danacup 2017

G16 bestående av 14 spillere reiste tidlig på lørdag 22.juli fra Vigra til Billund sammen med trener Alexander Connor, hjelpetrener Håvard Lervik, assistent Tore Gravdehaug og 4 foreldre   og fikk dermed et par dager med oppladning bestående av noen treningsøkter og inspisering av banene de skulle spille på. Tirsdag 25.juli var første kamp mot Midtbygdens IL  der vi dominerte kampen fullstendig spillemessig, men sluttresultatet som ble 2-0 til Varfjell viste ikke det. Varfjell hadde mange 100% sjanser men ballen ville ikke i mål. Knut Stian Eik scoret begge målene denne kampen og alle spillerne spilte meget bra. Supportergjengen var stor med tanke på avstanden hjem og talte  nesten 20 stk med stort og smått.
Neste kamp ble spilt senere på kvelden samme dag og vi møtte da Newbattle HSFC fra Skottland.  Denne kampen også spilte guttene meget bra, men ballen ville ikke treffe mellom stengene. I følge den skotske treneren spilte Newsbattle sin beste kamp noensinne, men allikevel synes vi det ble et ufortjent 2-0 tap.
Onsdag 26.juli møtte vi Gullhaug IL og det var viktig å vinne denne med tanke på plassering i puljen og om det ble A-sluttspill eller B-sluttspill.  Guttene fortsatte med det flotte spillet og  vant fortjent 3-1 etter 2 scoringer av Liam Connor og 1 av Knut Stian Eik.  2.plassen i puljen ble sikret og guttene ble klar for 32-delsfinale i A-sluttspillet  mot Voss dagen etter.

Kampen mot Voss torsdag 27.juli ble tøffere med jevnere motstand, men gutta hadde mange målsjanser til å avgjøre kampen tidlig. Nok en gang ble det en del "stang ut" og Voss klarte å putte inn 1-0 like før slutt. Gutta var selvfølgelig skuffet etter å ha blitt slått ut, men de brukte resten av oppholdet til å motivere seg til Norway cup som starter søndag 30.juli der første kamp spilles kl. 11.00. mot Kløfta.

Alle guttene og supporterne synes at Dana Cup var en kjekk cup, der de har spilt 4 gode kamper med veldig god fotball , banene var flotte og det var veldig sosialt. De ønsker veldig gjerne å delta neste år i G17-klassen så da blir det nok det.  ?

Kathrin Furland
Oppmann  VVIL G16

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId70af3f521a

Merket under

G14 9-er med kvailfiseringskamp til 1. divisjon

G14 9,er var i går i Langfjorden og spilte kamp.

De spiller kvalifisering om å komme i 1 eller 2 divisjon. Kampen i går åpnet bra og allerede etter 3 minutt ledet vi 1-0. Vi hadde full kontroll på kampen og ledet 4-1 til pause. Vi forsatte det gode spillet i 2 omgang og misbrukte utallige sjanser men avsluttet med en 6-2 seier. Målscorere Owen 1, Lucas 1, Eirik 1 og Lars-Helge 3. Alle gutta spilte bra og resultatet burde nok vert større med litt mer marginer, for vi dominerte stort.

Nå trenger gutta bare 1 poeng til på de to siste kampene for å være sikret 1 divisjon fra midten av juni. Det gror godt i fotballen i VVIL.

Frode Lien.

Merket under

J16 hjemme mot Skåla 16.05

J11 vant 7-1 hjemme mot Skåla i kveld. To seirer av to mulige denne sesongen. J12 vant 2-0 hjemme mot Elnesvågen på 16.mai. De står bokført med to seirer og ett tap til nå. Flinke fotballjenter i VVIL.

Knut Øyvind Hoem.

Merket under

G16 borte mot frei 15.05

VVIL G16 vant 1-0 borte mot Frei i dag. Målet kom etter 43 sekunder i 1.omgang og gutta spilte fantastisk fotball denne omgangen. Det ble mer jevnt utover 2.omgangen, men gutta jobbet knallhardt og sikret 3 herlige poeng.

Kathrin Furland.

Merket under

Sesongåpning for J12 og J9 2. og 3. mai

Bilde av J9 på bortekamp mot Molde 3/5.

Tirsdag 2. mai sesongåpnet J12 borte mot Langfjorden. VVIL måtte ta med seg fem stk fra J11 pga av få jenter på J12. Vi kunne dra hjem igjen med en 5-1 seier.

Torsdag 3. mai sesongåpnet J9 borte mot MFK. Dette var første kampen dette laget spilte sammen, da vi ikke har hatt jentelag i denne aldersklassen. Det ble en målrik kamp som endte 7-7.

Knut Øyvind Hoem.

J11 hjemme mot Åndalsnes 7.5

J11 (2006) har i dag hatt hjemmekamp mot Åndalsnes.

De hadde kun 1 innbytter men tok tidlig kontroll og holdt helt inn. En kjempefin 14-5 seier med mange målscorere fint spill og gode keeper prestasjoner. Heia VVIL.

Frode Lien.

G14 med hjemmeseier mot Eide 3.5

I strålende maisol og nærmere 15 grader fikk G14 æren av å innvie den splitter nye kunstgrasbana på Vestnes i kveld. G14 møtte Eide og omegn, på ei fantastisk fin og grønn matte. 

1.omgang inneholdt tidvis flott spill fra Varfjell-guttene. Flere spreke forsøk foran mål medførte 3 mål til hjemmelaget og 1 mål til bortelaget. Løp, assister, lobber, volley og mål. Slikt er gøy å se på! Kjekt å se at guttene begynner å få til godt spill mellom seg.

I 2.omgang var det tydelig at Eide var mer på, og at guttene våre sleit mer. Iherdig kjemping førte til en målløs omgang, og kampen endte 3-1 til Varfjell.

Elina Suoma.

Heimeseier for G13

Vestnes Varfjell G13 vann den første heimekampen i årets serie med 8-3 mot Malmefjorden i idrettsparken søndag.

Det sto 5-2 til pause, etter ein førsteomgang prega av kraftige snøbyger.

Kampen var jamnare enn sifra fortel om, Malmefjorden var fullt på høgde spelemessig. Gjestane sin keeper hadde ein god dag på jobben, og berga laget frå større nederlag. Også i den andre enden av bana var det vanskeleg å score, her sto Even Aakre ein fin kamp.

God innsats av VVIL, spelet og kombinasjonane sat betre no enn i premieren mot Reinsfjell førre veke.

Geir Stokkeland.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId344f986c22

Merket under

Seriestart G16 2.div

Guttene møtte ÅIF/IIL 2 på Øran stadion søndag 23.april.

Første 15-20 min av kampen var vi best, guttene var "på" fra start om vi dominerte kampen.

Etter 7 min kom kampens første mål - Ammar ga VVIL ledelsen 0-1. ÅIF/IIL utlignet noen minutter senere til 1-1. Etter en bra start, så mistet guttene litt av konsentrasjonen. Allikevel jobbet de bra, og Oliver ga oss ledelsen 1-2. Ledelsen holdt vi til de var 5-6 min igjen av 1.omgang. Til pause stod det 2-2. 

2.omgang ble målløs, gutta spilte en bra omgang.  Det var mye bra spill og mange gode sjanser i 2.omgang, så vi kunne ha vunnet. Godt jobba gutter!! 

Neste kamp blir mot Molde 3 lørdag 29.april på Molde kunstgress. 

Lsibeth Nerland

Merket under

Seriestart for G13 mot Reinsfjell borte, 18.04

VVIL G13 serieåpnet borte mot Reinsfjell på kunstgressbanen i Angvik tirsdag 18. april. Hjemmelaget vant 8-7 etter 5-5 ved pause.

Gjestene fra Vestnes åpnet best og gikk opp i en rask 3-0 ledelse, før Reinsfjell utlignet differansen. Kampen bølget fram og tilbake med vekslende føring i protokollen. Jevn og innsatsfylt kamp fra begge lags side.

Kampen så ut til å ende 7-7, men i aller siste angrep før fløyta gikk klarte Reinsfjell å score seiersmålet.

Vestnes Varfjell hadde fortjent uavgjort etter spill og sjanser.

Neste oppgjør er hjemme mot Malmefjorden i idrettsparken, søndag 23. april kl 13.00.

Geir Stokkeland.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdb04565abf1

Seriestart hjemme for J13 mot Vågstranda 21.04

J13 hjemme mot Vågstranda.

Torsdag 20. April startet fotballsesongen for jentene på j13 laget . Kampen var hjemme mot Vågstranda i noe ruskete vêr , med regn og vind. Etter en noe nølende og forsiktig start, der Vågstranda fikk det første målet, fant jentene etterhvert hverandre og kunne nyte en 5-3 seier når dommeren blåste i fløyta.

Søvi Rekdal.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdd78bd6e14b

Påmelding fotballsesongen 2017

Påmelding til fotballsesongen 2017

Alle som ønsker å spille fotball i Vestnes Varfjell IL må registrere seg ved å klikke på denne linken.
Gelder både nye og eksisterende spillere fra 6 - 16 år som ikke har meldt seg på enda.

Velkommen til en ny fotballsesong!

J12 borte mot Gossen 4.10

VVIL j12 med sin siste kamp borte mot Gossen i dag.

Spennende kamp der jentene lå under 2-1 til pause. Jentene klarte med god lagånd å kjempe inn seiersmålet like før slutt, slik at sluttresultatet ble 4-3 til våre jenter. Jentene har en uavgjort kamp denne sesongen, resten av kampene har de gått seirende ut av.Kjempeflott resultat av disse flinke fotballjentene.

Merket under

G14 9-er hjemme mot Åndalsnes 04.10

G 14, 9,er hadde i kveld sesongens siste kamp, en kamp som skulle avgjøre om vi ble avdelingsmestre eller ikke. Gutta var skikkelig tent og etter bare 13 sekunder hadde Lucas gitt oss 1-0. 2-0 kom etter at Elias kranglet en corner i mål før det var gått 2 minutt. Det var fantastisk innsats og innstilling til kampen og jeg tror ikke Åndalsnes skjønte hva som skjedde. 3-0 ved Fredrik P etter 7 min før Audun scoret 3 mål på 8 minutt og dermed 6-0 til pause. I andre omgang byttet vi litt plasser og Åndalsnes presset oss litt lengre bak på banen noe som blir litt naturlig slik som kampen utartet seg. Det var allikavel vi som scoret i andre også og mål av Magnus og Patrik gjorde at vi vant 8-0 og er dermed avdelingsmester i G 14 9,er 2 divisjon. Takk til alle for en spennende og kjekk sesong.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId3c0eb9e244

Merket under

G14 9-er hjemme mot Aure/Ertvågsøya/Tustna 1.10

VVIL G14 9,er hadde i dag hjemmekamp mot Aure/Ertvågsøya/Tustna.

Dette var en kamp mellom topp og bunn på tabellen men dette er et typisk "bananskall" som er lett å ta for lett på og dermed gjøre feil. Det tok 5 min før Audun puttet 1-0, så 4 min senere økte Lars-Helge til 2-0. Så var det 3x Audun før A/E/T reduserte til 5-1. Så 2 og 3 min senere scoret Audun igjen og dermed 7-1 til pause og 6 mål av Audun. Mykje godt spill av alle og skikkelig innsats og klar for andre omgang. Der prøvde vi litt eksprimentering med folk på nye (uvante) plasser, men det var likevel vi som scoret først i andre også etter en fin corner fra Lars-Helge som Elias ekspiderte vakkert i mål på hodet. Elias scoret også en til på hodet på corner fra Audun og Daniel PH scorte 1 og Magnus 1 (på hode) mens A/E/T scoret 5 innimellom og det endte med seier 11-6. Kjempefornøyd med seier 3 poeng og første omgang, mens både trenere og spillere var litt misfornøyd med 2 omgang. Nå er det kun en kamp igjen hjemme mot Åndalsnes på tirsdag og med seier eller uavgjort der så er vi avdelingsmestre i 2 div. Det var også målet vårt i mai, da vi ikke greide å kvalifisere oss for 1 divisjon. Håper på godt med folk på tirsdag kl 18.30 i Vestnes Idretspark slik at vi kan få en skikkelig heiagjeng.

Merket under

G14 7-er hjemme mot Tingvoll 29.09

G14 7,er har i dag hatt hjemmekamp mot Tingvoll 2 i et skikkelig ruskevær på stadion. Laget i dag besto av 13 åringer og 6, 12 åringer siden alle 14 åringene våre er i Trondheim på konfirmasjonstur. Etter 2 minutt scoret Lucas før Tingvoll scoret 3 min senere. Etter 18 min gikk vi opp i 2-1 med debutant Cedric og det var også pauseresultatet. 8 min i andre omgang scoret Fredrik P, og dermed 3-1 til oss. ett minutt senere scoret Tingvoll igjen og dermed 3-2. 16 min i andre omgang var det en ny debutant Oliver som scoret og rett etter scoret Lucas 2 kjappe og 6-2. Etter 57 scorer debutant Tor Bjarne før Marius avslutter det hele med et langskudd og 8-2. Fantastisk innsats på alle og en spessiell takk til Oliver, Cedric, Eirik,Tor Bjarne, Owen og William som alle spilte meget godt.

J12 mot Ekko Aurosen 27.09

På tirsdag spilte J12 sin siste hjemmekamp for sesongen. Jentene spilte en god kamp mot Ekko Aurosen og vant til slutt 5-1.Jentene skal avslutte serien med bortekamp mot Aukra neste uke.
Merket under

J2006 mot Samhald 28.09

J2006 hadde i dag sin siste seriekamp for sesongen. Det var mye bra spill, redninger og mål. Jentene slo Samhald 7-3. Nå er det Tafjord cup på søndag som er det neste.

G14 9-er borte mot Surnadal 25.09

VVIL G14 9,er har i dag vert i Surnadal og spilt kamp. Dette ble en "krig" i 70 min med på en glatt gressbane der vi tok ledelsen 0-1 etter 2 min med Lucas. 0-2 kom ved Daniel PH. 5 minutt før pause reduserte Surnadal til 1-2. Så kom pausa og Surnadal gjennomførte no pausepraten best for 5 min ut i andre stod det 2-2. Etter dette ble det litt stillingskrig før vi gikk opp i 2-3 etter 58 min ved Audun. Samme mann scoret også 2 min før slutt og vi vant en hærlig seier på en vanskelig bortebane 2-4.

Knallgodt jobba alle mann. Go VVIL

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId9185dbc35d

Merket under

G08 på sesongens siste turnering i Hjelvika 25.09

G08 har idag spilt sesongens siste miniturnering, i Hjelvika. Med oss på laget hadde vi Daniel, Adrian, Elyas, Hermine, Simon og Didrik. Endte opp med to seire og en uavgjort.??
Takk til trenerduoen Kay og Oliver som vikarierte for Helge i dag.

Men... i høst har vi bare såvidt greit å stable på plass et lag til hver kamp. Så, her håper vi at flere 08-ere vil komme på bana når vi starter opp neste års sesong

Merket under

G14 9-er borte mot Tingvoll 21.09

G14 9,er har i dag vert på Tingvoll og spilt kamp. Det endte 2-2 etter scoring av Lucas og Audun. Med bare 1 innbytter ble dette en tøff kamp på en tung gressmatte. Var mange slitne bein etterhvert. Vi var best og var også det laget som hadde størst og flest sjanser. Vi hadde blandt annet 2 skudd i tverrligger ved Lars-Helge og Lucas. Nå blir det spennende i toppen siden ÅIF enda ikke har avgitt poeng. Vi har ny kamp søndag, da borte mot Surnadal. Håper på 3 poeng der..

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIde57cf710df

Merket under

VVIL Fotball 08 på Jokercup i Tomrefjord 17.09

VVIL 08 har deltatt på Jokercup i Tomrefjorden i dag.

Mye godt spill, mange fine skåringer med stadig nye navn på skåringslista, og det endte med seier i alle kampene ?I dag hadde vi med oss Daniel, Elyas, Adrian, Simon, Hermine, Nicholas, Ruben og Didrik. Kjekt arrangement!

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId69741780a5

Merket under

G14 7-er borte mot Kristiansund 08.09

G14 7,er har i dag vert i Kristiansund og spilt mot KFK. Etter en litt tung førsteomgang med 0-2 i sekken etter 4 min var det 3-1 til pause. Men andre omgang var strålende og en fantastisk Fredrik i målet holdt oss inne i kampen. Vi startet snuoperasjonen og stoppet ikke før det stod 4-5 og sesongens andre seier. Målscorere: Daniel PH 2 Audun 2 og Magnus 1. Alle spilte en god kamp.

Frode Lien

Merket under

G14 9-er hjemme mot Sunndal 06.09

G14 9,er hjemme mot Sunndal.

Det ble en oppskriftsmessig seier mot Sunndal i dag av 9,er laget selv om de stilte litt forsterket med 2-3 spillere fra 11 laget sitt. Sunndal scoret først før Elias scoret 1-1 på en corner. Litt frem og tilbake før Sunndal igjen scoret og dermed 1-2. Så scoret Audun 2-2 etter å ha presset keeper til å gjøre feil før Arjan la på til 3-2 etter en fin solo prestasjon. Vi tok mer og mer over og Audun la på til 4-2 på et fint skudd fra ca 15meter rett før pause. 3 minutt ut i 2 omgang scoret Arjan til 5-2 før Sunndal reduserer til 5-3 9minutt ut i omgangen. Så kom en lang periode der vi var klart best men fikk det ikke helt til før Fredrik P scoret til 6-3 rett før slutt. 3 viktige poeng etter en litt slitekamp. Neste kamp er lokal oppgjør den 14/9 hjeme mot Åndalsnes. Det blir en tøff og hard kamp om 3poeng i toppen...

Frode Lien

Merket under

G14 7-er hjemme mot Langfjorden 01.09

Denne blide gjengen fra G14 7er vant 4-2 hjemme mot Langfjorden idag!

Flott revansje etter surt tap borte i serieåpninga. Det var et slukøra Langfjorden som gikk av bana etter fantastisk lagspill av Vestnes Varfjell. Det ble 1-0 ved Magnus etter 16 minutt før Langfjorden utligna tre minutt senere. Deretter sørga Adrian S. for 2-1 til pause med ei scoring etter 27 minutt. I andre omgang gikk vi opp til 3-1 ved Patrik etter 52 minutt og 4-1 ved Adrian M. etter 59 minutt før Langfjorden til slutt fikk inn ei redusering til 4-2 på overtid. Artig kamp med mange navn på scoringslista. Gratulerer alle sammen! ⚽??

Merket under

G14 borte mot Hjelset/Kleive 31.08

G14 9,er borte mot Hjeset/Kleive i kveld.

Denne kjekke gjengen har vert på Hjelset i kveld og spilt kamp, mot serielederen. Det ble en fantastisk kamp der vi ledet 2-5 til pause og vant tilslutt 4-12. Fantastisk resultat med tidvis meget godt spill på en regntung bane og i et forferdelig regnvær i 2 omgang. Alle spilte godt og jobbet knallhardt for poengene. Fredrik hadde en meget god kamp i mål selv med 4 baklengs. 0-1 Arjan etter fin stikker fra David. 0-2 fra Rikke etter innlegg fra Runar. 0-3 Arjan etter fremspill fra Audun 0-4 ved David etter litt klabb og badd før innlegg fra Daniel PH, og heading i mål. 0-5 kom bare minuttet etterpå der Lars-Helge slår en god corner som Hjelset/Kleive scorer selvmål på. Da var det gått 19 minutter, så kommer to reduseringer før det blir pause. I andre omgang reduserer H/K en gang til før Arjan scorer igjen på et gjennombrudd i midten pasning Lars-Helge. 1 minutt senere scorer Lars-Helge helt i hjørnet fra 17-18 meter. Så er det David sin tur og score igjen etter gjennomspill fra Arjan. Så scorer H/K før vi igjen scorer denne gang med Audun på skudd fra ca 20meter. Rett etterpå måtte Audun ut med skade i kneet. Arjan hadde komt innpå igjen og scoret etter 62 min etter pasning fra Lars-Helge. Så var det Daniel PH sin tur å komme på scoringslistea etter pasning fra David, før Arjan satt inn kampens siste til 4-12 etter gjennomspill fra David. (tror dette var ca rett) uansett en kjempe kamp av alle og med litt "flaks" kunne vi vunnet med mye mer. Det var klasse forskjell selv om de også hadde sine sjanser. En artig kveld å bli våt og kald på....

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId52c2ff8690

Merket under

G14 hjemme mot Batnfjorden 24.08

G14 9,er kamp onsdag 24.08. Vi hadde hjemmekamp mot Batnfjorden i går og hadde bestemt oss for å gå tøft ut fra start. Etter 10 min ledet vi 3-0 før vi fikk en i trynet og de scoret på et fint frispark. Det stod 6-1 til pause og andre omgang ble ikke det samme med mål først etter 29 min. Vi vant til slutt 8-1 en flott seier som med litt tur og litt mer spill kunne vært mye større. En god kamp av alle. Målscorere: Audun x3 Daniel PH x2 Lars-Helge x 2 og Patrik 1.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdf0e9633253

Merket under

G14 på Faaberg Cup - 19-21.8

Søndag 21:08: Det ble lokaloppgjør mot ÅIF lørdag kveld. Dette er et lag vi møter i seriespillet også og vi slo de 2-3 borte i vår. Gutta var tente og klar, men dessverre for oss var ÅIF enda mer på hugget og vi tapte 2-4. Målscorere var Daniel PH og Lars-Helge. Alle gjorde en god innsats. I dag søndag ble det plasseringskamp mot Jotun og der fikk vi endelig en seier etter at Audun headet et innkast fra William i mål. Vi vant 1-0.

Lørdag 20.08: VVIL2 tapte også sin andre kamp på Faaberg mot et meget godt Aafk lag. Vi tok ledelsen 1-0 ved Lars-Helge og økte til 2-0 med et godt langskudd fra Audun. Etter det tok Aafk over og ga seg ikke før det stod 2-6. Surt etter en god start men vi må innrømme at vi tapte for et bedre lag. Kamp i kveld kl 20 om å gå videre i B sluttspill.

Fredag 19.08: Da er årets Faabergcup i gang for G14. Vi er to jevngode lag som er med på 7,er cup her nede. I dag var det VVIL2 som hadde sin første kamp mot et sammensatt lag fra Skreia/Kapp/Toten. De tok ledelsen 1-0 etter ti sekund og det preget guttene litt. Men sakte men sikkert kom vi inn i kampen og fikk 1-1 ved Audun. Så scoret de 2 ganske kjappe og ledet 3-1 før Lars-Helge satte inn et langskudd til 3-2. 5 min før slutt satte de inn 4-2 og dermed tap i første kamp mot et meget godt lag. De hadde 3 meget raske spillere fra midten og fram. I morgen er det nye kamper da for begge lag der VVIL2 skal møte Aafk/Rollon og VVIL1 skal møte Brattvåg. Satser på 3 poengere da.

Fra Christian Nakken VVIL 1:
Første kamp mot brattvaag utd , tøff og jevn kamp der vi til slutt vant 4-2 Arian 3 mål og Elias 1 Andre kamp mot lillehammer3 minst like tøft og jevnt men vi tapte 2-0 til slutt Idag møtte vi brattvaag igjen jevn og tett kamp som bikka begge veia men vi tapte 0-1 i slutt minutta Kjempebra innsats av alle gutta.

Siste kamp va steintøff 1-1 etter fulltid scoring arjan så spilte vi 5min ekstraomgang der lillehammer2 scora 1 mål og det blei d til slutt også Men kjempetett kamp og sjansa begge veier tap 1-2 til skutt.

Frode Lien og Christian Nakken.

 

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdd94f59195e

Merket under

G14 7-er hjemme mot Frei 7. juni

Tirsdag 07.06 var det G 14 7,er sin tur å ha hjemmekamp. Vi møtte Frei2 som var det mestscorende laget i serien. Gutta åpnet knallbra og gikk opp i 1-0 ved Magnus etter 8 min og holdt den ledelsen til kvarteret var passert. Da Frei fikk 1-1 virket det som om selvtilliten datt litt og Frei gikk til pause med 1-4 ledelse. Vi pratet med gutta i pausa og fikk opp igjen humøret litt og selv om Frei forsette å score så var det ingenting å si på humør og innsats i andre omgang. Audun kom inn på slutten og puttet 1 mål slik at sluttresultatet ble 2-10. En skal ikke glemme at disse gutta har mange nye så relasjonene mangler litt pluss at noen spiller i posisjoner de kanskje ikke har spilt i før. Ser fremgang kamp etter kamp i spillet så bare samhandling og kondisjon blir like bra som innsats så tror jeg det kan bli moro utover høsten.

Christian og Frode

Merket under

G14 9-er mot Rival 2 6. juni

Det ble en skikkelig slitekamp for 9,er laget mot Rival2 i dag. Etter at vi spilte 4-4 mot Rival1 i innledende spill tidligere i sesongen så stilte Rival2 med 6-7 spillere fra førstelaget for å prøve å ta «knekken» på oss. Etter et jevnspilt første kvarter scorer Rival på egentlig ingenting og 0-1. 3 minutter før pause går Rival opp i 0-2 på det som nok var et offside mål. 0-3 kommer 1 minutt senere fordi gutta våre er mere opptatt med dommeren og irritasjonen over å slippe inn mål nr to og dermed 0-3 og pause.

Etter en liten utblåsning av trenerne før de kom på rett spor og fikk gitt nyttig info så gikk vi på banen med planen om å vinne 4-3 på overtid som sist.

To raske sjanser med Daniel PH og vi var nesten der før Daniel puttet og dermed 1-3. Så etter 59 minutter fikk Audun stå helt alene på 16 meter og dermed en kanonkule og 2-3.

Så 10 minutter før slutt får vi straffe på en hands i feltet, Lars-Helge går frem men keeper er helt nede ved stolpen og redder men vi vinner returen og legger inn og ny hands og ny straffe. Den tar Daniel PH og setter den hardt og kontant i mål og 3-3.

Minuttet etter spilles Magnus nydelig gjennom av Lars-Helge og kommer alene mot keeper, han scorer og vi vinner 4-3 og selv om det ikke ble overtidsseier så ble resultatet det vi bestemte oss for før vi gikk utpå i 2 omgang. Alle jobbet knallhardt og det ble en skikkelig lagseier der alle spilte bra.  9 av 9 poeng er en fantastisk start på 2 divisjon.

Merket under

G11 hjemme mot Molde 31.5

En fin blanding fotballspillere fra Vestnes Varfjell og Molde samlet etter
G11-kamp forrige uke. Kampen endte 9-3 til VVIL.

VVIL-spillere i marineblått fra venstre: Matheo Hulsker Brastad, Sindre You
Nilsen, Heine Vike, Tobias Skorgen Søraas, Leo Villa Krogseth, Andreas
Leikarnes, Max Stokkeland, Anders Hofstad, Magnus Skorgen Søraas, Kasper
Eilertsen, Olav Dalhaug, Carlos Felipe Gonzalez, Benjamin Jarl Furland og
Bendik André Berg.

Merket under

G14-9'er mot Molde 2 - 1.juni

G14 9,er har i kveld vert og spilt kamp på gamle Molde stadion mot Molde2. Det ble et skikkelig bikkjeslagsmål mot et lag som ville revansjere et tap mot oss i helga på Hydrocup. Molde gikk opp i 1-0 før Daniel PH reduserte etter gjennomspill og dermed 1-1 til pause. Etter 5 min av andre omgang scorer Audun etter pasning i bakrom og 1-2. Vi presset på for et til , men isteden var det Molde som scoret og dermed 2-2. Så fikk vi nok et nydelig gjennomspill og Fredrik P scoret til 2-3 ledelse for oss. 3 minutt før slutt scoret Molde igjen og dermed 3-3. 10 sekunder på overtid etter fantastisk laginnsats scorer Audun igjen og vi vinner 3-4. En vanvittig slite seier med mye følelser på begge lag og skikkelig morro med 6 poeng av 6 mulige. Heia VVIL

Merket under

J10 & 11 mot Samhald 2. juni

J10 er ei fin blanding av 10 og 11-åringer fordelt på to lag. Idag var det eine laget på Vikebukt og møtte Samhald. En fin lagseier der jentene vant 6-1. Mykje bra spill på ei litt langhåra grasbane.

 

Merket under

G14 på Hydrocup 2016

Vestnes Varfjell G14 9,er var i helga på Hydrocup på Sunndalsøra, laget bestod av 12 spillere derav 1 jente.

Vi startet med kamp mot Træff2 fredag kveld kl 19. I strålende vær vant vi 4-1 og stemninga var satt i laget. Lørdagen startet med kamp mot Oppdal 1  kl 12, men før det hadde trenerne vært og spionert på motstanderen i en kamp kl 10. Etter en liten «peptalk» med gutta endte det med en knallsterk lagseier med 4-0. Dermed vant vi pulja og havnet i A-sluttspillet.

Der skulle vi spille kvartfinale mot Trond 1 fra trønderlag. Etter en merkelig kamp der vi føler oss litt bortdømt ender vi med et 0-1 tap og dermed blir det plasseringskamper i A-sluttspillet. Når skuffelsen hadde lagt seg var det ny kamp 1,5 time senere og vi hastet videre til neste bane. Neste kamp mot Kvass/Ulvungen endte 1-1 og vi gikk videre på flest cornere. Det var mange trøtte bein og hoder som tok kveld kl 23 lørdag kveld. Søndag startet med god frokost før vi reiste på bana for å spille kamp om 5-6 plass mot Molde 3. Den kampen endte også 1-1 men vi vant på flere cornere og fikk med oss en knallsterk 5 plass hjem fra Sunndal av 26 lag. Alle var kjempefornøyde med en trivelig helg med masse god fotball og strålende vær.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdc546e71103

 

Merket under

G12 hjemme mot Tomrefjord 25.05

VVIL G12 spilte også uavgjort 3-3 heime mot Tomrefjord i avdeling 9 onsdag kveld. Vi leda 2-1 til pause og gikk opp i 3-1 før kreftene begynte å dabbe av. En flott opplevelse etter kanon innsats! Det er gjort noen positive endringer i opplegget i og rundt laget etter kampene tidligere i år, og det gir nå effekt. Dette lover godt foran de to neste kampene før ferien, nærmest er bortekampen mot Rival 2 mandag 30.05. Og så er det Marine Harvest Cup på Vigra søndag 5. juni, der G12 mønstrer en sterk tropp. Vi gleder oss!

Merket under

G08 på Åfarnes 23.05

G08 hadde ingen problemer med sine motstandere i dag! Turen gikk til Åfarnes, og der vant de alle kampene sine. Ikke nok med det, så kom hele 6 av 7 spillere på scoringslista, og ikke langt ifra at alle fikk putta'n inn laughing Kjempeflott innsats med masse trøkk i beina!

Merket under

VVIL G14 - 7-er hjemme mot Gossen 25.05

G14 7,er hadde i dag hjemmekamp mot Gossen IL. På grunn av en del sjukdom hadde vi i dag en litt annen tropp en sist. Gossen hadde vunnet begge sine to kamper så langt i år mens vi stod med 2 tap og en uavgjort. Kampen åpnet meget bra for oss og vi gikk opp i 1-0 ved Magnus etter 5 minutt. 2-0 kom etter 21min med Daniel PH etter meget bra spill. Så sovnet vi litt og Gossen scorte 2 mål på 7 minutter. Etter 30 min scoret Adrian S 3-2 målet etter en liten solo prestasjon (Kanskje dagens høydepunkt) og vi gikk til pause med 3-2 ledelse. 2 omg ble en jevn, spennende og sjanserik omgang men det kom bare 1 mål og dessverre for oss var det Gossen som satte inn 3-3 etter 61min. Dermed endte kampen 3-3 og det tror jeg de fleste var fornøyd med. En fin kveld i Vestnes Idrettspark.

Merket under

VVIL G14 - 9-er kamp mot Træff 24.05

G14 9,er spilte i dag 24.05 kamp hjemme mot Træff 2,  dette var første kampen i 2 divisjon.

Det endte med en meget oppegående 5-0 seier etter tidvis meget bra spill. Alle jobbet godt og seieren var meget fortjent. 3 mål av Audun, 1 av Daniel PH og et av Runar gjorde at starten på 2 divisjon startet optimalt.  Neste uke er det ny kamp mot Molde 2 et lag vi tapte 2-3 mot sist men denne gangen skal vi ta de. Kampen går på gamle Molde stadion

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIde820e28c3b
.

Merket under

Siste nytt fra G14

Mye har skjedd siden vi fra G14 sist skrev inn en notis. Den 27/4 Hadde 7,er laget sin første kamp for sesongen. Dette ble en litt tøff kamp både fordi vi møtte god motstand men også fordi vi hadde hele 3 debutanter som ikke hadde spilt offisielle kamper før og 2 som ikke hadde spilt fotball på 2-3 sesonger. Men innsatsen var upåklagelig og med Marius i mål som stod som en levende vegg selv om han egentlig ikke er keeper ble det et 12-2 tap. Målscorere var Adrian S og en debutant for oss som har et etternavn å leve opp til Sander Leikarnes.

Samme dag så spilte 9,er laget borte mot Åndalsnes, her ble det en tøff og hard kamp med mange sjanser begge veier. Vi var totalt sett best (mener vi) og vi vant 2-3 etter to mål av Daniel PH og ett av Audun. Vi hadde også 3 skudd i metallet. Fredrik Nakken stod forresten en kanon kamp i mål.

Den 29/4 var det ny kamp for 7,er laget. Dette var en utsatt kamp mot Ekko/Aurosen. Dette vart en utrolig morsom og spennende kamp som bølget frem og tilbake og endte tilslutt 5-5. Målscorere her var Audun*2 Runar, Odin og John som fikk sitt første i sin andre offisielle kamp.

Den 4/5 var det 9,er laget sin tur til å spille kamp igjen denne gangen borte mot Molde 2. Her fikk vi tøffere motstand en vi kanskje fryktet på forhånd samtidig som vi ikke var helt «på» selv heller. Vi tapte tilslutt 3-2 etter en meget spennende og slitsom kamp. Målscorer her var Lars-Helge*2

11/5 ny kamp for 9,er laget denne gang hjemme mot Rival 1. I følge enkelte var dette kanskje årsbeste mot den suverene serielederen som allerede var klar for 1 divisjon og kampen endte 4-4. Målscorere her var Audun*2 Daniel PH, og ett selvmål.

Dette betyr at 9,er laget kom på 4 plass av seks lag i kvalik og vi havner derfor i årets 2 divisjon sammen med lag som: Åndalsnes, Træff 2, Rival 2, Molde 2, Surnadal, Sunndal, Tingvoll, Aure, Elnesvågen, Hjelset/Kleive, og Batnfjord

Det spilles enkel serie og vi gleder oss til 11 spennende kamper noen korte og noen lange reiser.

12/5 hadde 7,er laget en tøff kamp hjemme mot KFK2. Det var mye jevnere en resultatet tilsier men man må score på sjansen sine som gutta selv sa på trening dagen etter. Det ble et tap på 1-6 og målscorer var Daniel PH.

Frode Lien.

Merket under

G08 med turnering 9.5

VVIL G08 hadde miniturnering i går. Strålende sol, blide fjes og mye morsom fotball ? Vi møtte lagene Åndalsnes IF, Vågstranda/Samhald, Isfjorden, Måndalen/Innfjorden og Langfjorden. Et lag hadde på forhånd trekt seg, så vi fikk spille to kamper ekstra og da åpnet vi opp for at jentene kunne være med også. Gjengen gjør stadig framskritt i spillet sitt.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId519f363b95

Merket under

Fotballgruppa med mobilinnsamling

Hei, vi i VVIL fotballgruppa har startet en innsamling av gamle/defekte mobiltelefoner gjennom Telenor. Har du /dere telefoner liggende i skap og skuffer og vil støtte fotballgruppa ta kontakt for avtale angående hentig.Denne informasjonen kan deles av alle i VVIL Fotballgruppe.
Se hva de skriver:

Nasjonal innsamling av brukte mobiler i ditt nabolag
Nå kan du være med på et løft for miljøet og for ditt idrettslag!

Vestnes Varfjell Fotballgruppe. vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad.
Nå kommer vi til ditt nabolag! 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, det utgjør over 10 millioner brukte telefoner. Telenor gir idrettslag 30 kroner per innsamlede telefon og dette utgjør 300 millioner kroner i potensielle inntekter for idretten. Dette er viktige inntekter for grasrota i norsk idrett.
Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90 prosent av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes, og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som leveres inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videresolgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din brukte mobil gi nye muligheter for andre.
Husk å ta ut SIM-kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.
Følg gjerne vår innsamling på Instagram med emneknaggen ‪#‎mobilretur‬
Takk for din støtte! på Telenor:

 

Merket under

G14 9-er sesongstart

Litt info om sesongen for G14 2016: Vi er 2 lag et 9,er lag og et 7,er lag. Vi trener 3 ganger i uka alle sammen i lag. G14 7,er starter sin sesong den 27-04 og går inn i en serie med 6 andre lag. 9,er laget spiller først 5 kamper i «nærmiljøet» for å finne ut om de havner i 1 eller 2 divisjon. Når det er avgjort blir det ny serie med noen kjente og noen ukjente motstandere.

G14 9,er har nå startet sesongen. Vi har hatt 2 treningskamper i vinter som ga oss en positivt «boost» før sesongstarten med seier både over Stordal og Elnesvågen.

Den 13.04 hadde vi første seriekamp hjemme mot Isfjorden et lag som vi tapte stort mot i fjor. Vi hadde masse sjanser og burde nok ledet både 1 og 2-0 men isteden var det Isfjorden som scoret først.
Vi tapte til slutt 3-6 mot Isfjorden men med stor framgang i spillet i forhold til året før. Målscorere var Fredrik P, Audun og Benjamin. Kjempekamp av alle mann. 

Så den 20-04 hadde vi en ny hjemmekamp, denne gang mot Træff 2 der vi fikk mål etter 2 min og vi spilte bra og gikk til pause med en fin 3-0 ledelse. I andre omgang datt vi litt bakpå og slapp Træff inn i kampen men totalt sett var vi best også her og vant tilslutt 5-2. Målscorere var Audun*3 Fredrik P, og Daniel PH. Alle spilte en knallgod kamp.  (Bilder er fra Træff kampen)

Frode Lien

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId8b17c8a975

 

Merket under

Sesongavslutning for G13

VVIL G13 hadde sesongavslutning tirsdag 20-10 på Vestnes Fjordhotell med pizza og brus.
Det var også invitert foreldre/søsken/besteforeldre.

G13 har hatt en høyst variabel sesong med en tung start etter å ha gått over til å spille 9,er istedenfor 7,er fotball. Vårsesongen var så som så, men med to kjempecuper på sommeren med Stordalscup og ikke minst Faabergcup så var høstsesongen mye morsommere og da kom også resultatene. Det er 17 spillere på laget i 2015 der 15 har fullført sesongen. Vi har også hatt med noen gjestespillere i løpet av sesongen både fra G12 ,G14, og J14 der 14åringene egentlig er 13 år.
Vi startet sesongen 5 Januar og har trent 2 ganger for uka siden bortsett fra en liten sommerferie. Treningsiveren er stor og vi har et oppmøte på trening på 84,32% noe som er meget bra.
Selv om sesongen nå er slutt forsetter vi å trene 2 ganger pr uke ut November og så tar vi treningsfri i Desember før vi begynner på igjen i Januar. Etter en så bra høst er i alle fall iveren og innsatsen på trening meget bra.
På avslutningen fikk alle spillene medalje og i tillegg fikk Daniel P.H en statuett for beste treningsoppmøte 2015 med 64 av 66 treninger. Vi trenerne vil takke for gavekortet vi fikk med gutta/foreldre og dagen etter på trening fikk oppkvinnene våre blomster fra gutta i garderoben.

Takk for en flott sesong!

Frode/Christian

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId807c9713f1

 

Merket under

G13 mot Ekko/Aureosen 13.09

Endelig fikk vi en seier igjen etter flere knepne tap på rad. Ikke bare fikk vi seier men vi holdt nullen også, dette på grunn av to gode keepere i Geir Sommerset og Fredrik Nakken. Alle jobbet godt og endelig kom målene på bestilling. Vi vant til slutt 7-0 etter 2 mål av Audun, 2 av Arjan, 1 av Daniel PH, 1 av Markus og 1 selvmål. En kjempe fredagskveld i Parken.

Frode Lien

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId109f40259e

 

Merket under

J11 borte mot Ekko/Aureosen 7.9.2015

Vestnes Varfjell J11 spilte denne uka bortekamp mot Ekko/Aureosen. 1. omgang var jevnspilt og til pause stod det 1-1.

VVIL startet 2. omgang godt og satt inn flere mål rett etter pause. Da dommeren blåste av kampen stod det 4-6 i favør til VVIL. Jentene, trenerne og foreldrene dro fornøyde hjemover!

Geir Håvard Ellingseter.

 

Merket under

G13 hjemme mot Malmefjorden 20.08

Torsdag 20/8 startet høstsesongen for G13. Dette var en hjemmekamp mot Malmefjorden, et lag vi kjente lite til fra før så vi hadde ikke annet en deres tidligere resultater å gå ut ifra. Vi viste at dette kom til å bli en tett og vanskelig kamp.
Vi hadde hentet inn Arjan fra G14 (13 år) som midtstopper i siste liten da Kaptein Elias hadde fått en strekk i låret.

Kampen startet i strålende sol og 22 grader, gutta var «på» fra første sekund og det ble en tett og spennende kamp med sjanser begge veier men med et overtak til oss. Men etter 23 minutter kom Malmefjorden på en kontring alene med keeper og ble felt og dermed straffe til bortelaget. Den satte spilleren som ble felt sikkert i mål og dermed 0-1.

Vi fortsatte å ha et lite overtak på banespillet og etter 33 minutt betalte det seg. Arjan hadde et godt skudd som keeper måtte gi retur på og der var Lars-Helge frempå og scoret, dermed 1-1 til pause.

2 Omgang startet Malmefjorden best og de kjørte oss bakover på banen en 10 minutter og det resulterte i scoring og 1-2

Så tok vi over igjen og vi hadde skudd både fra Nathaniel, Lars-Helge, Audun, Patrik og Runar som med litt hell kunne gitt uttelling. I tillegg hadde Daniel P.H og Arjan henholdsvis skudd og heading i tverrligger. Etter 63 minutter fikk vi et frispark fra 20 meter som Arjan satte kontant i mål og dermed 2-2.

I siste spilleminutt sov vi litt og Malmefjorden kontret inn 2-3 i noe som var mistenkelig likt en offside.
Dermed tapte vi en utrolig spennende og tett kamp, men spiller vi som dette senere er jeg sikker på at poengene kommer.

Frode Lien.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId90d4da4dc4

 

Merket under

J11 borte mot Skåla - 17.08

Etter en lang fotballferie var første kampen til J11 mot Skåla. Dette ble en jevn kamp med få mål. Første målet kom ikke før 15 minutt inn i andre omgang, da gikk Skåla opp i ledelsen. Jentene våre ville ikke tape denne kampen og utlignet like etterpå. Heldigvis var det Vestnes /Varfjell som skåret kampens siste mål og kunne reise hjem igjen med 2-1 seier.

Sølvi Rekdal

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId85d363d49d

 

Merket under

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

Merket under

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

Merket under

VVIL J11 mot Molde HK - 10.06

J11 har igjen spilt seriekamp og denne gangen ble selveste Molde FK sendte hjem med 6-1 i bagasjen. Det var en tent og konsentrert VVIL-gjeng som gikk til stormangrep mot gjestene og det sto 4-0 allerede midtveis i 1. omgang. Kampen roet seg og jevnet seg ut når Molde satte inn en ekstraspiller (Fair-Play regler) og resten av kampen ble en jevn affære med VVIL littegrann foran.

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId810de2d134

 

VVIL J9 arrangerte turnering 18.05

VVIL J9 arrangerte turneringsspill mandag 18. mai. I tillegg til J9 hadde både J11 og G12 kamp, så det var stor aktivitet i VIP'en denne dagen. Værgudene viste seg også  fra sin beste side og ga dermed arrangementet en ekstra positiv dimensjon. Kioskpersonellet meldte at det var noen hektiske timer med ishungrige barn, selv om det akkurat hadde vært 17.mai-feiring :-)  Det var åtte lag som deltok på turneringsspillet denne kvelden. VVIL og ÅIF stilte med to lag hver, Langfjorden, Samhald, Vågstranda og Isfjorden kom med ett lag. Lagene viste stor fotballglede hele veien, og ble ledet gjennom kampene av to gode dommere i Elias Henriksen og Juan Larsen. J9/10 blir trent av Viggo Klokset og Knut Øyvind Hoem, og har hele 15 aktive jenter i spillertroppen sin. Dette lover godt for et fremtidig damelag om man tar med jentene i aldersklassene over i betraktningen.

Knut Øyvind Hoem.

Foto: Geir Stokkeland

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId8ea0317ad9

 

Merket under

Rydding og vasking av kiosken på stadioen

Idag har vi ryddet og vasket i kiosken på stadion. Oppfordrer alle som nå skal stå i kiosken, fortsett å prøve å holde orden og vaske etter bruk. Det var en meget hyggelig fredagsvask i godt selskap! Takk til Marit Gravdehaug, Anita S Løkke, Hege Misfjord og Sølvi Stenødegård som stilte m pågangsmot og godt humør.

Lisbeth Nerland.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIda022abc470

 

VVIL G13 mot Rival 21.04

Det ble et surt 4-5 tap på G13 mot Rival i dag.Gutta hadde litt høye skuldre og åpnet usikkert og før 12 minutter var gått låg vi under 3-1. Etter dette kom vi mere inn i kampen men låg under 4-2 til pause. Det posetive får være at vi vant andre omgang 2-1. En utrolig jevnspilt og spennende kamp og det er utrolig surt at vi ikke greier minst uavgjort, men ballen er rund og vil ikke altid dit vi ønsker. Målscorere: Audun, Runar, Lars-Helge og ett selvmål.

Frode Lien.

 

Merket under

Første seriekamp J14

Første seriekamp for j14 i dag. Det ble et meeeeget ufortjent 3-2 tap mot Molde. Men med så lite trening som vi har hatt så er vi fornøyd. Veldig god innsats av jentene.

Per Bergmyr.

 

Merket under

VVIL G13 i treningskamp mot Tomrefjord G14 12.04

Er fantastisk stolt av denne gjengen i dag. VVIL G 13 spilte treningskamp mot Tomrefjord G14. Og med resultatet 4-4 er vi kjempefornøyde. Motstanderen er 1 år eldre, og jeg vet de manglet noen spillere men det hindrer ikke meg med å være fornøyd med denne gjengen og deres innsats. Målscorere, Daniel PH, Runar, Audun og Lars-Helge – på Vestnes Idrettspark.

Frode Lien.

 

Merket under

Sesongavslutning VVIL G12 1 og 2

Vestnes Varfjell G12 lag 1 og 2 hadde onsdag 5/11 sesongavslutning på Vestnes fjordhotell. 21 spillere og ca 35 foreldre og søsken møtte opp og gjorde det til en kjekk og trivelig avslutning for guttene.

Vi spiste god pizza før vi startet med å snakke litt om sesongen som har gått. Masse god fotball er spilt med ett lag på denne siden av Moldefjorden og ett lag på den andre siden. Vi har hatt kamper med alle 3 utfall,  mange mål og mye moro.

Guttene fikk Diplom fra fotballkretsen og medalje fra laget. I tillegg var det noen som fikk en ekstra påskjønnelse i form av pokaler for sin innsats.

Frode Lien

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIddd197d0daf

 

Merket under

Serieavslutning i fotball for J10

Torsdag 11. september var det serieavslutning i fotball for jenter 10 på Vestnes idrettspark. Det var mange tilskuere som fikk se mye artig fotball denne ettermiddagen. Etter at Vestnes Varfjell, Åndalsnes og Isfjorden hadde spilt mot hverandre ble jentene fra alle lagene blandet og delt opp i fire nye lag. Det så ut som det var spennende med nye lagkamerater, og alle kjempet iherdig. Med godt humør og stor innsats fra alle lag ble dette en flott avslutning på årets fotballsesong.

Morten Løken.

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId8902586b8d

 

Merket under

G12 på Romsdalscup, Aurosen

G 12 har i dag vært på Romsdalcup i Aurosen i fantastisk vær.


Guttene tapte 2-3 mot Malmefjorden i første kamp etter å ha ledet 2-0 til pause.  I kamp nr 2 møtte de gul/sorte fra Bryn og der vant vi 6-2 etter en fantastisk andre omgang, pauseresultatet var 2-2. Etter to tette kamper smakte det godt med en times pause som startet med banan og sjokolade for å få i gang igjen kroppen. I den tredje og siste kampen møtte vi Averøy som spilte sin første kamp for dagen og vi vår tredje og siste. Dette skjønte vi ble en skikkelig slitekamp mot et lag som har 3 spillere fast på Aker akademiet. Vi tok ledelsen 1-0 men Averøy utlignet til 1-1 på overtid i første omgang. 2 omgang ble utrolig spennende der vi satte inn seiersmålet 2 minutter før slutt. En kjempe kamp og alle guttene gjorde en super innsats hele dagen.

Frode Lien.

 

Merket under

Tafjord Cup april 2014

J7/8 stilte 3 rene jentelag på cup i helga. Der møtte de et jentelag fra Åndalsnes, mix fra Fiks/Rek og mix fra Vågstranda. Dette var første kamp for noen, mens andre begynte med sin andre sesong. En kjekk dag med fantastisk innsats av alle.

G12 stilte 3 lag og møtte Tomrefjord, Fiks/Rek, Samhald og Vestnes Varfjell J12/13  Resultatet vart 8 seire og 1 tap.

J12/13 spilte også kjempebra og fikk en seier og to knepne 0-1 tap.

Vil også takke dommerne Simen, Elias, Juan

Også må vi takke 40-50 foreldre som stilte opp lørdag og søndag og gjorde dugnads oppgavene sine utmerket enten de var store eller små.

Frode Lien

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIdcf401a0673

 

Fotball J04-03 Tafjord-Cup i helga

J04-03 stilte med to lag i helgens Tafjord-cup i Vestneshallen. Dette var de eneste jentelagene i sin klasse og de møtte derfor gutter i 2 kamper og en internkamp til slutt. Jentene viste som vanlig god innsats og strålende spilleglede selv om motstanden ble i tøffeste laget. Denne uken begynner utetreningene og alle jentene var enige om at dette var noe de gledet seg til.

Morten Løken

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProIda0549c1883

 

Merket under

Sesongavsluttning for G11 og G14 på Bowlingen

Fredag 25-10 hadde G11 bestående av 9,10 og 11 åringer og G14 (7,er) bestående av 11, 12 og 13 åringer sesongavslutning på Bowlingen i Tomrefjord. Det ble en trivelig kveld med pizza/brus og sjokoladekake.

G11 har vært inndelt i 2 lag denne sesongen med 23 spillere totalt. De har møtt lag som Træff,  Molde, Misund, Skåla, Langfjorden, Åndalsnes, Rival, Eidsvåg, med smak av både seier, uavgjort og tap.

Det er ikkje tabell i denne serien, men gutane har vist stor framgang og vi gleder oss til neste sesong.

G14 (7,er) har denne sesongen hatt en kjempesesong og kom på 2 plass i serien bare slått av Rival på målforskjell. De gjorde det også meget godt på Norwaycup og kom hjem med sølv i B-sluttspillet.

Dette er en kjekk gjeng som møter opp på trening flere ganger i uken og mange av de bruker nesten hele ferien sin på stadion og spiller i lag uansett alder.

Det kan også meldes at G11 har 8 spillere på Akademiet i Molde, 3 som faste og 5 som er på ekstratrening.

G 14 har 3-4 som er der mer eller mindre fast, så vi kan trygt si det gror godt i fotballen i Vestnes.

Begge lag forsetter og trene utover vinteren der G11 kjører 2 for uken og g 14 3 ganger.

Vil takke alle oppkvinner, og foreldrekontakter for sesongen og takk til foreldre som kommer og ser på kampene våre. Vil spesielt takke de som kommer fra Daugstad/Vike/Tresfjord mange ganger i uken på trening året rundt!

Håper alle gleder seg til neste sesong.


MVH

Alexander, Christian, Tore, Frode

Jenter 12 på cup på Emblem

Referat fra J12 på cup på Emblem i dag:

1 kampen mot Ørsta var jevnspilt med like mange sjanser til begge lag, der vi uheldigvis tapte 1-2,etter mål av Ine. I 2 kampen møtte vi det beste laget på sunnmøre i 12års klassen å tapte 7-0. Sykkylven sitt 12års lag har ikke tapt en kamp iår, men vi skapte en del sjanser vi også! I den siste kampen møtte vi førstelaget til Emblem, der gikk vi på et 4-0 tap, men jentene våre stod på til siste slutt og la ned en flott innsats til tross for 3 tap. humøret er bestandig der tross tap!

Håvard Sylte
Bilder: Kari Solevågseidet

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId2d9c8aebbe

 

Merket under

VVIL's gutter på NorwayCup 2013

Vestnes Varfjell - Stegaberg 1-2. Denne kampen hadde Varfjell styringa i første omgang. Vi hadde mange sjansar før Martin Hofstad fekk satt første målet. Stegaberg fekk ein målsjanse like før pause som dei scora på. I andre omgang var det også Varfjell som styrte spelet, men sjølv om mange sjansar fekk vi ikkje ballen i nettet. I siste speleminutt fekk Stegaberg inn mål nummer to.


Vestnes Varfjell - Eik Tønsberg 7-1. Første omgang var spennende, Varfjell hadde ein del sjansar i første omgang, deriblant ei straffe som vi bomma på. Stillinga var 1-0 til Varfjell ved pause. I andre omgang løsna det for Varfjell og det vart ein målfest i oppoverbakken på Ekebergsletta. Målscorarar på Varfjell: Juan Larsen, David Sissoko, Jonas Lervik(2), Martin Hofstad, Knut Stian Eik.


Vestnes Varfjell - HIF Stein 0-1. Dette var ein spennande kamp frå start til slutt. Vi møtte sterk motstand, dei pressa oss hardt. Målet mot oss kom i dei siste speleminutta. Keeper Fredrik Bergslid utmerka seg med mange flotte redningar.


Vestnes Varfjel G14 er i B-sluttspel i Norwaycup! Første kamp i dag var mot Siggerud. Varfjell fekk raskt overtaket og leda 4-1 til pause. I andre omgang fortsatte målfesten og Varfjell vann til slutt 9-2. Målscorarar: Jonas, Airidas, Knut Stian(3), Juan, Jardar, Liam.


16-delsfinale: Varfjell mot Slidre/Røn var ein spennande kamp. Vi møtte eit sterkt lag , men Varfjellgutane jobba hardt og viste stor innsats heile vegen. Til pause var stillinga 1-0. Etter pause fekk gutane våre valuta for innsatsen og måla kom på rekke og rad. Varfjell vann fortjent 4-1. Målscorarar: Juan(2), Jardar og David.


I åttendedelsfinalen vann Vestnes Varfjell 2-0 mot Tana Bk2. Guttene jobbet bra og det var en spennende kamp. Målscorarar: Jonas og Knut Stian.


I kvartfinalen møtte Varfjell Syril som dei vann 3-1 over. Dermed var gutane klar for semifinale.


I semifinalen møtte Varfjell eit sterkt Ørskog lag! Men gutane spelte bra og heldt presset oppe. Og vann til slutt 2-0 og dermed var Varfjell i finalen!!!


Vestnes Varfjell møtte Abilsø i finalen i B-sluttspelet. Dette var ein jamn kamp, men Varfjell var det laget som skapte flest sjansar. Til pause var det 1-1. Andre omgang var utruleg spennande. I dei siste minutta av kampen set Abilsø inn vinnarmålet. Stillinga vart 1-2 til Varfjell, og gutane våre vann sølv i B-sluttspelet!


Kjempe flott innsats av spelarar og trenar. Gratulerer med sølv! Og tusen takk til foreldre og andre som kom å heia fram gutane.

Kirsti Hjelme Connor

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId312a5fe216

 

Merket under

Jenter 12 på Åndalsnes 27.05

Dagens kamp på Åndalsnes vart ei økt med effektiv fotball av motstanderen. Våre jenter ble litt sjakk matt, men 2.omgang var langt bedre enn første. Vi sluttet å telle baklengsmål, og gleder oss over Rikke sitt flotte frisparkmål. Det som imponerer meg mest er likevel gleden ved å spille. Vi stoppet på Kiwi og kjøpte is, og på vei hjem ble det mye latter , fjas og høy musikk. Å kjøre Sharan med 6 jenter var vi enig om var en morsom biltur :) Regner med det var like gøy i de to andre bilene. Heia VVIL J12 :)

Elin Merete Skjegstad.

Merket under

Jenter 9 i Molde 26.05.13

J9 har i dag vært i Molde og spilt første serierunde. Det endte med masse bra spill og mye moro for både spillere og foreldrene. Jentene vant over Rival 1 og Isfjorden mens de tapte den siste kampen mot Rival 2.  Både store og små koste seg i det fine været på Kviltorp kunstgress og vi gleder oss allerede til neste helg og BendIt-cup i Åndalsnes

View the embedded image gallery online at:
https://vvil.no/index.php/sport/fotball#sigProId0193d94bd5

Merket under
Abbonér på denne nyhetsmatingen