Logg inn
Geir Håvard Ellingseter

Geir Håvard Ellingseter

URL-adresse:

J16 borte mot Molde HK Elite - 25. jan.

Lørdag gikk turen til Elnesvågen. Litt ut i første omgang fikk vestnesjentene justert forsvaret og dro fra. Bra tempo og keeperredninger førte til at vi fikk noen fine kontringsmål. Vi gikk til pause med en komfortabel 8-14 ledelse. Andre omgang ble ikke så bra, men vi vant komfortabelt 14-19.

Geir Håvard Ellingseter.

J15 og J16 med fire kamper i helga

Lørdag 4.1. åpnet jenter 15 andre halvdel av sesongen med seier mot Volda i Voldahallen. Vi var på fra start, og tok tidlig en klar ledelse med kompakt, aggresivt forsvarsspill og presisjon fremover. Utover i omgangen hever Volda seg, mens vi gjør en del feil i begge ender av banen. Det ble en mer jevnspilt avslutning på omgangen, og laga gikk til pause på stillingen 8-11. Andre omgang forsetter i samme trenden, og Volda spiser etterhvert opp vår ledelse. Det ble en ujevn prestasjon av oss. Men med godt keeperspill, og en god start på kampen vinner vi til slutt 17-18.

Søndag 5.1. spilte jenter 15 årets første hjemmekamp i Vestneshallen mot Haram. Vi går ut i bra tempo, og får få utfordringer i begge ender av banen. Vi drar jevnt og trutt i fra med godt forsvar og gjennombruddskraft fremover. Til pause leder vi 15-7. I andre omgang øker vi tempoet og får satt et mer aggresivt forsvarsspill. Vi fortsetter å øke ledelsen, og vinner til slutt komfortabelt 32-13. En solid avslutning på en kjekk og spennende håndballhelg.

På lørdag ettermiddag møtte J-16 Bringlaget Valder på hjemmebane. Valder har vunnet sine 3 første kamper i Bringserien og alt lokalt til nå. Vi starter bra, men det viser seg at det blir vanskelig å holde nivået til jentene fra Valder. Med bra forsvarsspill og en god keeper blir resultatet til slutt 16-26.

Søndag møtte vi Kristiansund sitt Bringlag. På bortebane tapte vi med 14 mål. Målet for kampen var å ta med seg mye av det gode spillet fra lørdag. Det lykkes vi godt med. Vi tok føringen fra start og holdt den stort sett gjennom hele kampen. Kampen endte 26-20 i favør Vestnes.

Geir Håvard Ellingseter & Roger Malme.

(Bilder: Sølvi Rekdal & Geir H. Ellingseter)

To borteseiere for J16 i helga

Lørdag kveld dro j-16 til Åndalsnes for å møte samarbeidslaget Isfjorden/Åndalsnes. Hjemmelaget er et god lag kjent for å score mange mål, så før kampen visste vi det ville være viktig å sette forsvaret godt. Dette greide jentene våre. Med godt forsvar følger ofte godt keeperspill så også i denne kampen. Jentene vant til slutt 23-28.

Søndag møtte vi Valder. Vi startet kampen godt og gikk til pause med 9-17 ledelse. Ut i 2. omgang slapp vi Valder litt mer inn i kampen, men det ble en komfortabel 23-28 seier.

Jentene har i det siste hatt fokus på å jobbe hardt på returløp, gode kontringer og å fighte om ballen. Trener, Morten Løken, var svært godt fornøyd med hvordan jentene løste dette denne helga.

Geir Håvard Ellingseter.

3 kamper på 2 dager for J15 og J16

Mot Langevåg hadde vi lenge grei kontroll på kampen, men midt i 2. omgang stoppet det seg for jentene våre. Langevåg greide å utnytte dette og vi tapte til slutt 18-14.

I 2. kampen på lørdag møtte vi Volda. Jentene startet godt og satt inn 6 mål før Volda fikk sitt første. Det ble en komfortabel 23-17 seier.

Etter en spennende damekamp var j-16 klare for søndagskamp mot Averøy. Mye fint spill og mange mål fra alle posisjonene. Seier 32-16 til hjemmelaget.

Geir Håvard Ellingseter.

Sesongstart for J16 - 27.10

Etter en litt krevende start justerte jentene seg inn. Etter 20 minutter inn i første omgang tok vestnesjentene ledelsen og såg seg aldri tilbake. Forsvaret satt godt og keeper Kristine hadde mange flotte redninger.

Fremover markerte Silje seg med 12 mål. Strekspiller skapte også trøbbel for Molde. Resultatet ble 21-15. Flott sesongåpning!

Geir Håvard Ellingseter.
(Alle bilder: Sølvi Rekdal).

Sesongavslutnng for J14 i Fylkesserien

Mandag kom Kristiansund på besøk for å avslutte sesongen. Det var allerede før kampen avgjort at Kristiansund tok 3. plassen og Vestnes 2. plassen i fylkesserien.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Til pause stod det 8-7 til Vestnes. I 2. omgang skrudde jentene våre opp tempoet og Kristiansund måtte etterhvert gi tapt. Godt forsvar og flotte keeperredninger ga oss mange fine overgangsmuligheter. Kampen endte 17-10.

Trener Morten Løken var godt fornøyd med kampen og kunne konstatere at jentene har hatt god utvikling gjennom hele sesongen.

Hektisk helg for J14

J-14 hadde nok ei hektisk helg. 4 kamper på 2 dager.

Det startet på lørdag i lokalserien mot Elnesvågen. Vi holdt godt til pause (7-7), men andre omgang ble tøffere og kampen endte til slutt 21-13 til Elnesvågen.

Neste kamp var mot serieleder i fylkesserien, Træff. Træff var ubeseiret til nå i serien og det ville jentene våre gjøre noe med. Det ble en spennende kamp. Til pause stod det 11-11. Våre jenter startet 2. omgang best og leder på et tidspunkt med 5 mål. Mot slutten tok Træff innpå, men vi vant 17-18.  Træff har avgitt 3 poeng til nå og alle mot Vestnesjentene.

På søndag dro vi til Sunnmøre for å møte Godøy og  Valder. Det ble seier 14-15 mot Godøy og 13-19 mot Valder.

Geir Håvard Ellingseter.

J14 hjemme mot Blindheim - 27. jan

Etter et tap på bortebane mot Molde har j-14 tatt tre seiere på rad. Søndag møtte vi Blindheim. På bortebane spilte vi uavgjort mot Blindheim så jentene var motiverte for seier. Jentene satt bra tempo fra start og etter 10 minutter ledet vi 9-2. Vi mistet litt trykket og slapp Blindheim inn i kampen. Til pause stod det 11-7. Med bra tempo og solid forsvarsspill i andre omgang endte kampen 22-10.

Etter kampen var Blindheimjentene invitert til å se VM-finalen sammen med oss på fjordhotellet. Som kjent vant Norge sølvmedaljen.

Geir Håvard Ellingseter.

J14 borte mot Molde 16. jan

J-14 tok onsdag turen til Molde for midtukekamp i fylkesserien. Vi holdt Mode greit i første omgang. Det sto 12-10 til pause.

I 2. omgang fikk vi ikke flyt i hverken forsvar- eller angrepsspillet. Vi greier ikke å justere skuddene. Det ble derfor for mange skudd utenfor og rett på keeper. Jentene må også bli tøffere i forsvarsspillet til neste kamp.

Vi var dessverre langt unna toppnivået i denne kampen og da endte det med 23-15 tap. 

Geir Håvard Ellingseter.

Abbonér på denne nyhetsmatingen