Logg inn
Elin Skjegstad

Elin Skjegstad

URL-adresse:

J13 med to kamper - 4. jan.

J13 møtte Molde HK i første kamp og dette ble en tøff og fartsfylt batalje. På forhånd visste vi at dette er et av topplagene i serien men vi har slått dei på bortebane. Jentene ble tatt hardt i første omgang og låg under 4-10 til pause. Vi opplevde nok at dommerne ikke tok tak i et til tider tøft forsvarsspill fra Molde, men dette rettet seg noe i andre omgang. Etter pause var innsatsen hevet ennå noen hakk og jentene jobba intenst for å innhente forspranget. Det holdt nesten, dessverre et tap 11-12.

I kamp 2 møtte vi Molde 2. Kampen bar preg av slitne jenter der ingenting gikk på skinner og vi fikk mye stang ut. For publikum ble det litt gå-sakte-mot-mål-håndball, men vi kom i havn med en fin 18-15 seier.

J13 består av 11 spillere noe som er sårbart ved frafall og skader. Dette var dagen da vi hadde redusert og skadeskutt tropp, så det ble tøft for jentene. Vi er super stolt av dei, det vitner om vilje til å dra lasset ilag. Heia VVIL j13!!

Elin Skjegstad.

J13 borte mot Gossen - 15.12

J13 tok turen til Aukra idag der kamp mot Gossen ventet. Jentene var litt spent på oppgjøret da de har fått med seg ei klar nivåheving hos motstanderen. Med Frode og Geir Håvard som trenervikarer tok jentene tak i kampen fra start, og gjennomførte en bra kamp med mange fine mål og tidvis godt forsvar. Som vanlig litt stang ut men hva gjør det når sluttresultatet viser 10-20 til oss og nok en seier. Vi ser fram til nye spennende kamper over nyttår. God jul!

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 borte mot Åndalsnes/Isfjorden - 20.11

Onsdag dro vi til Isfjorden for kamp mot Åndalsnes/Isfjorden. Det ble en ny seier for jentene, men den måtte jobbes for. Energi og innsatsvilje var variabel og mange brente sjanser gjorde kampen mye mer spennende enn vi håpte på. En skikkelig sliteseier 10-11 til oss.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 borte mot Kristiansund - 17.11

J13 tok turen til Kristiansund søndag 17.nov. Der møtte de Kristiansund og Kristiansund 2. Laget ble idag ledet av Frode og Geir Håvard.

Kristiansund-VVIL  7-22
Stor forskjell i nivå på lagene så kampen bær preg av det i perioder. Men jentene viser vilje til å jobbe både i forsvar og angrep og som vanlig veldig godt keeperspill. Mange jenter som scorer mål.

Kristiansund 2-VVIL 15-20
Her møter vi et lag som har vunnet alle sine kamper så langt og ligg øverst på tabellen. Vi fikk en litt trå start de første minuttene men så festet forsvaret seg og vi fikk se høgt tempo på ball, tøffe taklinger i forsvar, glimrende keeperspill, flott samspill i angrep og mange fine mål. I korte perioder glipper konsentrasjonen og motstanderne får slippe litt mer inn, men vips så er jentene på igjen og vi drar i havn en flott lagseier.

Mange glade jenter og foreldre etter dagen. Nå er det bare å nullstille seg så er vi klar for Åndalsnes/Isfjorden på onsdag.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 hjemme mot Kristiansund 3

J13 spilte hjemme mot Kristiansund 3 idag.

Kampen bar preg av til tider lavt tempo. Men våre jenter benyttet anledningen til å få igang angrepsspillet sitt og hente fram trekk som læres på trening. Moro og se laget bruke alle spillerne, mange fine innspill til strek, skudd fra kant, gjennombrudd fra backene og kontringer i særklasse. Keeperne står som vanlig veldig godt. Resultat seier til oss 27-9.

Elin Skjegstad.

VVIL's J13 med tre kamper sist uke

J13 har spilt 3 kamper den siste uka.
Onsdag gjestet vi Skåla for sesongens første kamp. Tradisjonen tro ble det en stang ut kamp der få ting stemte i alle ledd på bana. Tap 11-9 ble bare å ta med seg hjem.

Søndag morgen reiste vi til Molde for kamp mot Molde HK. Her fikk vi se jenter med fart i beina og kontroll på ballen, og et hardarbeidende forsvar som ga god hjelp til våre dyktige keepere. Seier 11-15 var vi fornøyd med.

Deretter dro vi hjem over fjorden for kamp i Vestneshallen mot Averøy. Dette ble en håndball kamp med stor nivåforskjell på lagene, og spillet bar preg av det. Men jentene jobber på og scorer mål. Seier 24-4 pynter på målstatistikken og mange målscorere.

En litt humpete start på sesongen men vi gleder oss til fortsettelsen.

Elin Skjegstad.


Bilder fra VVIL-Averøy, alle bilder Sølvi Rekdal:

J12 borte mot Gossen 17. feb.

Søndag 17.februar tok jentene turen til Aukra for bortekamp mot Gossen. Det ble på alle måter en rolig kamp. Lavt tempo i føtter og ballkast på begge lag, og mye stang ut i forsøk på å score mål. Våre jenter var likevel best og ledet fra start til slutt. Med mange fine redninger fra begge keeperne. Fin fin seier 4-13 til oss.

Elin Skjegstad.

J12 hjemme mot Åndalsnes/Isfjorden 2. feb

Lørdag 2.februar var det duket for hjemmekamper i Vestneshallen mot Åndalsnes/Isfjorden 1 og 2.
Første kamp startet litt trått og våre jenter låg under i begynnelsen. Men etterhvert ble sjansene gjort om til mål, kombinert med godt keeperspill. Etter en litt rotete kamp av begge lag ble sluttresultatet 18-13 til oss.

Andre kampen startet kontant med mål på første forsøk og det satte standarden for resten av kampen. Vi fikk se jentene spille som et lag både i forsvar og angrep, mange fine mål og gode keeper redninger, mange målscorere og iherdig innsats. Sluttresultatet ble 30-10 til våre jenter.

Elin Skjegstad.

J12 hjemme mot Skåla 1 og 2, 13. jan

VVIL j12 hadde 2 hjemme kamper mot Skåla 1 og 2, søndag 13.januar.
Begge kampene gikk litt trått i starten for våre jenter men det kom seg etterhvert.
I første kamp ledet vi med 2 mål til pause, og vant til slutt 16-10.
Kamp 2 ble en slitekamp der vi låg under med 3 mål til pause etter mye stang ut og lite flyt i spillet. Men i 2.omgang hentet jentene fram mye av det som bor i dei og fikk til slutt en flott seier 16-12.
Mye hardt arbeid, fine mål og gode keeper redninger drog i havn full poengpott. Godt jobba av våre 12-åringer.

Elin Skjegstad.

J12 med to kamper - 1 og 2 des.

Lørdag 1.desember reiste jentene til Elnesvågen der vi møtte et fysisk hardtarbeidende hjemmelag. Det ble en tøff og jevn kamp dere begge lag spilte offensivt forsvar. Våre jenter fikk en del stang ut i angrep som dessverre fulgte dei kampen ut, og vi tapte med 1 mål, resultat 14-13. Vi ser for oss mange tette oppgjør i åra framover.

Søndag 2.desember fikk vi besøk av Gossen hjemme. Det ble en helt annen kamp der våre lyktes med det meste. Vi vant 28-5.

Super innsats av jentene.

Elin Skjegstad.

Abbonér på denne nyhetsmatingen