Logg inn
Morten Løken

Morten Løken

URL-adresse:

VVIL's Silje Rekdal på RLM

Silje Rekdal var en av 30 spillere i hele Region Nord som i dag har vært på RLM (Regionalt landslagsmiljø ) i Trondheim. De var igjennom 2 tøffe økter, den første med fokus på forsvar og den andre med fokus på angrep. Silje viste seg frem fra sin beste side og vil helt sikkert få flere sjanser på dette nivået.

Morten Løken.

Rikke Strandmann til finale i NorwayCup

Den tidligere VVIL spilleren Rikke Strandman er klar for finale i Norway Cup med Langfjorden J17. Rikke spiller sentralt på midtbanen og har spilt samtlige minutter i sluttspillet. Langfjorden ble puljevinnere og surfet gjennom åttendelsfinalen. Kvartfinale og semifinale ble tettere og begge kamper ble vunnet med ett mål. Finalen går i morgen lørdag kl. 18.30 og sendes på TV2Sport2. Vi ønsker Rikke og Langfjorden lykke til.

Morten Løken.

Talentsamling J04

Denne langhelgen er det klart for talentsamling i håndball for jenter og gutter født 2004 i Region Nord. Fra oss i Vestnes Varfjell var det opprinnelig uttatt 3 spillere men 1 har meldt forfall. Spillerne er uttatt etter prestasjon på fylkessamlinger gjennom foregående sesong. Mathea og Silje er supermotivert for 8 tøffe økter på 4 dager i Orkanger. Her vil de få matche seg mot de beste spillerne regionen har, en region som strekker seg fra Søre Sunnmøre til Finnmark. J2004 på Vestnes har også flere spillere som nok holder et vel så høyt nivå som en del spillere som er med på denne samlingen i år og vil forhåpentligvis få sin sjanse senere.

VVIL til Baldus Cup kommende helg

Kommende helg reiser 3 lag og 2 dommere for å delta på Baldus cup i håndball på Lillehammer.
Dette er en av Norges største turneringer med lag på et høyt nivå fra hele Sør-, Vest- og Midt-Norge.
Vi reiser med J12, J14 og J15. Dette blir en artig opplevelse hvor vi virkelig får se hvordan vi ligger an kvalitetsmessig mot de aller beste. I tillegg skjer det mye moro på den sosiale siden
Ekstra artig er det i år at vi har med et dommerpar fra VVIL. Emilia og Malin Johanne tar turen for å representere klubben under cupen. Dette er et dommerpar som gjennom hele sesongen har holdt et høyt nivå på dømmingen og vi håper de får en god opplevelse på Lillehammer.

Vi vil prøve å holde alle interesserte oppdatert gjennom helga så følg med på VVIL.no og FB får oppdateringer

Morten

Impulssamling i Træffhuset 23. juni

Lørdag var Geir Ove, Caroline og undertegnede på impulssamling i Træffhuset. Her fikk vi høre Tore Johannessens ideer og tanker rundt håndballspillet. Tore har i en årrekke vært trener for Tertnes damer elite og yngre landslag, nå LK02. I tillegg til teorigjennomgang var det to økter i hall, 1 for forsvarsspill og 1 for angrepsspill. Dette var en veldig lærerik og morsom samling og vi håper Region Nord og Molde Hk Elite vil gjenta lignende tiltak i fremtiden.

Morten Løken.

Vivian Skotte ble årets Spillerutvikler på Håndball Forum, Molde

Vivian Skotte ble årets spillerutvikler på håndballforum i Molde. Begrunnelsen går på både innsats, kvalitet og medmenneskelighet. En stor gratulasjon til Vivian med en velfortjent pris.

Morten Løken.


vvil.no har fått tilgang til nominasjonsforslaget, der Vivian blir beskrevet og begrunnelsen for nominasjonen:

Årets spillerutvikler

Vestnes Varfjell IL ønsker å nominere Vivian Skotte til årets spillerutvikler. Vivian Skotte er trener for J-16 i VVIL. Vivian har trent jentene fra de var 13 år. Vestnes Varfjell er en liten klubb, men satser hardt for å få fram gode lag.

Laget har oppnådd følgende resultat som 14- åringer:
Seier i Ålesund Cup
Seier i Scandic Cup- Molde
2. plass i fylkesserien

Som første års 16- åringer har jentene oppnådd følgende:
Seier i REM- cup
Seier i Ålesund cup
Seier i fylkesserien

Alle jentene på laget har hatt god utvikling med Vivian som trener. Flere av jentene har markert seg bra på både fylkessamlinger og bylag. Vivian har greid å utvikle en flott bredde i laget. Det siste beviset på det er at hele 8 av jentene er tatt ut i bruttotroppen til talentsamlingen i Orkanger for spillere fødd 2001 og 2002.

Vivian er tett på spillerne og får ut det beste av hver enkelt spiller. Vivian stiller opp for klubben og viser stor interesse også for de andre lagene. Dette gjelder både damelaget og lagene med yngre spillere.

Vivian har også tidligere vært trener i VVIL. Hun har for eksempel fått fram Vilde Nerås som i dag spiller for Molde HK på elitenivå.

Vivian bruker mange timer på jentene . Hun viser stort engasjementet og kompetanse i jobben hun gjør. På bakgrunn av dette ønsker vi å nominere Vivian til tittelen årets spillerutvikler 2017! 

  • Publisert i J2001

Bager fra Sparebanken Møre til VVIL's J11 og G11

Også i år har Sparebanken Møre vært så snille at de har sponset 11-åringene være med bager. Både jentene og guttene har nå splitter nye bager med navnene sine på. Det var stor glede på trening forrige uke når bagene ble delt ut og de vil nok bli flittig brukt både på skole, trening, kamper og på fritiden ellers.

Morten Løken.

 

J12 borte mot Skåla 12.11

J12 spilte lørdag to kamper mot Skåla borte i Skålahallen.

Første kampen endte med seier 7-13 etter godt forsvar- og keeperspill. Angrepsspillet derimot ble dessverre litt stillestående og kontringene satt ikke som de skulle. Til kamp 2 hadde jentene virkelig bestemt seg for å vise hva som bor i dette laget. De tok kommandoen fra start med meget bra keeperspill og et tett forsvar. Kontringene satt og angrepsspillet fungerte både individuelt og kollektivt. Det ble scoringer etter rundgang, plasskifte og kryss med strekinnspill. I tillegg var det mange flotte individuelle prestasjoner. Kampen endte med seier 10-24. Nok en flott håndballdag med flinke spillere og entusiastiske foreldre.

Sparebanken Møre håndballskole i høstferien.

Da er Sparebanken Møre håndballskole i regi av Vestnes Varfjell håndball over for denne gang. 55 gutter og jenter i alderen 6-12 år har deltatt på tre dager med varierte aktiviteter. Det har vært sistenleker, ballspill, stafetter, kamper og masse moro. Tilbakemeldingene har vært veldig positive og vi håper at vi har enda flere håndballspillere i VVIL når skolen starter opp igjen etter høstferien. En stor takk til spillere,instruktører og hjelpere for at nok en håndballskole ble en stor suksess.

Abbonér på denne nyhetsmatingen