Logg inn
Geirr Eggen

Geirr Eggen

URL-adresse:

Damelaget hjemme mot Aksla - 5. jan

Damelaget møtte Aksla i dagens kamp - den andre kampen denne helga.

Å møte tabelltoppen er ingen enkel oppgave, men damene gikk ut i hundre og vel så det, og kick-startet kampen med en 4-0 ledelse etter kun 3 minutter. Damene fortsatte, og holdt en fire-måls ledelse helt til ca 18 minutter i første omgang. Da greide Aksla etterhvert å krype innpå, men de ti siste minuttene tok Aksla skikkelig grep til en 23-16 ledelse til pause med et særdeles hurtig angrepsspill.

Andre omgang fortsatte på samme måte som første omgang sluttet. Selv om damene spilte teknisk bra både i angrep og forsvar, ble de rett og slett kontret i senk. Skal en pirke på noe, så er det vel denne typen lag - med veldig hurtig spill og kontringer, våre damer sliter mest med.

Selv med et stort 31-42 tap, må en ta med mange meget gode enkelt-prestasjoner i kampen. Kampens desiderte toppscorer ble Astrid med 10 mål! På VVIL ble dette tett fulgt av Kristine med 9 mål, Silje med 4, Ine og Kristin med 3 og Caroline med 2 mål.

Sterk hjemmeseier til Damelaget - 4. jan.

Damelaget møtte Valder/Godøy 2 i returkamp i dag. Forrige møte endte med en solid borteseier for damelaget (27-39), og det var en viss spenning om de greide å gjenta dette resultatet i dag.

Damene tok tidlige både ledelse og kontroll, og mot et ungt og noe urutinert Valder/Godøy lag ble det tidlig klart det dette var en kamp VVIL ville vinne. Som vanlig kjørte damen med raske angrep fra start til en fire-måls ledelse. Midtveis i første omgang hadde damene en seksmålsledelse, før Valder/Godøy fikk fart og mer kontroll på ballen, og var flere ganger kun ett mål bak i slutten av første omgang.

I andre omgang satte damene et ytterligere press i kampen, og med en tydelig forsterkning av en spiller som kom rett i fra jobb ble det egentlig en grei 11-måls seier til damene, med sluttresultatet 37-26. Få tekniske feil i angrep, mange raske kontringer og til tider et godt forsvars og keeperspill bidro sterkt til dette resultatet. Publikum fikk sitt, og det ble høyt og tydelig besvart fra tilskuer med at "No koooser vi oss"...

Dagens toppsorer ble Kristin med 10 mål, tett fulgt av Caroline med 8, og deretter Krsistine og Astrid med 7 mål. Silje og Tuva med 2, og Rikke Sofie med 1 mål.

VVIL.no på Twitter

I stedet for å benytte mailinglister ol. kan alle søke opp og legge til/abonere på @VVILInfo på Twitter.
Alle artikkler som legges ut på vvil.no, vil hereter også varsles via Twitter.

Molde HK Elite med komfortabel sier mot Volda

Molde HK Elite og Volda HK møttes i dag i Vestneshallen til en treningskamp.

Ikke helt overraskende vant Molde komfortabelt 37-21 de to ordinre omgangene, og 20-12 en ekstraomgang på 20 min. Det vistes helt tydelig at disse to lagene spiller i to forskjellige divisjoner, hhv. Rema 1000 seren (elite) og 1. divisjon. Spesielt tempomessig ble dette en noe tøff opplevelse for Volda.
Men uansett, en fin underholdning i romjula.

Spesielt morro var det for oss lokale supportere å se Vilde Vike Nerås på banen igjen i en kamp etter et langt skadeopphold!

Ang. Molde HK, se også:
Helle Thomsen uten ny kontrakt med Molde HK.

Bench Boost til topps i årets K.R. Juleturnering

26 desember ble som vanlig tradisjon årests Kjetil Rekdal Juleturnering avholdt.

Årets vinner ble Bench Boost, som møtte Lokomotiv Manilla i finalen, der resultatet ble 5-2. Erik Brevik som scoret Hat-Trick i finalen, ble også kåret til turenringens beste spiller.

Mer om turneringen på rbnett.no's web-sider(krever abonement), der informasjonen over er hentet fra en artikkel om Ole Sebastian Sundgot.

Frivilligdagen 2019

Vestnes Frivilligsentral skal nok en gang arrangere Frivilligdag på Helland lørdag 7. septempber.

Det vil bli et rikholdig program med bl.a.

  • Fra kl. 11.00: Åpning, og innslag fra Vestnes Musikklag og Vestnes Teaterlag
  • Fra kl. 13.00: Oppvisning av Vestnes Varfjell Kampsort og Seniordans
  • Ca. kl 13.00: Avsluttning - Vel heim.

En rekke lag og foreninger samt politiske parti skal stille. Vestnes Varfjell Idrettslag har en egen stand, og alle som er interesserte i klubben er hjertelig velkommen innom.

Videre vil en kunne finne dei politiske partia, Kråkvikas venner, Vestnes Vinyl, TIL, Hagelaget, Vestnes musikklag, Barnas turlag, 4H, Tresfjord Røde Kors, Vestnes Røde Kors, Tomrabrass band, TV-aksjon, Gjermundnes Landbruksmuseum, Frivilligsentralen, Islandshestforeningen (riding frå trafo), Stikk UT!, Småbåtforeninga, Musikkverkstedet, Teaterlaget, Vike helselag, Vestnes/Daugstad skulekorps, Husflidlaget, pensjonistlaga, bibliotek – Båtbyggarmuseet, Sogelaget, Tresfjord museum, Seniorakademiet, Dåm og Drag, Rotary og LHL.... Så her er det mange som stiller opp - totalt 41 lag og organisasjoner!

Vestnes Varfjell's medlemmer bør ta seg en tur innom, og gjerne kle seg i VVIL bekledning.

4 fra VVIL Kampsport til Nordisk Mesterskap

WKF-grenutvalg (World Karate Federation) arrangerte som kjent kick-off i helga(31.08 - 01.09), for å markere innledningen på en hektisk høst sesong. Mer om denne i en artikkel på disse websidene fra Geir Stokkeland.

Et av resultatene etter helgas kick-off, var at fire fra Vestnes Varfjell Kampsport er tatt ut til Nordisk mesterskap, og dette er:

  • Sindre You Nilsen
  • Sara Funie Karadash
  • Jeanet Katrin Gjerde
  • Julie Kristin Karadash

Gratulerer med uttaket!

Forøvrig kan en lese mer om uttaket fra kamposport.no i denne artikkelen.

REMA 1000 Håndballskole 2019

Vestnes Varfjell IL kommer i år også til å arrangere REMA 1000 Håndballskole i høstferien.

Sett av tirsdag, onsdag og torsdag i høstferien for håndballskolen i Vestneshallen. Instruktører og trenere bestående av spillere fra Molde HK Elite J18 og VVIL's damelag vil sørge for gode opplevelser og interessante dager. Mere informasjon om påmelding, tidspunkter ol. kommer senere.

  • Publisert i GenInfo

VVIL's J15/16 sesongoppkjøring i Vestneshallen

VVIL's J15/J16 hadde en liten tyvstart på sesongen med treningskamper mot Kolbotn's G14 i Vestneshallen i dag.

Jentene fikk i sterk og god motstand i 3x20 minutt, og det var nok visse tegn i første periode på at det er en stund siden sist kamp. Men i andre periode satt bl.a.forsvaret mye bedre og det ble mange gode redinger fra keeper. Etterhvert ble det også et veldig bra angreps-spill også. Mye fint samspill som gav mange sjangser og flere scoringer. Tredje periode ble det også vist mye flott spill. Resultatet ble vel tre knepne tap, men absolutt mye positivt og vi ser frem til kommende sesong!

Det var også morro å se at laget har fått inn en ny spiller, og Benedicte fikk flere fine perioder på banen.

Abbonér på denne nyhetsmatingen