Logg inn

Johanne Vestre uttatt til kretslagssamling

Johanne Vestre fra VVIL J14 er tatt ut til kretslagssamling, der første samling er i Sunndal 17 januar.

Vi gratulerer og håper på flere på kretslaget i nær fremtid da det også er andre som er veldig nære både på jente og guttesiden.

Frode Lien.

Merket under

Rachel og Johanne fra VVIL J13 Fotball til Molde Bylag

Rachel Sæter og Johanne Vestre VVIL J13 Fotball er uttatt til bylagsturnering, der de skal representere bylaget Molde.

Etter deltakelse på sonetiltak tidligere i høst er Rachel og Johanne nå tatt ut til å delta på bylagstruneringer og -samlinger. I tillegg til egne treningssamlinger for bylaget, vil det også være kamper mot andre bylag i sonen som Ålseund, Team Søre og Kristiansund. Onsdag 8 november vil være første kamp, da mot Ålseund på Vestnes Idrettspark.

Vi gratulerer og ønsker dem lykke til videre!

Mer informasjon om  bylagene finner du ved å klikke på denne linken.

Merket under

Brakseier for J13 hjemme mot Ekko/Aurosen 28.9

Jentene vant 20-5 hjemme mot Ekko/Aureosen. Jentene er dermed avdelingsmestere før siste seriekamp er spilt. Kjempeflott jenter. Feiret etter kamp med pizza og sprudlevann.

Jentene skal spille om kretsmesterskap for J13 mot Clausenengen i uke 42 og 43. Dag og klokkeslett blir formidlet når vi får dette bekreftet. Oppfordrer alle fotballinteresserte å stille opp å heie på jentene.

Ann Kristin Lundgren.

Merket under

Gjensidige NR med ekstra støtte til VVIL

Vestnes Varfjell IL har nettopp deltatt i en Facebook kampanje i regi av Gjensidige Nordmøre og Romsdal.

Kampanjen gikk ut på å oppnå flest mulig 'Likes' på deres FB side i perioden. Hvis det oppnås minst 170 i løpet av en uke, ville det tilfalle et beløp på 10 000,- til klubben, og en treknng på ekstra 5 000,- til et lag i klubben. Desverre ble det ikke mer en 87 klikk, men den innsatsen ble likevel belønnet med at en av de som klikket, fikk kr. 5 000,- som vedkommende kunne gi til et lag i klubben. Den heldige vinneren ble Marita Villa og beløpet vil bli gitt til VVIL's G12 fotballag. Gratulerer!

J13 borte mot Skåla 18.9

Nok et storseier til våre fantastiske jenter. Borteseier mot Skåla 11-3. Får faste keeper var syk, men sporty stilte Marte opp og passet buret, måtte se 3 baller i nettet. Silje ble storscorer med 6 baller i nettet.

Ann Kristin Lundgren.

Sølv til VVIL's G13 i NorwayCup 2017

Vestnes Varfjell G13 vant sølv etter en tett A-finale mot et sterkt AC Milan.

Spillere og ikke minst lagleder Alexander la inn en kjempeinnsats og styrte kampen til 0-0 til pause. Italienerne ble overrasket av disiplinen og styrken til Varfjell guttene og kom aldri i gang med sitt spill. Etter da andre omgang var halvveis gikk Vestnes Varfjell opp i ledelsen. Utligningen til AC Milan kom fire minutter før slutt. Kampen gikk til ekstraomganger hvor det et Golden Goal. Nesten tre minutter ut i omgangen kom avgjørelsen. AC Milan fikk det avgjørende målet og vant dermed 2-1. Skuffelsen var selvsagt stor, da kampen var jevnspilt og kunne bikket begge veier. Allikevel gleder alle seg over den enorme prestasjonen disse 11 guttene har fått til denne Norway Cup uken.

Det er en gedigen innsats som er lagt ned av spillere og trener Connor. Vi gleder oss over resultatet.

Dette er et historisk sølv. Det er første gang et lag fra VVIL har spilt finale i A-sluttspill i NorwayCup!

Kay Søreng

Merket under

VVIL's G13 til A-Finale på NorwayCup

Vestnes Varfjell G13 skal spille A-finale mot AC Milan på Norway Cup i morgen etter å ha spilt magisk fotball i semifinalen mot Makedonske Besa FC og vunnet fortjent 2-1. Følg kampen på facebook live stream via Vestnes Varfjell Fotball gruppen kl.09.00.

Kay Søreng

G16 1 gikk ut av Norway cup med stil etter at de tapte 1-0 på Golden goal mot KFUM-Oslo.  Guttene spilte kjempebra, men marginene var ikke på vår side i dag. Nå skal det bli godt for guttene  å hvile beina og sove på noe annet enn luftmadrass etter 2 uker med mange gode og harde fotballkamper.  De har fått minner for livet og hatt et fantastisk samhold i 2 uker på tur.

Kathrine Furland

VVIL's første sluttspilldag på NorwayCup

J13 tapte 2-1 i en meget jevnspilt kamp mot KFUM Kam. Oslo. Tidligere i dag vant J13 4-1 mot Eik Tønsberg. Jentene har gjort en solid innsats under Norway cup 2017.

Ann Kristin Lundrgren

G13 vant sin 1/8 finale etter en veldig spennende kamp mot et godt lag fra Kvæfjord. Vestnes Varfjell gikk opp i 2-0 og ledet på et tidspunkt 4-1. Kampen endte 4-2, men det var nerve gjennom hele kampen. Kjempeinnsats fra hele laget gjør at vi i morgen kl 09.00 møter et akademilag fra Jerusalem i kvartfinalen i A-sluttspillet. Dette blir spennende!

Kay Søreng.

Da er cupeventyret over for G16-2. Tre kamper i dag med 2 seiere og 1 tap. Vant 3-0 og 3-1 to første kampene, og tap 1-3 siste kamp. Tre kamper på en dag tar på, men fantastisk innsats på gjengen.

Marit Gravdehaug.

VVIL G16 1 møtte Sandnessjøen i 32-delsfinalen som ble sendt direkte på TV2 Sportskanalen. Det var en jevn kamp som endte 0-0 etter ordinær tid. Det ble ekstra omganger med golden goal og David Sissoko klarte heldigvis å score rett før 1.ekstraomgang var ferdig. Dette er garantert det største guttene har opplevd så langt i sin karriere i VVIL der de fikk vist seg frem for hele Norge og satt Vestnes på kartet. Det blir en spennende 16-delsfinale torsdag 3.august mot KFUM - Oslo kam. Kl. 08.00

Kathrin Furland

Merket under

VVIL's innledning i NorwayCup 2017

J13 er klar for A-sluttspill etter å ha blitt nr. 2 i sin pulje. 2 seiere og en uavgjort. Dette er jentene fornøyd med. I morgen spiller de mot Eik Tønsberg på Abildsø kl. 09:00 på bane 7.

Ann Kristin Lundgren.

VVIL G13 7'er er ferdig med gruppespillet og puljevinner. Fire seire av fire mulige - full pott altså! 3-1 seier mot et godt lag fra Jordan, 2-0 mot Sotra 2, Lom måtte se seg slått med hel 7-1 og siste seier var mot Guard fra Ålesund med siffrene 5-0. Siste kamp var en oppvisning i god fotball og lover bra for fortsettelsen, kjempeinnsats av alle gutta. Alle spillere er sterkt delaktig i at laget nå skal spille 1/8 finale i morgen kl. 16.15. Vi gleder oss.

Kay Søren.

G16 1 ble puljevinnere med 3 seiere av 3 mulige i innledende runde på Norway Cup. De vant første kampen 5-0 mot Kløfta og vant 1-0 både mot Biri og Lia de 2 neste kampene. Som puljevinner går de rett til 32-delsfinalen 2.august der de møter Sandnessjøen kl. 14.00 på Abildsø.

Kathrin Furland.

Vestnes Varfjell G16-2 er nå ferdig med innledende kamper. Har hatt ett par tøffe kamper. 2 tap og en uavgjort. Uavgjort kampen leda vi frem til slutt, men fikk ett mål mot oss 4 sek på overtid. I morgen kl 0800 starter vi B-sluttspill, og går på med friskt mot. Kampen sendes live på Varfjell's side på Facebook. Håper mange er våkne og følger oss.

Marit Gravdehaug.

Merket under

G16 til Danacup 2017

G16 bestående av 14 spillere reiste tidlig på lørdag 22.juli fra Vigra til Billund sammen med trener Alexander Connor, hjelpetrener Håvard Lervik, assistent Tore Gravdehaug og 4 foreldre   og fikk dermed et par dager med oppladning bestående av noen treningsøkter og inspisering av banene de skulle spille på. Tirsdag 25.juli var første kamp mot Midtbygdens IL  der vi dominerte kampen fullstendig spillemessig, men sluttresultatet som ble 2-0 til Varfjell viste ikke det. Varfjell hadde mange 100% sjanser men ballen ville ikke i mål. Knut Stian Eik scoret begge målene denne kampen og alle spillerne spilte meget bra. Supportergjengen var stor med tanke på avstanden hjem og talte  nesten 20 stk med stort og smått.
Neste kamp ble spilt senere på kvelden samme dag og vi møtte da Newbattle HSFC fra Skottland.  Denne kampen også spilte guttene meget bra, men ballen ville ikke treffe mellom stengene. I følge den skotske treneren spilte Newsbattle sin beste kamp noensinne, men allikevel synes vi det ble et ufortjent 2-0 tap.
Onsdag 26.juli møtte vi Gullhaug IL og det var viktig å vinne denne med tanke på plassering i puljen og om det ble A-sluttspill eller B-sluttspill.  Guttene fortsatte med det flotte spillet og  vant fortjent 3-1 etter 2 scoringer av Liam Connor og 1 av Knut Stian Eik.  2.plassen i puljen ble sikret og guttene ble klar for 32-delsfinale i A-sluttspillet  mot Voss dagen etter.

Kampen mot Voss torsdag 27.juli ble tøffere med jevnere motstand, men gutta hadde mange målsjanser til å avgjøre kampen tidlig. Nok en gang ble det en del "stang ut" og Voss klarte å putte inn 1-0 like før slutt. Gutta var selvfølgelig skuffet etter å ha blitt slått ut, men de brukte resten av oppholdet til å motivere seg til Norway cup som starter søndag 30.juli der første kamp spilles kl. 11.00. mot Kløfta.

Alle guttene og supporterne synes at Dana Cup var en kjekk cup, der de har spilt 4 gode kamper med veldig god fotball , banene var flotte og det var veldig sosialt. De ønsker veldig gjerne å delta neste år i G17-klassen så da blir det nok det.  ?

Kathrin Furland
Oppmann  VVIL G16

Merket under

G14 9-er med kvailfiseringskamp til 1. divisjon

G14 9,er var i går i Langfjorden og spilte kamp.

De spiller kvalifisering om å komme i 1 eller 2 divisjon. Kampen i går åpnet bra og allerede etter 3 minutt ledet vi 1-0. Vi hadde full kontroll på kampen og ledet 4-1 til pause. Vi forsatte det gode spillet i 2 omgang og misbrukte utallige sjanser men avsluttet med en 6-2 seier. Målscorere Owen 1, Lucas 1, Eirik 1 og Lars-Helge 3. Alle gutta spilte bra og resultatet burde nok vert større med litt mer marginer, for vi dominerte stort.

Nå trenger gutta bare 1 poeng til på de to siste kampene for å være sikret 1 divisjon fra midten av juni. Det gror godt i fotballen i VVIL.

Frode Lien.