Logg inn

Johanne Vestre uttatt til kretslagssamling

Johanne Vestre fra VVIL J14 er tatt ut til kretslagssamling, der første samling er i Sunndal 17 januar.

Vi gratulerer og håper på flere på kretslaget i nær fremtid da det også er andre som er veldig nære både på jente og guttesiden.

Frode Lien.

Merket under

Rachel og Johanne fra VVIL J13 Fotball til Molde Bylag

Rachel Sæter og Johanne Vestre VVIL J13 Fotball er uttatt til bylagsturnering, der de skal representere bylaget Molde.

Etter deltakelse på sonetiltak tidligere i høst er Rachel og Johanne nå tatt ut til å delta på bylagstruneringer og -samlinger. I tillegg til egne treningssamlinger for bylaget, vil det også være kamper mot andre bylag i sonen som Ålseund, Team Søre og Kristiansund. Onsdag 8 november vil være første kamp, da mot Ålseund på Vestnes Idrettspark.

Vi gratulerer og ønsker dem lykke til videre!

Mer informasjon om  bylagene finner du ved å klikke på denne linken.

Merket under

Brakseier for J13 hjemme mot Ekko/Aurosen 28.9

Jentene vant 20-5 hjemme mot Ekko/Aureosen. Jentene er dermed avdelingsmestere før siste seriekamp er spilt. Kjempeflott jenter. Feiret etter kamp med pizza og sprudlevann.

Jentene skal spille om kretsmesterskap for J13 mot Clausenengen i uke 42 og 43. Dag og klokkeslett blir formidlet når vi får dette bekreftet. Oppfordrer alle fotballinteresserte å stille opp å heie på jentene.

Ann Kristin Lundgren.

Merket under

Gjensidige NR med ekstra støtte til VVIL

Vestnes Varfjell IL har nettopp deltatt i en Facebook kampanje i regi av Gjensidige Nordmøre og Romsdal.

Kampanjen gikk ut på å oppnå flest mulig 'Likes' på deres FB side i perioden. Hvis det oppnås minst 170 i løpet av en uke, ville det tilfalle et beløp på 10 000,- til klubben, og en treknng på ekstra 5 000,- til et lag i klubben. Desverre ble det ikke mer en 87 klikk, men den innsatsen ble likevel belønnet med at en av de som klikket, fikk kr. 5 000,- som vedkommende kunne gi til et lag i klubben. Den heldige vinneren ble Marita Villa og beløpet vil bli gitt til VVIL's G12 fotballag. Gratulerer!

J13 borte mot Skåla 18.9

Nok et storseier til våre fantastiske jenter. Borteseier mot Skåla 11-3. Får faste keeper var syk, men sporty stilte Marte opp og passet buret, måtte se 3 baller i nettet. Silje ble storscorer med 6 baller i nettet.

Ann Kristin Lundgren.

Sølv til VVIL's G13 i NorwayCup 2017

Vestnes Varfjell G13 vant sølv etter en tett A-finale mot et sterkt AC Milan.

Spillere og ikke minst lagleder Alexander la inn en kjempeinnsats og styrte kampen til 0-0 til pause. Italienerne ble overrasket av disiplinen og styrken til Varfjell guttene og kom aldri i gang med sitt spill. Etter da andre omgang var halvveis gikk Vestnes Varfjell opp i ledelsen. Utligningen til AC Milan kom fire minutter før slutt. Kampen gikk til ekstraomganger hvor det et Golden Goal. Nesten tre minutter ut i omgangen kom avgjørelsen. AC Milan fikk det avgjørende målet og vant dermed 2-1. Skuffelsen var selvsagt stor, da kampen var jevnspilt og kunne bikket begge veier. Allikevel gleder alle seg over den enorme prestasjonen disse 11 guttene har fått til denne Norway Cup uken.

Det er en gedigen innsats som er lagt ned av spillere og trener Connor. Vi gleder oss over resultatet.

Dette er et historisk sølv. Det er første gang et lag fra VVIL har spilt finale i A-sluttspill i NorwayCup!

Kay Søreng

Merket under

VVIL's G13 til A-Finale på NorwayCup

Vestnes Varfjell G13 skal spille A-finale mot AC Milan på Norway Cup i morgen etter å ha spilt magisk fotball i semifinalen mot Makedonske Besa FC og vunnet fortjent 2-1. Følg kampen på facebook live stream via Vestnes Varfjell Fotball gruppen kl.09.00.

Kay Søreng

G16 1 gikk ut av Norway cup med stil etter at de tapte 1-0 på Golden goal mot KFUM-Oslo.  Guttene spilte kjempebra, men marginene var ikke på vår side i dag. Nå skal det bli godt for guttene  å hvile beina og sove på noe annet enn luftmadrass etter 2 uker med mange gode og harde fotballkamper.  De har fått minner for livet og hatt et fantastisk samhold i 2 uker på tur.

Kathrine Furland

VVIL's første sluttspilldag på NorwayCup

J13 tapte 2-1 i en meget jevnspilt kamp mot KFUM Kam. Oslo. Tidligere i dag vant J13 4-1 mot Eik Tønsberg. Jentene har gjort en solid innsats under Norway cup 2017.

Ann Kristin Lundrgren

G13 vant sin 1/8 finale etter en veldig spennende kamp mot et godt lag fra Kvæfjord. Vestnes Varfjell gikk opp i 2-0 og ledet på et tidspunkt 4-1. Kampen endte 4-2, men det var nerve gjennom hele kampen. Kjempeinnsats fra hele laget gjør at vi i morgen kl 09.00 møter et akademilag fra Jerusalem i kvartfinalen i A-sluttspillet. Dette blir spennende!

Kay Søreng.

Da er cupeventyret over for G16-2. Tre kamper i dag med 2 seiere og 1 tap. Vant 3-0 og 3-1 to første kampene, og tap 1-3 siste kamp. Tre kamper på en dag tar på, men fantastisk innsats på gjengen.

Marit Gravdehaug.

VVIL G16 1 møtte Sandnessjøen i 32-delsfinalen som ble sendt direkte på TV2 Sportskanalen. Det var en jevn kamp som endte 0-0 etter ordinær tid. Det ble ekstra omganger med golden goal og David Sissoko klarte heldigvis å score rett før 1.ekstraomgang var ferdig. Dette er garantert det største guttene har opplevd så langt i sin karriere i VVIL der de fikk vist seg frem for hele Norge og satt Vestnes på kartet. Det blir en spennende 16-delsfinale torsdag 3.august mot KFUM - Oslo kam. Kl. 08.00

Kathrin Furland

Merket under

VVIL's innledning i NorwayCup 2017

J13 er klar for A-sluttspill etter å ha blitt nr. 2 i sin pulje. 2 seiere og en uavgjort. Dette er jentene fornøyd med. I morgen spiller de mot Eik Tønsberg på Abildsø kl. 09:00 på bane 7.

Ann Kristin Lundgren.

VVIL G13 7'er er ferdig med gruppespillet og puljevinner. Fire seire av fire mulige - full pott altså! 3-1 seier mot et godt lag fra Jordan, 2-0 mot Sotra 2, Lom måtte se seg slått med hel 7-1 og siste seier var mot Guard fra Ålesund med siffrene 5-0. Siste kamp var en oppvisning i god fotball og lover bra for fortsettelsen, kjempeinnsats av alle gutta. Alle spillere er sterkt delaktig i at laget nå skal spille 1/8 finale i morgen kl. 16.15. Vi gleder oss.

Kay Søren.

G16 1 ble puljevinnere med 3 seiere av 3 mulige i innledende runde på Norway Cup. De vant første kampen 5-0 mot Kløfta og vant 1-0 både mot Biri og Lia de 2 neste kampene. Som puljevinner går de rett til 32-delsfinalen 2.august der de møter Sandnessjøen kl. 14.00 på Abildsø.

Kathrin Furland.

Vestnes Varfjell G16-2 er nå ferdig med innledende kamper. Har hatt ett par tøffe kamper. 2 tap og en uavgjort. Uavgjort kampen leda vi frem til slutt, men fikk ett mål mot oss 4 sek på overtid. I morgen kl 0800 starter vi B-sluttspill, og går på med friskt mot. Kampen sendes live på Varfjell's side på Facebook. Håper mange er våkne og følger oss.

Marit Gravdehaug.

Merket under

G16 til Danacup 2017

G16 bestående av 14 spillere reiste tidlig på lørdag 22.juli fra Vigra til Billund sammen med trener Alexander Connor, hjelpetrener Håvard Lervik, assistent Tore Gravdehaug og 4 foreldre   og fikk dermed et par dager med oppladning bestående av noen treningsøkter og inspisering av banene de skulle spille på. Tirsdag 25.juli var første kamp mot Midtbygdens IL  der vi dominerte kampen fullstendig spillemessig, men sluttresultatet som ble 2-0 til Varfjell viste ikke det. Varfjell hadde mange 100% sjanser men ballen ville ikke i mål. Knut Stian Eik scoret begge målene denne kampen og alle spillerne spilte meget bra. Supportergjengen var stor med tanke på avstanden hjem og talte  nesten 20 stk med stort og smått.
Neste kamp ble spilt senere på kvelden samme dag og vi møtte da Newbattle HSFC fra Skottland.  Denne kampen også spilte guttene meget bra, men ballen ville ikke treffe mellom stengene. I følge den skotske treneren spilte Newsbattle sin beste kamp noensinne, men allikevel synes vi det ble et ufortjent 2-0 tap.
Onsdag 26.juli møtte vi Gullhaug IL og det var viktig å vinne denne med tanke på plassering i puljen og om det ble A-sluttspill eller B-sluttspill.  Guttene fortsatte med det flotte spillet og  vant fortjent 3-1 etter 2 scoringer av Liam Connor og 1 av Knut Stian Eik.  2.plassen i puljen ble sikret og guttene ble klar for 32-delsfinale i A-sluttspillet  mot Voss dagen etter.

Kampen mot Voss torsdag 27.juli ble tøffere med jevnere motstand, men gutta hadde mange målsjanser til å avgjøre kampen tidlig. Nok en gang ble det en del "stang ut" og Voss klarte å putte inn 1-0 like før slutt. Gutta var selvfølgelig skuffet etter å ha blitt slått ut, men de brukte resten av oppholdet til å motivere seg til Norway cup som starter søndag 30.juli der første kamp spilles kl. 11.00. mot Kløfta.

Alle guttene og supporterne synes at Dana Cup var en kjekk cup, der de har spilt 4 gode kamper med veldig god fotball , banene var flotte og det var veldig sosialt. De ønsker veldig gjerne å delta neste år i G17-klassen så da blir det nok det.  ?

Kathrin Furland
Oppmann  VVIL G16

Merket under

G14 9-er med kvailfiseringskamp til 1. divisjon

G14 9,er var i går i Langfjorden og spilte kamp.

De spiller kvalifisering om å komme i 1 eller 2 divisjon. Kampen i går åpnet bra og allerede etter 3 minutt ledet vi 1-0. Vi hadde full kontroll på kampen og ledet 4-1 til pause. Vi forsatte det gode spillet i 2 omgang og misbrukte utallige sjanser men avsluttet med en 6-2 seier. Målscorere Owen 1, Lucas 1, Eirik 1 og Lars-Helge 3. Alle gutta spilte bra og resultatet burde nok vert større med litt mer marginer, for vi dominerte stort.

Nå trenger gutta bare 1 poeng til på de to siste kampene for å være sikret 1 divisjon fra midten av juni. Det gror godt i fotballen i VVIL.

Frode Lien.

Merket under

J16 hjemme mot Skåla 16.05

J11 vant 7-1 hjemme mot Skåla i kveld. To seirer av to mulige denne sesongen. J12 vant 2-0 hjemme mot Elnesvågen på 16.mai. De står bokført med to seirer og ett tap til nå. Flinke fotballjenter i VVIL.

Knut Øyvind Hoem.

Merket under

G16 borte mot frei 15.05

VVIL G16 vant 1-0 borte mot Frei i dag. Målet kom etter 43 sekunder i 1.omgang og gutta spilte fantastisk fotball denne omgangen. Det ble mer jevnt utover 2.omgangen, men gutta jobbet knallhardt og sikret 3 herlige poeng.

Kathrin Furland.

Merket under

Sesongåpning for J12 og J9 2. og 3. mai

Bilde av J9 på bortekamp mot Molde 3/5.

Tirsdag 2. mai sesongåpnet J12 borte mot Langfjorden. VVIL måtte ta med seg fem stk fra J11 pga av få jenter på J12. Vi kunne dra hjem igjen med en 5-1 seier.

Torsdag 3. mai sesongåpnet J9 borte mot MFK. Dette var første kampen dette laget spilte sammen, da vi ikke har hatt jentelag i denne aldersklassen. Det ble en målrik kamp som endte 7-7.

Knut Øyvind Hoem.

J11 hjemme mot Åndalsnes 7.5

J11 (2006) har i dag hatt hjemmekamp mot Åndalsnes.

De hadde kun 1 innbytter men tok tidlig kontroll og holdt helt inn. En kjempefin 14-5 seier med mange målscorere fint spill og gode keeper prestasjoner. Heia VVIL.

Frode Lien.

G14 med hjemmeseier mot Eide 3.5

I strålende maisol og nærmere 15 grader fikk G14 æren av å innvie den splitter nye kunstgrasbana på Vestnes i kveld. G14 møtte Eide og omegn, på ei fantastisk fin og grønn matte. 

1.omgang inneholdt tidvis flott spill fra Varfjell-guttene. Flere spreke forsøk foran mål medførte 3 mål til hjemmelaget og 1 mål til bortelaget. Løp, assister, lobber, volley og mål. Slikt er gøy å se på! Kjekt å se at guttene begynner å få til godt spill mellom seg.

I 2.omgang var det tydelig at Eide var mer på, og at guttene våre sleit mer. Iherdig kjemping førte til en målløs omgang, og kampen endte 3-1 til Varfjell.

Elina Suoma.

Heimeseier for G13

Vestnes Varfjell G13 vann den første heimekampen i årets serie med 8-3 mot Malmefjorden i idrettsparken søndag.

Det sto 5-2 til pause, etter ein førsteomgang prega av kraftige snøbyger.

Kampen var jamnare enn sifra fortel om, Malmefjorden var fullt på høgde spelemessig. Gjestane sin keeper hadde ein god dag på jobben, og berga laget frå større nederlag. Også i den andre enden av bana var det vanskeleg å score, her sto Even Aakre ein fin kamp.

God innsats av VVIL, spelet og kombinasjonane sat betre no enn i premieren mot Reinsfjell førre veke.

Geir Stokkeland.

Merket under

Seriestart G16 2.div

Guttene møtte ÅIF/IIL 2 på Øran stadion søndag 23.april.

Første 15-20 min av kampen var vi best, guttene var "på" fra start om vi dominerte kampen.

Etter 7 min kom kampens første mål - Ammar ga VVIL ledelsen 0-1. ÅIF/IIL utlignet noen minutter senere til 1-1. Etter en bra start, så mistet guttene litt av konsentrasjonen. Allikevel jobbet de bra, og Oliver ga oss ledelsen 1-2. Ledelsen holdt vi til de var 5-6 min igjen av 1.omgang. Til pause stod det 2-2. 

2.omgang ble målløs, gutta spilte en bra omgang.  Det var mye bra spill og mange gode sjanser i 2.omgang, så vi kunne ha vunnet. Godt jobba gutter!! 

Neste kamp blir mot Molde 3 lørdag 29.april på Molde kunstgress. 

Lsibeth Nerland

Merket under

Seriestart for G13 mot Reinsfjell borte, 18.04

VVIL G13 serieåpnet borte mot Reinsfjell på kunstgressbanen i Angvik tirsdag 18. april. Hjemmelaget vant 8-7 etter 5-5 ved pause.

Gjestene fra Vestnes åpnet best og gikk opp i en rask 3-0 ledelse, før Reinsfjell utlignet differansen. Kampen bølget fram og tilbake med vekslende føring i protokollen. Jevn og innsatsfylt kamp fra begge lags side.

Kampen så ut til å ende 7-7, men i aller siste angrep før fløyta gikk klarte Reinsfjell å score seiersmålet.

Vestnes Varfjell hadde fortjent uavgjort etter spill og sjanser.

Neste oppgjør er hjemme mot Malmefjorden i idrettsparken, søndag 23. april kl 13.00.

Geir Stokkeland.

Seriestart hjemme for J13 mot Vågstranda 21.04

J13 hjemme mot Vågstranda.

Torsdag 20. April startet fotballsesongen for jentene på j13 laget . Kampen var hjemme mot Vågstranda i noe ruskete vêr , med regn og vind. Etter en noe nølende og forsiktig start, der Vågstranda fikk det første målet, fant jentene etterhvert hverandre og kunne nyte en 5-3 seier når dommeren blåste i fløyta.

Søvi Rekdal.

Påmelding fotballsesongen 2017

Påmelding til fotballsesongen 2017

Alle som ønsker å spille fotball i Vestnes Varfjell IL må registrere seg ved å klikke på denne linken.
Gelder både nye og eksisterende spillere fra 6 - 16 år som ikke har meldt seg på enda.

Velkommen til en ny fotballsesong!

J12 borte mot Gossen 4.10

VVIL j12 med sin siste kamp borte mot Gossen i dag.

Spennende kamp der jentene lå under 2-1 til pause. Jentene klarte med god lagånd å kjempe inn seiersmålet like før slutt, slik at sluttresultatet ble 4-3 til våre jenter. Jentene har en uavgjort kamp denne sesongen, resten av kampene har de gått seirende ut av.Kjempeflott resultat av disse flinke fotballjentene.

Merket under

G14 9-er hjemme mot Åndalsnes 04.10

G 14, 9,er hadde i kveld sesongens siste kamp, en kamp som skulle avgjøre om vi ble avdelingsmestre eller ikke. Gutta var skikkelig tent og etter bare 13 sekunder hadde Lucas gitt oss 1-0. 2-0 kom etter at Elias kranglet en corner i mål før det var gått 2 minutt. Det var fantastisk innsats og innstilling til kampen og jeg tror ikke Åndalsnes skjønte hva som skjedde. 3-0 ved Fredrik P etter 7 min før Audun scoret 3 mål på 8 minutt og dermed 6-0 til pause. I andre omgang byttet vi litt plasser og Åndalsnes presset oss litt lengre bak på banen noe som blir litt naturlig slik som kampen utartet seg. Det var allikavel vi som scoret i andre også og mål av Magnus og Patrik gjorde at vi vant 8-0 og er dermed avdelingsmester i G 14 9,er 2 divisjon. Takk til alle for en spennende og kjekk sesong.

Merket under

G14 9-er hjemme mot Aure/Ertvågsøya/Tustna 1.10

VVIL G14 9,er hadde i dag hjemmekamp mot Aure/Ertvågsøya/Tustna.

Dette var en kamp mellom topp og bunn på tabellen men dette er et typisk "bananskall" som er lett å ta for lett på og dermed gjøre feil. Det tok 5 min før Audun puttet 1-0, så 4 min senere økte Lars-Helge til 2-0. Så var det 3x Audun før A/E/T reduserte til 5-1. Så 2 og 3 min senere scoret Audun igjen og dermed 7-1 til pause og 6 mål av Audun. Mykje godt spill av alle og skikkelig innsats og klar for andre omgang. Der prøvde vi litt eksprimentering med folk på nye (uvante) plasser, men det var likevel vi som scoret først i andre også etter en fin corner fra Lars-Helge som Elias ekspiderte vakkert i mål på hodet. Elias scoret også en til på hodet på corner fra Audun og Daniel PH scorte 1 og Magnus 1 (på hode) mens A/E/T scoret 5 innimellom og det endte med seier 11-6. Kjempefornøyd med seier 3 poeng og første omgang, mens både trenere og spillere var litt misfornøyd med 2 omgang. Nå er det kun en kamp igjen hjemme mot Åndalsnes på tirsdag og med seier eller uavgjort der så er vi avdelingsmestre i 2 div. Det var også målet vårt i mai, da vi ikke greide å kvalifisere oss for 1 divisjon. Håper på godt med folk på tirsdag kl 18.30 i Vestnes Idretspark slik at vi kan få en skikkelig heiagjeng.

Merket under

G14 7-er hjemme mot Tingvoll 29.09

G14 7,er har i dag hatt hjemmekamp mot Tingvoll 2 i et skikkelig ruskevær på stadion. Laget i dag besto av 13 åringer og 6, 12 åringer siden alle 14 åringene våre er i Trondheim på konfirmasjonstur. Etter 2 minutt scoret Lucas før Tingvoll scoret 3 min senere. Etter 18 min gikk vi opp i 2-1 med debutant Cedric og det var også pauseresultatet. 8 min i andre omgang scoret Fredrik P, og dermed 3-1 til oss. ett minutt senere scoret Tingvoll igjen og dermed 3-2. 16 min i andre omgang var det en ny debutant Oliver som scoret og rett etter scoret Lucas 2 kjappe og 6-2. Etter 57 scorer debutant Tor Bjarne før Marius avslutter det hele med et langskudd og 8-2. Fantastisk innsats på alle og en spessiell takk til Oliver, Cedric, Eirik,Tor Bjarne, Owen og William som alle spilte meget godt.

J12 mot Ekko Aurosen 27.09

På tirsdag spilte J12 sin siste hjemmekamp for sesongen. Jentene spilte en god kamp mot Ekko Aurosen og vant til slutt 5-1.Jentene skal avslutte serien med bortekamp mot Aukra neste uke.
Merket under

J2006 mot Samhald 28.09

J2006 hadde i dag sin siste seriekamp for sesongen. Det var mye bra spill, redninger og mål. Jentene slo Samhald 7-3. Nå er det Tafjord cup på søndag som er det neste.

G14 9-er borte mot Surnadal 25.09

VVIL G14 9,er har i dag vert i Surnadal og spilt kamp. Dette ble en "krig" i 70 min med på en glatt gressbane der vi tok ledelsen 0-1 etter 2 min med Lucas. 0-2 kom ved Daniel PH. 5 minutt før pause reduserte Surnadal til 1-2. Så kom pausa og Surnadal gjennomførte no pausepraten best for 5 min ut i andre stod det 2-2. Etter dette ble det litt stillingskrig før vi gikk opp i 2-3 etter 58 min ved Audun. Samme mann scoret også 2 min før slutt og vi vant en hærlig seier på en vanskelig bortebane 2-4.

Knallgodt jobba alle mann. Go VVIL

Merket under

G08 på sesongens siste turnering i Hjelvika 25.09

G08 har idag spilt sesongens siste miniturnering, i Hjelvika. Med oss på laget hadde vi Daniel, Adrian, Elyas, Hermine, Simon og Didrik. Endte opp med to seire og en uavgjort.??
Takk til trenerduoen Kay og Oliver som vikarierte for Helge i dag.

Men... i høst har vi bare såvidt greit å stable på plass et lag til hver kamp. Så, her håper vi at flere 08-ere vil komme på bana når vi starter opp neste års sesong

Merket under

G14 9-er borte mot Tingvoll 21.09

G14 9,er har i dag vert på Tingvoll og spilt kamp. Det endte 2-2 etter scoring av Lucas og Audun. Med bare 1 innbytter ble dette en tøff kamp på en tung gressmatte. Var mange slitne bein etterhvert. Vi var best og var også det laget som hadde størst og flest sjanser. Vi hadde blandt annet 2 skudd i tverrligger ved Lars-Helge og Lucas. Nå blir det spennende i toppen siden ÅIF enda ikke har avgitt poeng. Vi har ny kamp søndag, da borte mot Surnadal. Håper på 3 poeng der..

Merket under

VVIL Fotball 08 på Jokercup i Tomrefjord 17.09

VVIL 08 har deltatt på Jokercup i Tomrefjorden i dag.

Mye godt spill, mange fine skåringer med stadig nye navn på skåringslista, og det endte med seier i alle kampene ?I dag hadde vi med oss Daniel, Elyas, Adrian, Simon, Hermine, Nicholas, Ruben og Didrik. Kjekt arrangement!

Merket under

G14 7-er borte mot Kristiansund 08.09

G14 7,er har i dag vert i Kristiansund og spilt mot KFK. Etter en litt tung førsteomgang med 0-2 i sekken etter 4 min var det 3-1 til pause. Men andre omgang var strålende og en fantastisk Fredrik i målet holdt oss inne i kampen. Vi startet snuoperasjonen og stoppet ikke før det stod 4-5 og sesongens andre seier. Målscorere: Daniel PH 2 Audun 2 og Magnus 1. Alle spilte en god kamp.

Frode Lien

Merket under

G14 9-er hjemme mot Sunndal 06.09

G14 9,er hjemme mot Sunndal.

Det ble en oppskriftsmessig seier mot Sunndal i dag av 9,er laget selv om de stilte litt forsterket med 2-3 spillere fra 11 laget sitt. Sunndal scoret først før Elias scoret 1-1 på en corner. Litt frem og tilbake før Sunndal igjen scoret og dermed 1-2. Så scoret Audun 2-2 etter å ha presset keeper til å gjøre feil før Arjan la på til 3-2 etter en fin solo prestasjon. Vi tok mer og mer over og Audun la på til 4-2 på et fint skudd fra ca 15meter rett før pause. 3 minutt ut i 2 omgang scoret Arjan til 5-2 før Sunndal reduserer til 5-3 9minutt ut i omgangen. Så kom en lang periode der vi var klart best men fikk det ikke helt til før Fredrik P scoret til 6-3 rett før slutt. 3 viktige poeng etter en litt slitekamp. Neste kamp er lokal oppgjør den 14/9 hjeme mot Åndalsnes. Det blir en tøff og hard kamp om 3poeng i toppen...

Frode Lien

Merket under

G14 7-er hjemme mot Langfjorden 01.09

Denne blide gjengen fra G14 7er vant 4-2 hjemme mot Langfjorden idag!

Flott revansje etter surt tap borte i serieåpninga. Det var et slukøra Langfjorden som gikk av bana etter fantastisk lagspill av Vestnes Varfjell. Det ble 1-0 ved Magnus etter 16 minutt før Langfjorden utligna tre minutt senere. Deretter sørga Adrian S. for 2-1 til pause med ei scoring etter 27 minutt. I andre omgang gikk vi opp til 3-1 ved Patrik etter 52 minutt og 4-1 ved Adrian M. etter 59 minutt før Langfjorden til slutt fikk inn ei redusering til 4-2 på overtid. Artig kamp med mange navn på scoringslista. Gratulerer alle sammen! ⚽??

Merket under

G14 borte mot Hjelset/Kleive 31.08

G14 9,er borte mot Hjeset/Kleive i kveld.

Denne kjekke gjengen har vert på Hjelset i kveld og spilt kamp, mot serielederen. Det ble en fantastisk kamp der vi ledet 2-5 til pause og vant tilslutt 4-12. Fantastisk resultat med tidvis meget godt spill på en regntung bane og i et forferdelig regnvær i 2 omgang. Alle spilte godt og jobbet knallhardt for poengene. Fredrik hadde en meget god kamp i mål selv med 4 baklengs. 0-1 Arjan etter fin stikker fra David. 0-2 fra Rikke etter innlegg fra Runar. 0-3 Arjan etter fremspill fra Audun 0-4 ved David etter litt klabb og badd før innlegg fra Daniel PH, og heading i mål. 0-5 kom bare minuttet etterpå der Lars-Helge slår en god corner som Hjelset/Kleive scorer selvmål på. Da var det gått 19 minutter, så kommer to reduseringer før det blir pause. I andre omgang reduserer H/K en gang til før Arjan scorer igjen på et gjennombrudd i midten pasning Lars-Helge. 1 minutt senere scorer Lars-Helge helt i hjørnet fra 17-18 meter. Så er det David sin tur og score igjen etter gjennomspill fra Arjan. Så scorer H/K før vi igjen scorer denne gang med Audun på skudd fra ca 20meter. Rett etterpå måtte Audun ut med skade i kneet. Arjan hadde komt innpå igjen og scoret etter 62 min etter pasning fra Lars-Helge. Så var det Daniel PH sin tur å komme på scoringslistea etter pasning fra David, før Arjan satt inn kampens siste til 4-12 etter gjennomspill fra David. (tror dette var ca rett) uansett en kjempe kamp av alle og med litt "flaks" kunne vi vunnet med mye mer. Det var klasse forskjell selv om de også hadde sine sjanser. En artig kveld å bli våt og kald på....

Merket under

G14 hjemme mot Batnfjorden 24.08

G14 9,er kamp onsdag 24.08. Vi hadde hjemmekamp mot Batnfjorden i går og hadde bestemt oss for å gå tøft ut fra start. Etter 10 min ledet vi 3-0 før vi fikk en i trynet og de scoret på et fint frispark. Det stod 6-1 til pause og andre omgang ble ikke det samme med mål først etter 29 min. Vi vant til slutt 8-1 en flott seier som med litt tur og litt mer spill kunne vært mye større. En god kamp av alle. Målscorere: Audun x3 Daniel PH x2 Lars-Helge x 2 og Patrik 1.

Frode Lien.

Merket under

G14 på Faaberg Cup - 19-21.8

Søndag 21:08: Det ble lokaloppgjør mot ÅIF lørdag kveld. Dette er et lag vi møter i seriespillet også og vi slo de 2-3 borte i vår. Gutta var tente og klar, men dessverre for oss var ÅIF enda mer på hugget og vi tapte 2-4. Målscorere var Daniel PH og Lars-Helge. Alle gjorde en god innsats. I dag søndag ble det plasseringskamp mot Jotun og der fikk vi endelig en seier etter at Audun headet et innkast fra William i mål. Vi vant 1-0.

Lørdag 20.08: VVIL2 tapte også sin andre kamp på Faaberg mot et meget godt Aafk lag. Vi tok ledelsen 1-0 ved Lars-Helge og økte til 2-0 med et godt langskudd fra Audun. Etter det tok Aafk over og ga seg ikke før det stod 2-6. Surt etter en god start men vi må innrømme at vi tapte for et bedre lag. Kamp i kveld kl 20 om å gå videre i B sluttspill.

Fredag 19.08: Da er årets Faabergcup i gang for G14. Vi er to jevngode lag som er med på 7,er cup her nede. I dag var det VVIL2 som hadde sin første kamp mot et sammensatt lag fra Skreia/Kapp/Toten. De tok ledelsen 1-0 etter ti sekund og det preget guttene litt. Men sakte men sikkert kom vi inn i kampen og fikk 1-1 ved Audun. Så scoret de 2 ganske kjappe og ledet 3-1 før Lars-Helge satte inn et langskudd til 3-2. 5 min før slutt satte de inn 4-2 og dermed tap i første kamp mot et meget godt lag. De hadde 3 meget raske spillere fra midten og fram. I morgen er det nye kamper da for begge lag der VVIL2 skal møte Aafk/Rollon og VVIL1 skal møte Brattvåg. Satser på 3 poengere da.

Fra Christian Nakken VVIL 1:
Første kamp mot brattvaag utd , tøff og jevn kamp der vi til slutt vant 4-2 Arian 3 mål og Elias 1 Andre kamp mot lillehammer3 minst like tøft og jevnt men vi tapte 2-0 til slutt Idag møtte vi brattvaag igjen jevn og tett kamp som bikka begge veia men vi tapte 0-1 i slutt minutta Kjempebra innsats av alle gutta.

Siste kamp va steintøff 1-1 etter fulltid scoring arjan så spilte vi 5min ekstraomgang der lillehammer2 scora 1 mål og det blei d til slutt også Men kjempetett kamp og sjansa begge veier tap 1-2 til skutt.

Frode Lien og Christian Nakken.

 

Merket under

G14 7-er hjemme mot Frei 7. juni

Tirsdag 07.06 var det G 14 7,er sin tur å ha hjemmekamp. Vi møtte Frei2 som var det mestscorende laget i serien. Gutta åpnet knallbra og gikk opp i 1-0 ved Magnus etter 8 min og holdt den ledelsen til kvarteret var passert. Da Frei fikk 1-1 virket det som om selvtilliten datt litt og Frei gikk til pause med 1-4 ledelse. Vi pratet med gutta i pausa og fikk opp igjen humøret litt og selv om Frei forsette å score så var det ingenting å si på humør og innsats i andre omgang. Audun kom inn på slutten og puttet 1 mål slik at sluttresultatet ble 2-10. En skal ikke glemme at disse gutta har mange nye så relasjonene mangler litt pluss at noen spiller i posisjoner de kanskje ikke har spilt i før. Ser fremgang kamp etter kamp i spillet så bare samhandling og kondisjon blir like bra som innsats så tror jeg det kan bli moro utover høsten.

Christian og Frode

Merket under

G14 9-er mot Rival 2 6. juni

Det ble en skikkelig slitekamp for 9,er laget mot Rival2 i dag. Etter at vi spilte 4-4 mot Rival1 i innledende spill tidligere i sesongen så stilte Rival2 med 6-7 spillere fra førstelaget for å prøve å ta «knekken» på oss. Etter et jevnspilt første kvarter scorer Rival på egentlig ingenting og 0-1. 3 minutter før pause går Rival opp i 0-2 på det som nok var et offside mål. 0-3 kommer 1 minutt senere fordi gutta våre er mere opptatt med dommeren og irritasjonen over å slippe inn mål nr to og dermed 0-3 og pause.

Etter en liten utblåsning av trenerne før de kom på rett spor og fikk gitt nyttig info så gikk vi på banen med planen om å vinne 4-3 på overtid som sist.

To raske sjanser med Daniel PH og vi var nesten der før Daniel puttet og dermed 1-3. Så etter 59 minutter fikk Audun stå helt alene på 16 meter og dermed en kanonkule og 2-3.

Så 10 minutter før slutt får vi straffe på en hands i feltet, Lars-Helge går frem men keeper er helt nede ved stolpen og redder men vi vinner returen og legger inn og ny hands og ny straffe. Den tar Daniel PH og setter den hardt og kontant i mål og 3-3.

Minuttet etter spilles Magnus nydelig gjennom av Lars-Helge og kommer alene mot keeper, han scorer og vi vinner 4-3 og selv om det ikke ble overtidsseier så ble resultatet det vi bestemte oss for før vi gikk utpå i 2 omgang. Alle jobbet knallhardt og det ble en skikkelig lagseier der alle spilte bra.  9 av 9 poeng er en fantastisk start på 2 divisjon.

Merket under

G11 hjemme mot Molde 31.5

En fin blanding fotballspillere fra Vestnes Varfjell og Molde samlet etter
G11-kamp forrige uke. Kampen endte 9-3 til VVIL.

VVIL-spillere i marineblått fra venstre: Matheo Hulsker Brastad, Sindre You
Nilsen, Heine Vike, Tobias Skorgen Søraas, Leo Villa Krogseth, Andreas
Leikarnes, Max Stokkeland, Anders Hofstad, Magnus Skorgen Søraas, Kasper
Eilertsen, Olav Dalhaug, Carlos Felipe Gonzalez, Benjamin Jarl Furland og
Bendik André Berg.

Merket under

G14-9'er mot Molde 2 - 1.juni

G14 9,er har i kveld vert og spilt kamp på gamle Molde stadion mot Molde2. Det ble et skikkelig bikkjeslagsmål mot et lag som ville revansjere et tap mot oss i helga på Hydrocup. Molde gikk opp i 1-0 før Daniel PH reduserte etter gjennomspill og dermed 1-1 til pause. Etter 5 min av andre omgang scorer Audun etter pasning i bakrom og 1-2. Vi presset på for et til , men isteden var det Molde som scoret og dermed 2-2. Så fikk vi nok et nydelig gjennomspill og Fredrik P scoret til 2-3 ledelse for oss. 3 minutt før slutt scoret Molde igjen og dermed 3-3. 10 sekunder på overtid etter fantastisk laginnsats scorer Audun igjen og vi vinner 3-4. En vanvittig slite seier med mye følelser på begge lag og skikkelig morro med 6 poeng av 6 mulige. Heia VVIL

Merket under

J10 & 11 mot Samhald 2. juni

J10 er ei fin blanding av 10 og 11-åringer fordelt på to lag. Idag var det eine laget på Vikebukt og møtte Samhald. En fin lagseier der jentene vant 6-1. Mykje bra spill på ei litt langhåra grasbane.

 

Merket under

G14 på Hydrocup 2016

Vestnes Varfjell G14 9,er var i helga på Hydrocup på Sunndalsøra, laget bestod av 12 spillere derav 1 jente.

Vi startet med kamp mot Træff2 fredag kveld kl 19. I strålende vær vant vi 4-1 og stemninga var satt i laget. Lørdagen startet med kamp mot Oppdal 1  kl 12, men før det hadde trenerne vært og spionert på motstanderen i en kamp kl 10. Etter en liten «peptalk» med gutta endte det med en knallsterk lagseier med 4-0. Dermed vant vi pulja og havnet i A-sluttspillet.

Der skulle vi spille kvartfinale mot Trond 1 fra trønderlag. Etter en merkelig kamp der vi føler oss litt bortdømt ender vi med et 0-1 tap og dermed blir det plasseringskamper i A-sluttspillet. Når skuffelsen hadde lagt seg var det ny kamp 1,5 time senere og vi hastet videre til neste bane. Neste kamp mot Kvass/Ulvungen endte 1-1 og vi gikk videre på flest cornere. Det var mange trøtte bein og hoder som tok kveld kl 23 lørdag kveld. Søndag startet med god frokost før vi reiste på bana for å spille kamp om 5-6 plass mot Molde 3. Den kampen endte også 1-1 men vi vant på flere cornere og fikk med oss en knallsterk 5 plass hjem fra Sunndal av 26 lag. Alle var kjempefornøyde med en trivelig helg med masse god fotball og strålende vær.

 

Merket under

G12 hjemme mot Tomrefjord 25.05

VVIL G12 spilte også uavgjort 3-3 heime mot Tomrefjord i avdeling 9 onsdag kveld. Vi leda 2-1 til pause og gikk opp i 3-1 før kreftene begynte å dabbe av. En flott opplevelse etter kanon innsats! Det er gjort noen positive endringer i opplegget i og rundt laget etter kampene tidligere i år, og det gir nå effekt. Dette lover godt foran de to neste kampene før ferien, nærmest er bortekampen mot Rival 2 mandag 30.05. Og så er det Marine Harvest Cup på Vigra søndag 5. juni, der G12 mønstrer en sterk tropp. Vi gleder oss!

Merket under

G08 på Åfarnes 23.05

G08 hadde ingen problemer med sine motstandere i dag! Turen gikk til Åfarnes, og der vant de alle kampene sine. Ikke nok med det, så kom hele 6 av 7 spillere på scoringslista, og ikke langt ifra at alle fikk putta'n inn laughing Kjempeflott innsats med masse trøkk i beina!

Merket under

VVIL G14 - 7-er hjemme mot Gossen 25.05

G14 7,er hadde i dag hjemmekamp mot Gossen IL. På grunn av en del sjukdom hadde vi i dag en litt annen tropp en sist. Gossen hadde vunnet begge sine to kamper så langt i år mens vi stod med 2 tap og en uavgjort. Kampen åpnet meget bra for oss og vi gikk opp i 1-0 ved Magnus etter 5 minutt. 2-0 kom etter 21min med Daniel PH etter meget bra spill. Så sovnet vi litt og Gossen scorte 2 mål på 7 minutter. Etter 30 min scoret Adrian S 3-2 målet etter en liten solo prestasjon (Kanskje dagens høydepunkt) og vi gikk til pause med 3-2 ledelse. 2 omg ble en jevn, spennende og sjanserik omgang men det kom bare 1 mål og dessverre for oss var det Gossen som satte inn 3-3 etter 61min. Dermed endte kampen 3-3 og det tror jeg de fleste var fornøyd med. En fin kveld i Vestnes Idrettspark.

Merket under

VVIL G14 - 9-er kamp mot Træff 24.05

G14 9,er spilte i dag 24.05 kamp hjemme mot Træff 2,  dette var første kampen i 2 divisjon.

Det endte med en meget oppegående 5-0 seier etter tidvis meget bra spill. Alle jobbet godt og seieren var meget fortjent. 3 mål av Audun, 1 av Daniel PH og et av Runar gjorde at starten på 2 divisjon startet optimalt.  Neste uke er det ny kamp mot Molde 2 et lag vi tapte 2-3 mot sist men denne gangen skal vi ta de. Kampen går på gamle Molde stadion

.

Merket under

Siste nytt fra G14

Mye har skjedd siden vi fra G14 sist skrev inn en notis. Den 27/4 Hadde 7,er laget sin første kamp for sesongen. Dette ble en litt tøff kamp både fordi vi møtte god motstand men også fordi vi hadde hele 3 debutanter som ikke hadde spilt offisielle kamper før og 2 som ikke hadde spilt fotball på 2-3 sesonger. Men innsatsen var upåklagelig og med Marius i mål som stod som en levende vegg selv om han egentlig ikke er keeper ble det et 12-2 tap. Målscorere var Adrian S og en debutant for oss som har et etternavn å leve opp til Sander Leikarnes.

Samme dag så spilte 9,er laget borte mot Åndalsnes, her ble det en tøff og hard kamp med mange sjanser begge veier. Vi var totalt sett best (mener vi) og vi vant 2-3 etter to mål av Daniel PH og ett av Audun. Vi hadde også 3 skudd i metallet. Fredrik Nakken stod forresten en kanon kamp i mål.

Den 29/4 var det ny kamp for 7,er laget. Dette var en utsatt kamp mot Ekko/Aurosen. Dette vart en utrolig morsom og spennende kamp som bølget frem og tilbake og endte tilslutt 5-5. Målscorere her var Audun*2 Runar, Odin og John som fikk sitt første i sin andre offisielle kamp.

Den 4/5 var det 9,er laget sin tur til å spille kamp igjen denne gangen borte mot Molde 2. Her fikk vi tøffere motstand en vi kanskje fryktet på forhånd samtidig som vi ikke var helt «på» selv heller. Vi tapte tilslutt 3-2 etter en meget spennende og slitsom kamp. Målscorer her var Lars-Helge*2

11/5 ny kamp for 9,er laget denne gang hjemme mot Rival 1. I følge enkelte var dette kanskje årsbeste mot den suverene serielederen som allerede var klar for 1 divisjon og kampen endte 4-4. Målscorere her var Audun*2 Daniel PH, og ett selvmål.

Dette betyr at 9,er laget kom på 4 plass av seks lag i kvalik og vi havner derfor i årets 2 divisjon sammen med lag som: Åndalsnes, Træff 2, Rival 2, Molde 2, Surnadal, Sunndal, Tingvoll, Aure, Elnesvågen, Hjelset/Kleive, og Batnfjord

Det spilles enkel serie og vi gleder oss til 11 spennende kamper noen korte og noen lange reiser.

12/5 hadde 7,er laget en tøff kamp hjemme mot KFK2. Det var mye jevnere en resultatet tilsier men man må score på sjansen sine som gutta selv sa på trening dagen etter. Det ble et tap på 1-6 og målscorer var Daniel PH.

Frode Lien.

Merket under

G08 med turnering 9.5

VVIL G08 hadde miniturnering i går. Strålende sol, blide fjes og mye morsom fotball ? Vi møtte lagene Åndalsnes IF, Vågstranda/Samhald, Isfjorden, Måndalen/Innfjorden og Langfjorden. Et lag hadde på forhånd trekt seg, så vi fikk spille to kamper ekstra og da åpnet vi opp for at jentene kunne være med også. Gjengen gjør stadig framskritt i spillet sitt.

Merket under

Fotballgruppa med mobilinnsamling

Hei, vi i VVIL fotballgruppa har startet en innsamling av gamle/defekte mobiltelefoner gjennom Telenor. Har du /dere telefoner liggende i skap og skuffer og vil støtte fotballgruppa ta kontakt for avtale angående hentig.Denne informasjonen kan deles av alle i VVIL Fotballgruppe.
Se hva de skriver:

Nasjonal innsamling av brukte mobiler i ditt nabolag
Nå kan du være med på et løft for miljøet og for ditt idrettslag!

Vestnes Varfjell Fotballgruppe. vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad.
Nå kommer vi til ditt nabolag! 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, det utgjør over 10 millioner brukte telefoner. Telenor gir idrettslag 30 kroner per innsamlede telefon og dette utgjør 300 millioner kroner i potensielle inntekter for idretten. Dette er viktige inntekter for grasrota i norsk idrett.
Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90 prosent av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes, og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som leveres inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videresolgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din brukte mobil gi nye muligheter for andre.
Husk å ta ut SIM-kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.
Følg gjerne vår innsamling på Instagram med emneknaggen ‪#‎mobilretur‬
Takk for din støtte! på Telenor:

 

Merket under

G14 9-er sesongstart

Litt info om sesongen for G14 2016: Vi er 2 lag et 9,er lag og et 7,er lag. Vi trener 3 ganger i uka alle sammen i lag. G14 7,er starter sin sesong den 27-04 og går inn i en serie med 6 andre lag. 9,er laget spiller først 5 kamper i «nærmiljøet» for å finne ut om de havner i 1 eller 2 divisjon. Når det er avgjort blir det ny serie med noen kjente og noen ukjente motstandere.

G14 9,er har nå startet sesongen. Vi har hatt 2 treningskamper i vinter som ga oss en positivt «boost» før sesongstarten med seier både over Stordal og Elnesvågen.

Den 13.04 hadde vi første seriekamp hjemme mot Isfjorden et lag som vi tapte stort mot i fjor. Vi hadde masse sjanser og burde nok ledet både 1 og 2-0 men isteden var det Isfjorden som scoret først.
Vi tapte til slutt 3-6 mot Isfjorden men med stor framgang i spillet i forhold til året før. Målscorere var Fredrik P, Audun og Benjamin. Kjempekamp av alle mann. 

Så den 20-04 hadde vi en ny hjemmekamp, denne gang mot Træff 2 der vi fikk mål etter 2 min og vi spilte bra og gikk til pause med en fin 3-0 ledelse. I andre omgang datt vi litt bakpå og slapp Træff inn i kampen men totalt sett var vi best også her og vant tilslutt 5-2. Målscorere var Audun*3 Fredrik P, og Daniel PH. Alle spilte en knallgod kamp.  (Bilder er fra Træff kampen)

Frode Lien

 

Merket under

Sesongavslutning for G13

VVIL G13 hadde sesongavslutning tirsdag 20-10 på Vestnes Fjordhotell med pizza og brus.
Det var også invitert foreldre/søsken/besteforeldre.

G13 har hatt en høyst variabel sesong med en tung start etter å ha gått over til å spille 9,er istedenfor 7,er fotball. Vårsesongen var så som så, men med to kjempecuper på sommeren med Stordalscup og ikke minst Faabergcup så var høstsesongen mye morsommere og da kom også resultatene. Det er 17 spillere på laget i 2015 der 15 har fullført sesongen. Vi har også hatt med noen gjestespillere i løpet av sesongen både fra G12 ,G14, og J14 der 14åringene egentlig er 13 år.
Vi startet sesongen 5 Januar og har trent 2 ganger for uka siden bortsett fra en liten sommerferie. Treningsiveren er stor og vi har et oppmøte på trening på 84,32% noe som er meget bra.
Selv om sesongen nå er slutt forsetter vi å trene 2 ganger pr uke ut November og så tar vi treningsfri i Desember før vi begynner på igjen i Januar. Etter en så bra høst er i alle fall iveren og innsatsen på trening meget bra.
På avslutningen fikk alle spillene medalje og i tillegg fikk Daniel P.H en statuett for beste treningsoppmøte 2015 med 64 av 66 treninger. Vi trenerne vil takke for gavekortet vi fikk med gutta/foreldre og dagen etter på trening fikk oppkvinnene våre blomster fra gutta i garderoben.

Takk for en flott sesong!

Frode/Christian

 

Merket under

G13 mot Ekko/Aureosen 13.09

Endelig fikk vi en seier igjen etter flere knepne tap på rad. Ikke bare fikk vi seier men vi holdt nullen også, dette på grunn av to gode keepere i Geir Sommerset og Fredrik Nakken. Alle jobbet godt og endelig kom målene på bestilling. Vi vant til slutt 7-0 etter 2 mål av Audun, 2 av Arjan, 1 av Daniel PH, 1 av Markus og 1 selvmål. En kjempe fredagskveld i Parken.

Frode Lien

 

Merket under

J11 borte mot Ekko/Aureosen 7.9.2015

Vestnes Varfjell J11 spilte denne uka bortekamp mot Ekko/Aureosen. 1. omgang var jevnspilt og til pause stod det 1-1.

VVIL startet 2. omgang godt og satt inn flere mål rett etter pause. Da dommeren blåste av kampen stod det 4-6 i favør til VVIL. Jentene, trenerne og foreldrene dro fornøyde hjemover!

Geir Håvard Ellingseter.

 

Merket under

G13 hjemme mot Malmefjorden 20.08

Torsdag 20/8 startet høstsesongen for G13. Dette var en hjemmekamp mot Malmefjorden, et lag vi kjente lite til fra før så vi hadde ikke annet en deres tidligere resultater å gå ut ifra. Vi viste at dette kom til å bli en tett og vanskelig kamp.
Vi hadde hentet inn Arjan fra G14 (13 år) som midtstopper i siste liten da Kaptein Elias hadde fått en strekk i låret.

Kampen startet i strålende sol og 22 grader, gutta var «på» fra første sekund og det ble en tett og spennende kamp med sjanser begge veier men med et overtak til oss. Men etter 23 minutter kom Malmefjorden på en kontring alene med keeper og ble felt og dermed straffe til bortelaget. Den satte spilleren som ble felt sikkert i mål og dermed 0-1.

Vi fortsatte å ha et lite overtak på banespillet og etter 33 minutt betalte det seg. Arjan hadde et godt skudd som keeper måtte gi retur på og der var Lars-Helge frempå og scoret, dermed 1-1 til pause.

2 Omgang startet Malmefjorden best og de kjørte oss bakover på banen en 10 minutter og det resulterte i scoring og 1-2

Så tok vi over igjen og vi hadde skudd både fra Nathaniel, Lars-Helge, Audun, Patrik og Runar som med litt hell kunne gitt uttelling. I tillegg hadde Daniel P.H og Arjan henholdsvis skudd og heading i tverrligger. Etter 63 minutter fikk vi et frispark fra 20 meter som Arjan satte kontant i mål og dermed 2-2.

I siste spilleminutt sov vi litt og Malmefjorden kontret inn 2-3 i noe som var mistenkelig likt en offside.
Dermed tapte vi en utrolig spennende og tett kamp, men spiller vi som dette senere er jeg sikker på at poengene kommer.

Frode Lien.

 

Merket under

J11 borte mot Skåla - 17.08

Etter en lang fotballferie var første kampen til J11 mot Skåla. Dette ble en jevn kamp med få mål. Første målet kom ikke før 15 minutt inn i andre omgang, da gikk Skåla opp i ledelsen. Jentene våre ville ikke tape denne kampen og utlignet like etterpå. Heldigvis var det Vestnes /Varfjell som skåret kampens siste mål og kunne reise hjem igjen med 2-1 seier.

Sølvi Rekdal

 

Merket under

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

Merket under

J11 borte mot Træff 15.06

J11 var i dag på Cecilienfryd og møtte et meget godt Træff-lag. Det ble tap med mange mål men jentene fortsetter den fine fremgangen de har hatt i hele år. Nå er det kamp-pause i sommerferien og muligheter for å komme enda sterkere tilbake til høstsesongen. Det ble dessverre ingen bilder i dag da fotografen skalv av kulde og regn i 10 grader i Molde. :)

Morten Løken.

 

Merket under

VVIL J11 mot Molde HK - 10.06

J11 har igjen spilt seriekamp og denne gangen ble selveste Molde FK sendte hjem med 6-1 i bagasjen. Det var en tent og konsentrert VVIL-gjeng som gikk til stormangrep mot gjestene og det sto 4-0 allerede midtveis i 1. omgang. Kampen roet seg og jevnet seg ut når Molde satte inn en ekstraspiller (Fair-Play regler) og resten av kampen ble en jevn affære med VVIL littegrann foran.

Morten Løken.

 

VVIL J9 arrangerte turnering 18.05

VVIL J9 arrangerte turneringsspill mandag 18. mai. I tillegg til J9 hadde både J11 og G12 kamp, så det var stor aktivitet i VIP'en denne dagen. Værgudene viste seg også  fra sin beste side og ga dermed arrangementet en ekstra positiv dimensjon. Kioskpersonellet meldte at det var noen hektiske timer med ishungrige barn, selv om det akkurat hadde vært 17.mai-feiring :-)  Det var åtte lag som deltok på turneringsspillet denne kvelden. VVIL og ÅIF stilte med to lag hver, Langfjorden, Samhald, Vågstranda og Isfjorden kom med ett lag. Lagene viste stor fotballglede hele veien, og ble ledet gjennom kampene av to gode dommere i Elias Henriksen og Juan Larsen. J9/10 blir trent av Viggo Klokset og Knut Øyvind Hoem, og har hele 15 aktive jenter i spillertroppen sin. Dette lover godt for et fremtidig damelag om man tar med jentene i aldersklassene over i betraktningen.

Knut Øyvind Hoem.

Foto: Geir Stokkeland

 

Merket under

Rydding og vasking av kiosken på stadioen

Idag har vi ryddet og vasket i kiosken på stadion. Oppfordrer alle som nå skal stå i kiosken, fortsett å prøve å holde orden og vaske etter bruk. Det var en meget hyggelig fredagsvask i godt selskap! Takk til Marit Gravdehaug, Anita S Løkke, Hege Misfjord og Sølvi Stenødegård som stilte m pågangsmot og godt humør.

Lisbeth Nerland.

 

VVIL G13 mot Rival 21.04

Det ble et surt 4-5 tap på G13 mot Rival i dag.Gutta hadde litt høye skuldre og åpnet usikkert og før 12 minutter var gått låg vi under 3-1. Etter dette kom vi mere inn i kampen men låg under 4-2 til pause. Det posetive får være at vi vant andre omgang 2-1. En utrolig jevnspilt og spennende kamp og det er utrolig surt at vi ikke greier minst uavgjort, men ballen er rund og vil ikke altid dit vi ønsker. Målscorere: Audun, Runar, Lars-Helge og ett selvmål.

Frode Lien.

 

Merket under

Første seriekamp J14

Første seriekamp for j14 i dag. Det ble et meeeeget ufortjent 3-2 tap mot Molde. Men med så lite trening som vi har hatt så er vi fornøyd. Veldig god innsats av jentene.

Per Bergmyr.

 

Merket under

VVIL G13 i treningskamp mot Tomrefjord G14 12.04

Er fantastisk stolt av denne gjengen i dag. VVIL G 13 spilte treningskamp mot Tomrefjord G14. Og med resultatet 4-4 er vi kjempefornøyde. Motstanderen er 1 år eldre, og jeg vet de manglet noen spillere men det hindrer ikke meg med å være fornøyd med denne gjengen og deres innsats. Målscorere, Daniel PH, Runar, Audun og Lars-Helge – på Vestnes Idrettspark.

Frode Lien.

 

Merket under

Sesongavslutning VVIL G12 1 og 2

Vestnes Varfjell G12 lag 1 og 2 hadde onsdag 5/11 sesongavslutning på Vestnes fjordhotell. 21 spillere og ca 35 foreldre og søsken møtte opp og gjorde det til en kjekk og trivelig avslutning for guttene.

Vi spiste god pizza før vi startet med å snakke litt om sesongen som har gått. Masse god fotball er spilt med ett lag på denne siden av Moldefjorden og ett lag på den andre siden. Vi har hatt kamper med alle 3 utfall,  mange mål og mye moro.

Guttene fikk Diplom fra fotballkretsen og medalje fra laget. I tillegg var det noen som fikk en ekstra påskjønnelse i form av pokaler for sin innsats.

Frode Lien

 

Merket under

Serieavslutning i fotball for J10

Torsdag 11. september var det serieavslutning i fotball for jenter 10 på Vestnes idrettspark. Det var mange tilskuere som fikk se mye artig fotball denne ettermiddagen. Etter at Vestnes Varfjell, Åndalsnes og Isfjorden hadde spilt mot hverandre ble jentene fra alle lagene blandet og delt opp i fire nye lag. Det så ut som det var spennende med nye lagkamerater, og alle kjempet iherdig. Med godt humør og stor innsats fra alle lag ble dette en flott avslutning på årets fotballsesong.

Morten Løken.

 

Merket under
Abbonér på denne nyhetsmatingen